Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Sixt i København

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i København

København, Danmark
12. mar. — 19. mar.
København, Danmark
tir. 12.3
Middag
tir. 19.3
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Sixt biludlejningstilbud i København, Hovedstaden

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

217 kr. - 566 kr.

Alle biltyper

370 kr. - 593 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i København, Hovedstaden er i maj når priserne er 217 kr. per dag i gennemsnit. 217 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 334 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i København. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i København, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i København, Hovedstaden er i januar når priserne er 309 kr. per dag i gennemsnit. 309 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 425 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i København. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i København, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i København, Hovedstaden er i marts når priserne er 476 kr. per dag i gennemsnit. 476 kr. per dag er 22% lavere end den gennemsnitlige årspris på 614 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i København. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i København, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i København, Hovedstaden er i maj når priserne er 299 kr. per dag i gennemsnit. 299 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 438 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i København. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i København, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Sixt i København, Hovedstaden er i marts når priserne er 354 kr. per dag i gennemsnit. 354 kr. per dag er 26% lavere end den gennemsnitlige årspris på 476 kr. for en Sixt Varevogn udlejningsbil i København. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Sixt i København, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Varevogn udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i København, Hovedstaden er i marts når priserne er 476 kr. per dag i gennemsnit. 476 kr. per dag er 21% lavere end den gennemsnitlige årspris på 606 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i København. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i København, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

141 kr./dag

14 mar. – 2 maj
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A3
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

157 kr./dag

14 mar. – 2 maj
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

184 kr./dag

14 mar. – 2 maj
Chevrolet Sonic Sedan

København Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i København, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

6,8

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

5,6

Value

6,3

Information om Sixt udlejningsbiler i København

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i København koste i april?

Billeje i København fra Sixt i april vil i gennemsnit koste 385 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste april helt ned til 140 kr. per dag fra Sixt, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i København i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.693 kr. for en udlejningsbil fra Sixt.

Har Sixt en lokation i København Kastrup Lufthavn?

I øjeblikket Sixt har 1 lokation i København Kastrup Lufthavn:
Lufthavnsboulevarden 5.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i København i april?

SUV udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Sixt i København i april måned. I gennemsnit koster SUV udlejningsbiler fra Sixt 422 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 188 kr. per dag i april.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i København?

For 266 kr./dag i gennemsnit, er en Lille mellemklasse den billigste type af udlejningsbil fra Sixt i København (63% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Sixt). I det seneste år har 20% af momondo-brugere som vælger at leje fra Sixt mens de er i København lejet en Lille mellemklasse for at spare penge.Husk, at Sixt også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i København?

Priser for biler i København opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i København?

Fra marts 2024 er der 31 udbydere at vælge mellem for biler i København.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i København?

Blandt forskellige lande, herunder København, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i København?

For at leje en bil i København, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til København på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i København


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i København
tir. 12.3
Middag
tir. 19.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo