Udlejningsbiler fra Europcar i Djibouti

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Djibouti

Djibouti, Djibouti
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Djibouti, Djibouti
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Djibouti Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Djibouti, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

3 kontorer

Information om Europcar udlejningsbiler i Djibouti

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Europcar udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Djibouti kunder og personale føler sig sikre, har Europcar også vedtaget disse ekstra politikker:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Ja. De 1 lokation som Europcar har i Lufthavn: Djibouti Ambouli kan findes på Djibouti International Airport.

Europcar tilbyder gratis afbestilling af billeje i Djibouti (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Europcar, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Europcar.

Europcar opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Djibouti. Den mest populære biludlejningslokation Europcar har i Djibouti er placeret på Djibouti International Airport.I løbet af de sidste 12 måneder har 48% af vores brugere, der søgte efter Europcar udlejningsbiler i Djibouti endt med at leje deres bil fra Djibouti International Airport lokationen.