Udlejningsbiler fra Hertz i Bonn

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Bonn

Bonn, Tyskland
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Bonn, Tyskland
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Bonn Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Bonn, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Bonn

Hertz har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Bonnfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Hertz har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Köln/Bonn som som er beliggende på Koeln-bonn Airport.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Bonn. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Bonn her.

Hertz har 4 biludlejningslokationer i Bonn. Deres Db Reisezentrum lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 57% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Bonn, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på Db Reisezentrum.


Hertz udlejningsbiler i Nordrhein-Westfalen

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Nordrhein-Westfalen

Hertz biler i andre byer i Tyskland