Find billige fly til Sankt Petersborg

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12
Vi viser på nuværende tidspunkt ikke søgeresultater for denne lokation.

Indsigter og trends for flyrejser til Sankt Petersborg

Få indsigter om din flyrejse til Sankt Petersborg, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Sankt Petersborg?

Det tager i gennemsnit 18t. 45min. at flyve fra Danmark til Sankt Petersborg, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Sankt Petersborg Pulkovo Intle (den mest populære lufthavn i Sankt Petersborg). Hvis du flyver fra Billund til Sankt Petersborg Pulkovo Intle, tager det omkring 24t. 25min..

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Sankt Petersborg

Rusland er et fascinerende land med store vidder og spændende byer, der giver danskere et indblik i en anden type dagligdag. Du behøver blot at rejse med fly til Skt. Petersborg for at opleve en historisk og velbevaret by med mange kontraster. Det er bedst at rejse med fly til Skt. Petersborg i perioden fra juni til august, hvor vejret er varmest. White Nights Festival starter i øvrigt i sommersæsonen i slutningen af juni, hvor du kan forvente fest i gaderne døgnet rundt. Det er desuden attraktivt at rejse i september og oktober, hvor vejret er mildt, og byen knap så turistet.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Sankt Petersborg Pulkovo Intle Lufthavn?

Priser for fly til Sankt Petersborg Pulkovo Intle Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Sankt Petersborg Pulkovo Intle Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Sankt Petersborg Pulkovo Intle Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Sankt Petersborg Pulkovo Intle Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Sankt Petersborg Pulkovo Intle Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Sankt Petersborg Pulkovo Intle Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Hvordan rejser jeg rundt i Sankt Petersborg

Du kommer nemmest rundt i Skt. Petersborg til fods kombineret med byens offentlige transportmidler. Især metroen er hurtig og billig. Den består af fem linjer og 67 stationer. Derudover kører der busser og sporvogne, som du med fordel kan benytte dig af. Et 10-turs kort til alle offentlige transportmidler koster ca. 310 RUB (ca. 32 DKK).


Visumkrav for Sankt Petersborg

Der er visumpligt for danske statsborgere, der rejser på ferie i Rusland. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder ud over rejsens slutdato. Derudover skal der være minimum to blanke sider i passet. Læs mere omkring ansøgningsprocessen på den russiske ambassades hjemmeside: http://denmark.kdmid.ru/da.aspx?lst=da&it=/Forsiden.aspx.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Sankt Petersborg

Hvad skal man se i Skt. Petersborg?

Det er primært arkitekturen i Skt. Petersborg, der byder på store seværdigheder. Blodskatedralen er en ikonisk attraktion kendt for sine store løgformede kupler og mange fantastiske mosaikker. Katharinapaladset, Vinterpaladset og Eremitagemuseet er ligeledes unikke seværdigheder, der har været velholdt siden tsarernes tid.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er en god idé at investere i en rejseforsikring, så du er dækket ved eventuel sygdom og uheld. En rejseforsikring kan tilpasses dine behov med tillægsforsikringer, som for eksempel bagagedækning, tyveriforsikring og lignende omstændigheder.

Kan man drikke vand fra hanen?

Turister bør holde sig til vand på flaske i Skt. Petersborg.

Giver man drikkepenge i Skt. Petersborg?

I Rusland giver du typisk ca. 10-15 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Nevsky Prospekt er hovedstrøget i Skt. Petersborg. Galeria Shopping Mall og Gostiny Dvor er to af byens store indkøbscentre.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Sankt Petersborg?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Sankt Petersborg.

Kan jeg finde fly til Sankt Petersborg med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Sankt Petersborg på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Sankt Petersborg?

Når alle potentielle fly til Sankt Petersborg vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Sankt Petersborg lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Sankt Petersborg. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sankt Petersborg på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.