Udlejningsbiler fra Payless i Mérida

Find og sammenlign gode tilbud på Payless udlejningsbiler i Mérida

Mérida, YU, Mexico
2. okt. — 9. okt.
Samme aflevering
Mérida, YU, Mexico
man. 2.10
Middag
man. 9.10
Middag
Chaufførens alder:

Mérida Payless lokationer

Herunder kan du finde information om alle Payless biludlejningssteder i Mérida, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Payless

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Information om Payless udlejningsbiler i Mérida

Har Payless en lokation i Mérida Rejon Lufthavn?

Ja, Payless har 1 lokation i Mérida Rejon Lufthavn som som er beliggende på Calle 21 No 305 X 28.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Payless når man er i Mérida i oktober?

Ifølge vores data er Lille mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Payless mens de besøgte Mérida i oktober. Baseret på Payless biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Lille mellemklasse på 323 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 292 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Payless i Mérida?

Til en gennemsnitspris på 323 kr. per dag, er en Lille mellemklasse udlejningsbil fra Payless i Mérida det billigste valg. 67% af vores brugere som lejede en bil i Mérida fra Payless valgte at reservere en Lille mellemklasse i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 323 kr. per dag for en Lille mellemklasse er nemlig også 9% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Payless har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Hvor mange Payless biludlejningslokationer er der i Mérida?

Der er 5 Payless biludlejningslokationer i Mérida. Ifølge vores brugere er den mest populære Payless lokation i Mérida beliggende på Calle 21 No 305 X 28. 76% af vores brugere som har lejet bil fra Payless i Mérida lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Mérida?

Priser for biler i Mérida opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Mérida?

Antallet af udbydere for biler i Mérida er 73 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Mérida?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Mérida. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Mérida?

For at leje en bil i Mérida, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Mérida på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.