Find billige fly til Volgograd

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10
Vi viser på nuværende tidspunkt ikke søgeresultater for denne lokation.

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Volgograd

Hvor lang tid tager det at flyve til Volgograd?

Fra Københavns Lufthavn (CPH) til Volgograds Internationale Lufthavn (VOG) vil flyveturen tage fra lige over syv timer og opefter med nogle af de hurtigste forbindelser og med mellemlandinger i Helsinki og Sankt Petersborg. Fra Billund Lufthavn (BLL) er den samlede rejsetid fra otte en halv time og opefter, hvor den hurtigste forbindelse som går via Riga og Moskva. Fra Hamborg ville du kunne finde forbindelser med kun en enkelt mellemlanding i Moskva, men her er rejsetiden stadig fra syv en halv time og op mod 11 timer. Fra Aalborg Lufthavn (AAL) er rejsetiden fra omkring ti timer og op til typisk 22 timer. Stadig med blot to mellemlandinger, som kunne være i Amsterdam og Moskva.

Hvor kan du flyve direkte til Volgograd fra?

Som omtalt ovenfor, er der ikke nogen direkte flyvninger fra danske lufthavne til Volgograd. Uanset hvorfra du flyver, vil du typisk skulle ud i et flyskifte i Moskva. Hvis dette også betyder, at du skifter flyselskab, skal du være opmærksom på, at du skal hente din bagage for igen at tjekke den og dig selv ind til din videre rejse til Volgograd. Nogle af rejseruterne, som du finder her via momondo, vil også bringe dig over Sankt Petersborg, Riga, Helsinki eller Amsterdam, afhængigt af hvilke flyselskaber du benytter. Bor du i Syddanmark, så er der ikke rigtigt noget tid at spare ved at køre ned til Hamburg Lufthavn frem for blot at flyve fra Billund.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Volgograd Lufthavn?

Priser for fly til Volgograd Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Volgograd Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Volgograd Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Volgograd Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Volgograd Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Volgograd Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Visumkrav for Volgograd

Hvilke pas og visumkrav er der, når du besøger Volgograd?

De russiske myndigheder kræver, at dit pas er gyldigt i mindst seks måneder efter den planlagte hjemrejsedag, når du rejser ind i landet. Ydermere kræver de, at du har mindst to blanke sider i passet. Forlængede danske pas accepteres til ind- og udrejse, provisorisk pas accepteres kun til udrejse. Det kræver visum før indrejse at besøge Rusland, så det er en god idé kontakte ambassadens konsulære afdeling i god tid i forvejen. For enkelte områder, såsom Kaliningrad, Sankt Petersborg og Leningrad eller for turister på krydstogtsskibe, er der normalt lidt lempeligere regler omkring indrejse og besøg, men igen, tag gerne kontakt med ambassadens konsulære afdeling, som kan bekræfte de aktuelle regler.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Volgograd


De bedste oplevelser og seværdigheder i Volgograd

Hvad kan du se og gøre i Volgograd?

Volgograd har en lang og til tider kringlet historie. Byen har skiftet navn nogle gange; faktisk skifter den på nuværende tidspunkt navn ni dage hvert år. På disse, udvalgte mærkedage benytter byen sit forrige navn, Stalingrad. Her udspillede sig et af anden verdenskrigs længste og blodigste slag, og det er dette, frem for Stalin, som markeres i disse ni dage. Et kæmpe monument i byen, som er det højeste i Europa og det højeste i verden af en kvindefigur, er opført for at mindes de faldne. Monumentet er svært at overse og hedder ”Moderlandet Kalder”, ”Родина-мать зовёт!” på russisk. En tur med udflugtsbåd på Volgafloden er absolut også en af byens store trækplastre. Et andet er Panoramamuseet, Slaget ved Stalingrad, som skildrer belejringen og slaget ved byen, som blev et vendepunkt i krigen. Her kan man også opleve en række sovjetisk militærudrustning fra den tid. I forbindelse med museet er her også en bygning der er bevaret, som den så ud efter Slaget ved Stalingrad, så man med egne øjne kan se, hvordan byen så ud da.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Volgograd?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Volgograd på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Volgograd, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Volgograd med fleksibel booking på momondo?

Fly til Volgograd med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Volgograd?

Når alle potentielle fly til Volgograd vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Volgograd lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Volgograd. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.