Udlejningsbiler fra Thrifty i Baku

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Baku

Baku, Aserbajdsjan
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Baku, Aserbajdsjan
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Baku Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Baku, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

4 kontorer

Information om Thrifty udlejningsbiler i Baku

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Thrifty udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Baku kunder og personale føler sig sikre, har Thrifty også vedtaget disse ekstra politikker:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Ja. De 1 lokation som Thrifty har i Lufthavn: Baku Heydar Aliyev Intl kan findes på Gyd Airport Terminal 1.

Ja, Thrifty tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Baku. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Thrifty på et af deres udlejningssteder i Baku. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Thrifty mens de besøgte Baku i december. Baseret på Thrifty biludlejningspriser i december sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 211 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 211 kr./dag sidste december, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

I Baku har Thrifty 4 lokationer. Gyd Airport Terminal 1 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 86% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Baku fra Thrifty, Gyd Airport Terminal 1 lokationen.