Udlejningsbiler fra Sixt i Tanger

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Tanger

Tanger, Marokko
30. okt. — 6. nov.
Samme aflevering
Tanger, Marokko
lør. 30.10
Middag
lør. 6.11
Middag
Chaufførens alder:

Tanger Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Tanger, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0

Information om Sixt udlejningsbiler i Tanger

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i Tanger under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i Tanger skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Tanger. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Tanger koste i november?

  I november, kan du forvente at betale 541 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Sixt i Tanger. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Tanger fra Sixt var 348 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Sixt billeje i Tanger i gennemsnit 3.784 kr. i november. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Har Sixt en lokation i Lufthavn: Tanger Boukhalef?

  Der er 1 lokation i Lufthavn: Tanger Boukhalef. De adresser for dette Sixt biludlejningscenter er Tangier Int. Airport.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Tanger i november?

  Ifølge vores data er Lille mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Sixt mens de besøgte Tanger i november. Baseret på Sixt biludlejningspriser i november sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Lille mellemklasse på 348 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 348 kr./dag sidste november, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Tanger?

  Der er 4 biludlejningslokationer i Tanger som Sixt ejer. Deres Tangier Int. Airport, Tanger lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 88% af de brugere der lejede en bil fraSixt i Tanger valgt at hente den på Tangier Int. Airport.