Udlejningsbiler fra RENTIS i Lublin

Find og sammenlign gode tilbud på RENTIS udlejningsbiler i Lublin

Lublin, Polen
5. Dec — 12. Dec
Lublin, Polen
Tue 5.12
Middag
Tue 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Lublin RENTIS lokationer

Herunder kan du finde information om alle RENTIS biludlejningssteder i Lublin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

RENTIS

5 kontorer

Information om RENTIS udlejningsbiler i Lublin

Har RENTIS en lokation i Lublin Lufthavn?

I øjeblikket RENTIS har 1 lokation i Lublin Lufthavn:
Lublin Airport.

Hvor mange RENTIS biludlejningslokationer er der i Lublin?

Lublin Airport er den mest populære RENTIS biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Lublin. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 54% af dem der valgte en udlejningsbil fra RENTIS valgt at leje fra Lublin Airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Lublin?

Priser for biler i Lublin opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Lublin?

Fra november 2023 er der 57 udbydere at vælge mellem for biler i Lublin.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Lublin?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Lublin. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Lublin?

Alle førere, der lejer en bil i Lublin, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Lublin på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.