Udlejningsbiler fra Budget i Lima

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Lima

Lima, Peru
3. dec. — 10. dec.
Lima, Peru
søn. 3.12
Middag
søn. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Lima Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Lima, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,6

Comfort

5,6

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,6

Value

5,6

Information om Budget udlejningsbiler i Lima

Har Budget en lokation i Lima J Chavez Intl Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Budget har i Lima J Chavez Intl Lufthavn kan findes på Av Elmer Faucett Callao.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Lima?

Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Lima. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Budget for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Budget i Lima her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Lima i december?

Med en gennemsnitspris på 114 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Budget i Lima i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Budget udlejningsbiler i Lima helt ned til 111 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste december.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Lima?

Den billigste type bil Budget tilbyder i Lima er Economy til 114 kr. i gennemsnit per dag. 114 kr. per dag er 13% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Budget, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 64% af momondo-brugere som har lejet en bil i Lima fra Budget valgte Economy, ofte grundet besparelsen.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Lima?

Der er 5 Budget biludlejningslokationer i Lima. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Lima beliggende på Av Elmer Faucett Callao. 80% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Lima lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Lima?

Priser for biler i Lima opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Lima?

Der er 49 udbydere for biler i Lima fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Lima?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Lima. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Lima?

For at leje en bil i Lima, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Lima på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.