Udlejningsbiler fra Alamo i Brasilia

Find og sammenlign gode tilbud på Alamo udlejningsbiler i Brasilia

Brasilia, DF, Brasilien
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Brasilia, DF, Brasilien
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Brasilia Alamo lokationer

Herunder kan du finde information om alle Alamo biludlejningssteder i Brasilia, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Alamo

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,1

Comfort

6,8

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,0

Information om Alamo udlejningsbiler i Brasilia

Alamo har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Brasiliafpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Alamo har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Alamo har 1 lokation i Lufthavn: Brasilia som som er beliggende på Area Externa Do Aeroporto Inte.

Alamo tilbyder gratis afbestilling af billeje i Brasilia (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Alamo, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Alamo.

Lille mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Alamo i Brasilia i december måned. I gennemsnit koster Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Alamo 227 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 227 kr. per dag i december.

Alamo opererer på nuværende tidspunkt fra 7 lokationer i Brasilia. Den mest populære biludlejningslokation Alamo har i Brasilia er placeret på Area Externa Do Aeroporto Inte.I løbet af de sidste 12 måneder har 86% af vores brugere, der søgte efter Alamo udlejningsbiler i Brasilia endt med at leje deres bil fra Area Externa Do Aeroporto Inte lokationen.


Alamo biler i andre byer i Brasilien