Udlejningsbiler fra Budget i Dammam

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Dammam

Dammam, Saudi-Arabien
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Dammam, Saudi-Arabien
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Dammam Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Dammam, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

6 kontorer

Information om Budget udlejningsbiler i Dammam

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Dammam?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Dammam. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Dammam?

I Dammam har Budget 6 lokationer. King Fahd International Apt er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 56% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Dammam fra Budget, King Fahd International Apt lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Dammam?

Priser for biler i Dammam opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Dammam?

Antallet af udbydere for biler i Dammam er 31 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Dammam?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Dammam. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Dammam?

For at leje en bil i Dammam, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Budget biler i andre byer i Saudi-Arabien

Find Budget tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Saudi-Arabien, som BUDGET I og BUDGET I

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Dammam på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.