Billeje i Cape Canaveral, Florida

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Cape Canaveral, Florida

Cape Canaveral, FL, USA
16. dec. — 23. dec.
Cape Canaveral, FL, USA
lør. 16.12
Middag
lør. 23.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Cape Canaveral

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Cape Canaveral

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Cape Canaveral?

De billigste udlejningsbiler i Cape Canaveral kan normalt findes gennem Alamo. Når du booker hos Alamo, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 371 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Cape Canaveral er 371 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Cape Canaveral?

Når vores brugere lejer bil in Cape Canaveral, vælger de fleste en Toyota RAV4 til 596 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Chrysler Pacifica til i gennemsnit 812 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Toyota RAV4 in Cape Canaveral for helt ned til 275 kr./dag og udlejning af Chrysler Pacifica for helt ned til 385 kr./dag.

Vigtige oplysninger om billeje i Cape Canaveral

Biludlejning i Cape Canaveral er en hurtig måde at besøge de forskellige seværdigheder, såsom Manatee Sanctuary Park, US Air Force Space & Missile Museum, Jetty Zoo og Brevard Zoo. Kennedy Space Center ligger tæt på Orlando Lufthavn og Daytona Beach Lufthavn, og man kan besøge for at udforske området. Hvis du er ny i byen, er det bedst at bruge udlejningsbiler i Cape Canaveral til en køretur på Astronaut Boulevard, der fører dig til de tre større vejkryds, Atlantic Avenue, George King Boulevard og Central Boulevard, hvor du kan køre til andre små veje. Cape Canaveral Biludlejning er den ideelle transport til ind- og udture i byen og eventyr på grusveje og grusveje. Hvis du vil tage en sejltur på vandet, skal du benytte dig af de parkeringspladser, der er til rådighed på hver af Port Canaverals krydstogtterminaler. Heldigvis finder du det ligetil at leje en bil på et af de ca. otte biludlejningssteder i Cape Canaveral.

Er det værd at leje en bil, mens du besøger Cape Canaveral?

På grund af de tilgængelige parkeringspladser ved siden af portens terminaler vil du ikke opleve noget besvær. På grund af den regelmæssige losning og lastning af bagage ved terminalerne kan trafikken være tung. Du kan sjældent forvente trafik på andre veje, men skulle der være uventet trafik, skal du bruge alternative veje som i-95 til at gå ind og ud af Port Canaveral Cruise. På grund af nærheden til nærliggende byer som Melbourne og Palm Bay, er Biludlejning i Cape Canaveral en overkommelig måde at rejse på tværs af grænser. Du kan f.eks. køre op til Palm Bay og udforske steder som Valkaria Gardens og Turkey Creek Sanctuary. Byen er smuk gangbro på grund af dens lille størrelse og vand omgivelser. Du kan gå rundt i Port Canaveral Lane og se delfiner tæt på hotellet og tage på opdagelse i det nærliggende tårn. Andre destinationer er bilafhængige, hvilket betyder, at du kan vælge en billig billeje i Cape Canaveral til at bevæge dig rundt på dine komfortable steder som Banana River Aquatic Preserve.

Hvilke love skal jeg have i tankerne, når jeg kører i Cape Canaveral?

For at undgå at løbe ind i juridiske problemer er det vigtigt at huske følgende love. For børn under fire år skal de sidde i en autostol - du kan anmode om det fra billeje i Cape Canaveral. Det er også vigtigt at tænde forlygterne, hver gang du er på farten. Da hastighedsgrænserne for vej varierer, skal du altid kontrollere den angivne hastighedsgrænse, der er synlig på vejens højre side. Medmindre der er et skilt, der angiver andet, kan du lovligt foretage et højresving ved et rødt lys. Derudover kan du ikke lovligt køre nogen bil som en elektrisk bil leje eller luksus bil udlejning i Cape Canaveral, afhængigt af din alder. Dit biludlejningsfirma skal kunne guide dig gennem den bil, der passer til din alder. Afhængigt af din alder skal du huske den lovlige grænse for alkohol i blodet. Se Cape Canaverals afdeling for motorkøretøjer for at få oplysninger om aktuelle opdateringer.

