Udlejningsbiler fra Enterprise i Jeddah

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Jeddah

Jeddah, Saudi-Arabien
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Jeddah, Saudi-Arabien
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Jeddah Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Jeddah, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
8 kontorer

Information om Enterprise udlejningsbiler i Jeddah

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Enterprise i Jeddah under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Enterprise har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ja. De 1 lokation som Enterprise har i Lufthavn: Jeddah King Abdulaziz Int kan findes på Jeddah Airport Meet And Greet.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Enterprise i Jeddah. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Enterprise for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

I Jeddah har Enterprise 8 lokationer. Falastin Street er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 76% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Jeddah fra Enterprise, Falastin Street lokationen.