Udlejningsbiler fra Europcar i Kumamoto

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Kumamoto

Kumamoto, Japan
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Kumamoto, Japan
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Kumamoto Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Kumamoto, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om Europcar udlejningsbiler i Kumamoto

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Europcar udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Kumamoto kunder og personale føler sig sikre, har Europcar også vedtaget disse ekstra politikker:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Ja, Europcar har 1 lokation i Lufthavn: Kumamoto som som er beliggende på Go To Times Car Rental Counter.

Europcar tilbyder gratis afbestilling af billeje i Kumamoto (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Europcar, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Europcar.

Europcar opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Kumamoto. Den mest populære biludlejningslokation Europcar har i Kumamoto er placeret på Go To Times Car Rental Counter.I løbet af de sidste 12 måneder har 67% af vores brugere, der søgte efter Europcar udlejningsbiler i Kumamoto endt med at leje deres bil fra Go To Times Car Rental Counter lokationen.


Europcar biler i andre byer i Japan