Udlejningsbiler fra Firent i Turku

Find og sammenlign gode tilbud på Firent udlejningsbiler i Turku

Turku, Finland
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Turku, Finland
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Turku Firent lokationer

Herunder kan du finde information om alle Firent biludlejningssteder i Turku, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Firent udlejningsbiler i Turku

Firent ønsker at deres kunder og personale i Turku skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Firent indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Turku. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, Firent har 1 lokation i Lufthavn: Turku som som er beliggende på Lentoasemantie.

Overvej Economy udlejningsbiler fra Firent hvis du har brug for en udlejningsbil i Turku i juli. Når du lejer Economy biler i juli, kan du forvente gennemsnitspriser på 417 kr. per dag og helt ned til 347 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraFirent—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Firent har 4 biludlejningslokationer i Turku. Deres Pansiontie 4 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 52% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Firent i Turku, valgt at leje deres bil fra Firent lokationen på Pansiontie 4.


Firent biler i andre byer i Finland