Udlejningsbiler fra Best Rent A Car i Jeddah

Find og sammenlign gode tilbud på Best Rent A Car udlejningsbiler i Jeddah

Jeddah, Saudi-Arabien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Jeddah, Saudi-Arabien
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Jeddah Best Rent A Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Best Rent A Car biludlejningssteder i Jeddah, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Best Rent A Car

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om Best Rent A Car udlejningsbiler i Jeddah

Har Best Rent A Car en lokation i Jeddah King Abdulaziz Int Lufthavn?

Der er 1 lokation i Jeddah King Abdulaziz Int Lufthavn. De adresser for dette Best Rent A Car biludlejningscenter er North Jeddah.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Best Rent A Car når man er i Jeddah i oktober?

Overvej Economy udlejningsbiler fra Best Rent A Car hvis du har brug for en udlejningsbil i Jeddah i oktober. Når du lejer Economy biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 256 kr. per dag og helt ned til 256 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraBest Rent A Car—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Jeddah?

Priser for biler i Jeddah blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Jeddah?

Der er 87 udbydere for biler i Jeddah fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Jeddah?

Blandt forskellige lande, herunder Jeddah, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Jeddah?

Alle førere, der lejer en bil i Jeddah, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Jeddah

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Best Rent A Car? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Jeddah biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Jeddah på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.