Udlejningsbiler fra National i Naha

Find og sammenlign gode tilbud på National udlejningsbiler i Naha

Naha, Japan
5. dec. — 12. dec.
Samme aflevering
Naha, Japan
man. 5.12
Middag
man. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Naha National lokationer

Herunder kan du finde information om alle National biludlejningssteder i Naha, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

National

4 kontorer

Information om National udlejningsbiler i Naha

National udlejningslokationer i Naha er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan National er engageret i at bremse smitten i Naha:
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Okinawa Naha. De adresser for dette National biludlejningscenter er 3 95 Toyosaki.

Ja, National tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Naha. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til National på et af deres udlejningssteder i Naha. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Der er 4 biludlejningslokationer i Naha som National ejer. Deres 3 95 Toyosaki, Naha lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 48% af de brugere der lejede en bil fraNational i Naha valgt at hente den på 3 95 Toyosaki.