Udlejningsbiler fra Budget i Dammam

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Dammam

Dammam, Saudi-Arabien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Dammam, Saudi-Arabien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Dammam Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Dammam, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer

Information om Budget udlejningsbiler i Dammam

Budget har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Dammamfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Budget har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Dammam. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

I Dammam har Budget 5 lokationer. King Fahd International Apt er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 67% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Dammam fra Budget, King Fahd International Apt lokationen.