Udlejningsbiler fra National i San José del Cabo

Find og sammenlign gode tilbud på National udlejningsbiler i San José del Cabo

San José del Cabo, BS, Mexico
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
San José del Cabo, BS, Mexico
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

San José del Cabo National lokationer

Herunder kan du finde information om alle National biludlejningssteder i San José del Cabo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

National

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

7,4

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,6

Value

6,9

Information om National udlejningsbiler i San José del Cabo

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra National i San José del Cabo under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. National har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for National i Lufthavn: San José del Cabo Los Cabos (Ctra Transpeninsularramal 43 5).

Der er gratis afbestilling af lejebil hos National i San José del Cabo. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos National.

Overvej SUV udlejningsbiler fra National hvis du har brug for en udlejningsbil i San José del Cabo i december. Når du lejer SUV biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 532 kr. per dag og helt ned til 531 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraNational—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

National opererer på nuværende tidspunkt fra 8 lokationer i San José del Cabo. Den mest populære biludlejningslokation National har i San José del Cabo er placeret på Ctra Transpeninsularramal 43 5.I løbet af de sidste 12 måneder har 83% af vores brugere, der søgte efter National udlejningsbiler i San José del Cabo endt med at leje deres bil fra Ctra Transpeninsularramal 43 5 lokationen.


National udlejningsbiler i Baja California Sur

Lej en bil fra National i en anden by i Baja California Sur