Udlejningsbiler fra Europcar i Rangoon

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Rangoon

Rangoon, Myanmar
6. dec. — 13. dec.
Rangoon, Myanmar
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Rangoon Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Rangoon, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

7 kontorer

Information om Europcar udlejningsbiler i Rangoon

Har Europcar en lokation i Rangoon Mingaladon Lufthavn?

Der er 2 lokationer i Rangoon Mingaladon Lufthavn. De adresser for disse 2 biludlejningscentre International Arrivals Hall og Yangon Airport Road.

Tilbyder Europcar gratis afbestilling af lejebiler i Rangoon?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Europcar i Rangoon. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Europcar for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Rangoon?

Priser for biler i Rangoon opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Rangoon?

Antallet af udbydere for biler i Rangoon er 18 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Rangoon?

Blandt forskellige lande, herunder Rangoon, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Rangoon?

For at leje en bil i Rangoon, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rangoon på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.