Udlejningsbiler fra Hertz i Jeddah

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Jeddah

Jeddah, Saudi-Arabien
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Jeddah, Saudi-Arabien
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Jeddah Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Jeddah, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
9 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

4,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

3,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Jeddah

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Hertz udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Jeddah kunder og personale føler sig sikre, har Hertz også vedtaget disse ekstra politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Jeddah King Abdulaziz Int som som er beliggende på King Abdulaziz Int Airport.

Ja, Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Jeddah. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Hertz på et af deres udlejningssteder i Jeddah. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Sari Street er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 9 lokationer de har i Jeddah. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 54% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra Sari Street lokationen.