Find billige flybilletter til Volgograd

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 30.5
man. 6.6

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Volgograd

Find de billigste fly til disse Volgograd-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Volgograd

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Volgograd

København (CPH) til Volgograd (VOG)

Fly til Volgograd ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Volgograd, hvor den gennemsnitlige pris er 2.346 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL VOLGOGRAD FRA KØBENHAVNaugust7% billigereAt flyve fra København til Volgograd ​​koster i gennemsnit blot 1.991 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL VOLGOGRAD FRA KØBENHAVNdecember64% dyrereDet koster cirka 3.530 kr. at flyve til Volgograd ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL VOLGOGRAD FRA KØBENHAVNseptember529% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Volgograd fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Volgograd?

Fra Københavns Lufthavn (CPH) til Volgograds Internationale Lufthavn (VOG) vil flyveturen tage fra lige over syv timer og opefter med nogle af de hurtigste forbindelser og med mellemlandinger i Helsinki og Sankt Petersborg. Fra Billund Lufthavn (BLL) er den samlede rejsetid fra otte en halv time og opefter, hvor den hurtigste forbindelse som går via Riga og Moskva. Fra Hamborg ville du kunne finde forbindelser med kun en enkelt mellemlanding i Moskva, men her er rejsetiden stadig fra syv en halv time og op mod 11 timer. Fra Aalborg Lufthavn (AAL) er rejsetiden fra omkring ti timer og op til typisk 22 timer. Stadig med blot to mellemlandinger, som kunne være i Amsterdam og Moskva.

Som omtalt ovenfor, er der ikke nogen direkte flyvninger fra danske lufthavne til Volgograd. Uanset hvorfra du flyver, vil du typisk skulle ud i et flyskifte i Moskva. Hvis dette også betyder, at du skifter flyselskab, skal du være opmærksom på, at du skal hente din bagage for igen at tjekke den og dig selv ind til din videre rejse til Volgograd. Nogle af rejseruterne, som du finder her via momondo, vil også bringe dig over Sankt Petersborg, Riga, Helsinki eller Amsterdam, afhængigt af hvilke flyselskaber du benytter. Bor du i Syddanmark, så er der ikke rigtigt noget tid at spare ved at køre ned til Hamburg Lufthavn frem for blot at flyve fra Billund.

august måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Volgograd fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.991 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Volgograd i august, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 2.040 kr..Hvilke flyselskaber flyver til Volgograd?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Volgograd

Hvilke flyselskaber flyver til Volgograd?

For fly fra Danmark til Volgograd, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Aeroflot og KLM. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Aeroflot-fly til Volgograd

42 Aeroflot-fly flyver til Volgograd i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Moskva Alle lufthavne til Volgograd, der er den mest populære rute, som Aeroflot har til Volgograd. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Aeroflot-fly til Volgograd, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 2.088 kr. og afgik fra København Kastrup. Aeroflot er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 6,9/10 af 66 af vores brugere.


Lufthavne i nærheden af Volgograd

Neden for finder du alle lufthavne i Volgograd samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Volgograd Internationale Lufthavn?

Lufthavnen i Volgograd ligger et stykke nord for selve byen, men har gode forbindelser mod centrum. At leje en bil i lufthavnen er muligt, med flere udlejningsfirmaer repræsenteret i terminalen. En udmærket hovedvej leder ind til selve Volgograd. Taxaer finder du også foran terminalen, som står klar til at køre dig lige til døren. Her kører også, hvad der bedst kan beskrives som en rutetaxa, der hedder linje 6K. Den kører fra morgen til aften cirka hvert 10. – 20. minut mellem lufthavnen og centrum. Alternativt kører bus 6 også mellem lufthavnen og banegården i centrum. Der kører også tog, men der er kun fire til fem afgange om dagen, så dette er måske ikke den smidigste transportform.


Visumkrav for Volgograd

De russiske myndigheder kræver, at dit pas er gyldigt i mindst seks måneder efter den planlagte hjemrejsedag, når du rejser ind i landet. Ydermere kræver de, at du har mindst to blanke sider i passet. Forlængede danske pas accepteres til ind- og udrejse, provisorisk pas accepteres kun til udrejse. Det kræver visum før indrejse at besøge Rusland, så det er en god idé kontakte ambassadens konsulære afdeling i god tid i forvejen. For enkelte områder, såsom Kaliningrad, Sankt Petersborg og Leningrad eller for turister på krydstogtsskibe, er der normalt lidt lempeligere regler omkring indrejse og besøg, men igen, tag gerne kontakt med ambassadens konsulære afdeling, som kan bekræfte de aktuelle regler.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Volgograd


De bedste oplevelser og seværdigheder i Volgograd

Volgograd har en lang og til tider kringlet historie. Byen har skiftet navn nogle gange; faktisk skifter den på nuværende tidspunkt navn ni dage hvert år. På disse, udvalgte mærkedage benytter byen sit forrige navn, Stalingrad. Her udspillede sig et af anden verdenskrigs længste og blodigste slag, og det er dette, frem for Stalin, som markeres i disse ni dage. Et kæmpe monument i byen, som er det højeste i Europa og det højeste i verden af en kvindefigur, er opført for at mindes de faldne. Monumentet er svært at overse og hedder ”Moderlandet Kalder”, ”Родина-мать зовёт!” på russisk. En tur med udflugtsbåd på Volgafloden er absolut også en af byens store trækplastre. Et andet er Panoramamuseet, Slaget ved Stalingrad, som skildrer belejringen og slaget ved byen, som blev et vendepunkt i krigen. Her kan man også opleve en række sovjetisk militærudrustning fra den tid. I forbindelse med museet er her også en bygning der er bevaret, som den så ud efter Slaget ved Stalingrad, så man med egne øjne kan se, hvordan byen så ud da.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Volgograd på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Volgograd, der passer dig bedst.

Fly til Volgograd med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Volgograd vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Volgograd. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.