Lej en bil i Sankt Petersborg, Rusland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sankt Petersborg, Rusland

Sankt Petersborg, SPE, Rusland
27. okt. — 3. nov.
Samme aflevering
Sankt Petersborg, SPE, Rusland
ons. 27.10
Middag
ons. 3.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Sankt Petersborg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sankt Petersborg, Rusland
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
8 kontorer
6 kontorer
5 kontorer
5 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Afstanden fra Sankt Petersborg, Rusland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sankt Petersborg Pulkovo Intles biludlejningsdisk

Biludlejning i Sankt Petersborg

I oktober til og med i dag 234 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Sankt Petersborg.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sankt Petersborg for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Sankt Petersborg som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Sankt Petersborg. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Sankt Petersborg har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Rentmotors er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 923 kr./dag når du lejer en bil i Sankt Petersborg. Den absolut billigste pris fundet på deres 5 udlejningskontorer i Sankt Petersborg er 826 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sankt Petersborg, Rusland?

Rejsende, som lejer en bil i Sankt Petersborg, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Sankt Petersborg ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Sankt Petersborg?

Leje af Hyundai Accent og Volkswagen Polo in Sankt Petersborg er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Accent in Sankt Petersborg kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 214 kr./dag og kan gå helt ned til 107 kr./dag. Priser på leje af en Volkswagen Polo kan også variere, men plejer at ligge på omkring 205 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 96 kr./dag.

Hvordan er vejret i Sankt Petersborg, Rusland i oktober?

I oktober er der normalt 50 mm nedbør i Sankt Petersborg og en gennemsnitstemperatur på 5 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Sankt Petersborg, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Sankt Petersborg i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Sankt Petersborg. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Sankt Petersborg plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Volkswagen Polo og Hyundai i10.

Minder vejret i Sankt Petersborg om vejret i resten af Sankt Petersburg?

Dem, der gerne vil leje bil i Sankt Petersborg til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Sankt Petersburg i oktober måned normalt er ca. 5 °C med 50 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Rusland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Moskva, Kazan og Sochi i Rusland

Biludlejning i lufthavne i Sankt Petersborg

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Sankt Petersborg

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sankt Petersborg