Skal jeg have et særligt kørekort eller en tilladelse til at køre en lejet bil i Cape Canaveral, hvis jeg besøger et andet land?

Som gæst i et engelsktalende land har du kun brug for dit pas og kørekort fra dit land for at leje en bil og køre lovligt i Cape Canaveral. I modsætning hertil er det bedst at have en International Driver's Permit (IDP), hvis du er fra et ikke-engelsk land. For personer uden for USA er et gyldigt pas og et aktuelt permanent opholdskort afgørende for en permanent kørekort.  På den anden side har byens lokale brug for to af følgende for at få en Florida-kørekort: Et originalt fødselscertifikat, gyldigt pas, borgerskabscertifikat eller et naturaliseringscertifikat.


Find billig billeje i Cape Canaveral, Florida

Find den lejebil i Cape Canaveral, der passer til dine behov

Mellemstor cars

501 kr. - 1.021 kr.

Alle biltyper

357 kr. - 957 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Cape Canaveral, USA er 447 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Cape Canaveral, USA er i juni. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 501 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cape Canaveral. I Cape Canaveral kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Cape Canaveral, USA er 353 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Cape Canaveral, USA er i oktober. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 419 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cape Canaveral. I Cape Canaveral kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Cape Canaveral, USA er 456 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Cape Canaveral, USA er i juni. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 501 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cape Canaveral. I Cape Canaveral kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Cape Canaveral

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Cape Canaveral, Florida

National

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Value

8,6

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,2

Samlet

9,2

Afhentning/aflevering

9,0

Value

8,9

Avis

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

9,0

Samlet

8,9

Afhentning/aflevering

8,7

Value

9,0

Enterprise Rent-A-Car

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,6

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,4

Value

8,0

Dollar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

10,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

8,0

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

7,2

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,8

Hertz

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,1

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,4

Value

6,5

Thrifty

1 kontor
Oversigt

Rengøring

4,5

Comfort

4,5

Samlet

4,5

Afhentning/aflevering

4,0

Value

4,5

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Cape Canaveral

Nærliggende attraktioner:

Kennedy Space Center66,4 km

Nærliggende attraktioner:

Kennedy Space Center77,5 km

Nærliggende attraktioner:

Kennedy Space Center61,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Cape Canaveral

Herunder vises de mest populære hoteller i Cape Canaveral

Kørsel i lejebil i Cape Canaveral – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Cape Canaveral, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Cape Canaveral, Florida biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Cape Canaveral biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Cape Canaveral tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Cape Canaveral i januar måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Cape Canaveral i januar. I Cape Canaveral kommer der igennemsnit 70 mm nedbør og med temperaturer omkring 15 °C i januar måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Cape Canaveral koster 736 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Cape Canaveral, Florida?

Når du lejer en bil i Cape Canaveral, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 40 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Cape Canaveral er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Cape Canaveral.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Toyota RAV4 in Cape Canaveral?

Hvordan er vejret i Cape Canaveral, FL i december?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Cape Canaveral i december måned, bør forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 40 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Cape Canaveral om vejret i resten af Florida?

Klimaet i Florida i december er normalt 17 °C med en forventet nedbør på 64,9 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Cape Canaveral til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Cape Canaveral?

Priser for biler i Cape Canaveral opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Cape Canaveral?

Der er 14 udbydere for biler i Cape Canaveral fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Cape Canaveral?

Blandt forskellige lande, herunder Cape Canaveral, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Cape Canaveral?

For at leje en bil i Cape Canaveral, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Cape Canaveral?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Cape Canaveral. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Cape Canaveral?

Når du har udført en søgning efter billeje i Cape Canaveral, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Cape Canaveral med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Cape Canaveral med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Cape Canaveral på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Cape Canaveral.

Kan jeg finde billeje i Cape Canaveral, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Cape Canaveral.

Kan jeg søge efter billeje i Cape Canaveral med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Cape Canaveral.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Cape Canaveral på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.