Udlejningsbiler fra Firent i Turku

Find og sammenlign gode tilbud på Firent udlejningsbiler i Turku

Turku, Finland
7. dec. — 14. dec.
Turku, Finland
tor. 7.12
Middag
tor. 14.12
Middag
Chaufførens alder:

Turku Firent lokationer

Herunder kan du finde information om alle Firent biludlejningssteder i Turku, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Firent

4 kontorer

Information om Firent udlejningsbiler i Turku

Har Firent en lokation i Turku Lufthavn?

Ja, Firent har 1 lokation i Turku Lufthavn som som er beliggende på Lentoasemantie.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Firent når man er i Turku i december?

Overvej Economy udlejningsbiler fra Firent hvis du har brug for en udlejningsbil i Turku i december. Når du lejer Economy biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 205 kr. per dag og helt ned til 205 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraFirent—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Firent biludlejningslokationer er der i Turku?

Firent har 4 biludlejningslokationer i Turku. Deres Pansiontie 4 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 58% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Firent i Turku, valgt at leje deres bil fra Firent lokationen på Pansiontie 4.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Turku?

Priser for biler i Turku opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Turku?

Fra november 2023 er der 48 udbydere at vælge mellem for biler i Turku.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Turku?

Blandt forskellige lande, herunder Turku, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Turku?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Turku. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Turku på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.