Udlejningsbiler fra Sixt i Johannesburg

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Johannesburg

Johannesburg, Sydafrika
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Johannesburg, Sydafrika
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Johannesburg Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Johannesburg, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0

Information om Sixt udlejningsbiler i Johannesburg

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i Johannesburg under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i Johannesburg skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Johannesburg. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Johannesburg koste i oktober?

  Ifølge sidste års data kan du forvente Sixt biludlejningspriser i Johannesburg at være 234 kr. per dag i gennemsnit i oktober.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 211 kr. per dag fra Sixt på denne tid af året i Johannesburg. Gennemsnitsprisen er typisk 1.636 kr. for en uges billeje fra Sixt i oktober når man er i Johannesburg.

 • Har Sixt en lokation i Lufthavn: Johannesburg OR Tambo?

  Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Johannesburg OR Tambo. Du vil finde Sixt beliggende på O. R. Tambo Internat. Airport.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Johannesburg i oktober?

  I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Sixt i Johannesburg, Varevogn til passagerer udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Varevogn til passagerer udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 300 kr./dag i gennemsnit og 215 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Johannesburg?

  Til en gennemsnitspris på 300 kr. per dag, er en Varevogn til passagerer udlejningsbil fra Sixt i Johannesburg det billigste valg. 50% af vores brugere som lejede en bil i Johannesburg fra Sixt valgte at reservere en Varevogn til passagerer i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 300 kr. per dag for en Varevogn til passagerer er nemlig også 48% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Sixt har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Johannesburg?

  O. R. Tambo Internat. Airport er den mest populære Sixt biludlejningslokation ud af de 6 lokationer de har i Johannesburg. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 69% af dem der valgte en udlejningsbil fra Sixt valgt at leje fra O. R. Tambo Internat. Airport lokationen.