Udlejningsbiler fra Rentmotors i Sankt Petersborg

Find og sammenlign gode tilbud på Rentmotors udlejningsbiler i Sankt Petersborg

Sankt Petersborg, SPE, Rusland
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Sankt Petersborg, SPE, Rusland
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Sankt Petersborg Rentmotors lokationer

Herunder kan du finde information om alle Rentmotors biludlejningssteder i Sankt Petersborg, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Rentmotors

5 kontorer

Information om Rentmotors udlejningsbiler i Sankt Petersborg

Rentmotors ønsker at deres kunder og personale i Sankt Petersborg skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Rentmotors indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Sankt Petersborg. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Sankt Petersborg fra Rentmotors i januar vil i gennemsnit koste 1.026 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste januar helt ned til 919 kr. per dag fra Rentmotors, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Sankt Petersborg i en uge, er den gennemsnitlige pris 7.180 kr. for en udlejningsbil fra Rentmotors.

Ja, Rentmotors har 1 lokation i Lufthavn: Sankt Petersborg Pulkovo Intle som som er beliggende på Pulkovskoe Shosse.

Ifølge vores data er Economy biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Rentmotors mens de besøgte Sankt Petersborg i januar. Baseret på Rentmotors biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Economy på 1.008 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 919 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

For 1.008 kr./dag i gennemsnit, er en Economy den billigste type af udlejningsbil fra Rentmotors i Sankt Petersborg (17% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Rentmotors). I det seneste år har 80% af momondo-brugere som vælger at leje fra Rentmotors mens de er i Sankt Petersborg lejet en Economy for at spare penge.Husk, at Rentmotors også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.