Udlejningsbiler fra Hertz i Jeddah

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Jeddah

Jeddah, Saudi-Arabien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Jeddah, Saudi-Arabien
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Jeddah Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Jeddah, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

4,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

3,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Jeddah

Har Hertz en lokation i Jeddah King Abdulaziz Int Lufthavn?

Ja, Hertz har 1 lokation i Jeddah King Abdulaziz Int Lufthavn som som er beliggende på King Abdulaziz Int Airport.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Jeddah?

Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Jeddah. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Jeddah. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Jeddah i oktober?

Ifølge vores data er Mini biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Hertz mens de besøgte Jeddah i oktober. Baseret på Hertz biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Mini på 229 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 229 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Jeddah?

4450 Abdullah Sulayman Rd er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 9 lokationer de har i Jeddah. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 56% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra 4450 Abdullah Sulayman Rd lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Jeddah?

Priser for biler i Jeddah blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Jeddah?

Der er 87 udbydere for biler i Jeddah fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Jeddah?

Blandt forskellige lande, herunder Jeddah, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Jeddah?

Alle førere, der lejer en bil i Jeddah, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Jeddah

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Jeddah biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Jeddah på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.