Udlejningsbiler fra Budget i Lima

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Lima

Lima, Peru
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Lima, Peru
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Lima Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Lima, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,6

Comfort

4,6

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

4,4

Value

4,8

Information om Budget udlejningsbiler i Lima

Hver Budget udlejningslokation i Lima er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Budget har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Ja. De 1 lokation som Budget har i Lufthavn: Lima J Chavez Intl kan findes på Av Elmer Faucett Callao.

Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Lima. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Budget for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Budget i Lima her.

Med en gennemsnitspris på 120 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Budget i Lima i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Budget udlejningsbiler i Lima helt ned til 118 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste december.

Den billigste type bil Budget tilbyder i Lima er Economy til 120 kr. i gennemsnit per dag. 120 kr. per dag er 13% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Budget, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 64% af momondo-brugere som har lejet en bil i Lima fra Budget valgte Economy, ofte grundet besparelsen.

Der er 5 Budget biludlejningslokationer i Lima. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Lima beliggende på Av Elmer Faucett Callao. 77% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Lima lejede fra denne lokation det seneste år.