Billeje i Sankt Petersborg

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sankt Petersborg

Sankt Petersborg, Rusland
3. feb — 10. feb
Samme aflevering
Sankt Petersborg, Rusland
ons 3.2
Middag
ons 10.2
Middag

Biludlejningsfirmaer i Sankt Petersborg

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sankt Petersborg
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.2

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Middel 2.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse


Afstanden fra Sankt Petersborg til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Sankt Petersborg Pulkovo Intles biludlejningsdisk

Biludlejning i Sankt Petersborg

I januar til og med i dag 11 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Sankt Petersborg.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sankt Petersborg for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis, Budget, og Thrifty er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Sankt Petersborg som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Sankt Petersborg. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Sankt Petersborg har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Rentmotors er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 884 kr./dag når du lejer en bil i Sankt Petersborg. Den absolut billigste pris fundet på deres 5 udlejningskontorer i Sankt Petersborg er 792 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Sankt Petersborg biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Sankt Petersborg opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Sankt Petersborg så som Avis, Budget og Thrifty der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Sankt Petersborg har flest biludlejningssteder?

Rentmotors er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Sankt Petersborg. På de 5 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 884 kr. i Sankt Petersborg.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sankt Petersborg?

Rejsende, som lejer en bil i Sankt Petersborg, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Sankt Petersborg ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 130 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Sankt Petersborg, Rusland i januar?

I januar er der normalt 20 mm nedbør i Sankt Petersborg og en gennemsnitstemperatur på -8 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Sankt Petersborg, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

januar i Sankt Petersborg er typisk under frysepunktet, og der er sandsynlighed for sne og is. Det er en god idé at leje en SUV med firehjulstræk under din tur til Sankt Petersborg.

Minder vejret i Sankt Petersborg om vejret i resten af Sankt Petersburg?

Dem, der gerne vil leje bil i Sankt Petersborg til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Sankt Petersburg i januar måned normalt er ca. -8 °C med 20 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Rusland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Moskva, Kazan og Sochi i Rusland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sankt Petersborg