Udlejningsbiler fra Europcar i Rangoon

Find og sammenlign gode tilbud på Europcar udlejningsbiler i Rangoon

Rangoon, Myanmar
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Rangoon, Myanmar
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Rangoon Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Europcar biludlejningssteder i Rangoon, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Europcar

7 kontorer

Information om Europcar udlejningsbiler i Rangoon

Hver Europcar udlejningslokation i Rangoon er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Europcar har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Regler om "nul kontakt", som sikrer, at nøgler til køretøjerne forsegles enkeltvis i en konvolut, når de er blevet desinficeret

Der er 2 lokationer i Lufthavn: Rangoon Mingaladon. De adresser for disse 2 biludlejningscentre International Arrivals Hall og Yangon Airport Road.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Europcar i Rangoon. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Europcar for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.