Udlejningsbiler fra Europcar i Minsk

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Minsk

Minsk, Hviderusland
9. feb. — 16. feb.
Samme aflevering
Minsk, Hviderusland
tor. 9.2
Middag
tor. 16.2
Middag
Chaufførens alder:

Minsk Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Minsk, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

9 kontorer

Information om Europcar udlejningsbiler i Minsk

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Europcar udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Minsk kunder og personale føler sig sikre, har Europcar også vedtaget disse ekstra politikker:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Europcar i Minsk. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Europcar for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

I marts, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Europcar i Minsk, Stor mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stor mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 233 kr./dag i gennemsnit og 233 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..