Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Jeddah

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Jeddah

Jeddah, Saudi-Arabien
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Jeddah, Saudi-Arabien
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Jeddah Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Jeddah, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,5

Comfort

4,5

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,5

Value

5,0

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Jeddah

Har Enterprise Rent-A-Car en lokation i Jeddah King Abdulaziz Int Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Enterprise Rent-A-Car har i Jeddah King Abdulaziz Int Lufthavn kan findes på Jeddah Airport Meet And Greet.

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Jeddah?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Enterprise Rent-A-Car i Jeddah. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Enterprise Rent-A-Car for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car når man er i Jeddah i oktober?

Overvej Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car hvis du har brug for en udlejningsbil i Jeddah i oktober. Når du lejer Stor mellemklasse biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 259 kr. per dag og helt ned til 259 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraEnterprise Rent-A-Car—Stor mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Jeddah?

I Jeddah har Enterprise Rent-A-Car 9 lokationer. Madinah Road er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 46% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Jeddah fra Enterprise Rent-A-Car, Madinah Road lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Jeddah?

Priser for biler i Jeddah blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Jeddah?

Der er 87 udbydere for biler i Jeddah fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Jeddah?

Blandt forskellige lande, herunder Jeddah, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Jeddah?

Alle førere, der lejer en bil i Jeddah, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Jeddah

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Enterprise Rent-A-Car? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Jeddah biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Jeddah på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.