Find billige fly til Sankt Petersborg

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Sankt Petersborg

Få indsigter om din flyrejse til Sankt Petersborg, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Sankt Petersborg?

Generelt er juni den billigste måned at flyve fra Danmark til Sankt Petersborg på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 568 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Sankt Petersborg i juni, så er det også billigt at flyve i juli. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 931 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sankt Petersborg på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Sankt Petersborg er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til Sankt Petersborg på en fredag kan finde billetter helt ned til 1.331 kr.. Hvis du rejser ud på en tirsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Sankt Petersborg for omkring 1.990 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sankt Petersborg?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Sankt Petersborg på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Sankt Petersborg på dette tidspunkt kan findes helt ned til 818 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Sankt Petersborg på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 2.461 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Sankt Petersborg?

Det tager i gennemsnit 18t. 45min. at flyve fra Danmark til Sankt Petersborg, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Sankt Petersborg Pulkovo Intle (den mest populære lufthavn i Sankt Petersborg). Hvis du flyver fra Billund til Sankt Petersborg Pulkovo Intle, tager det omkring 24t. 25min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Sankt Petersborg?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 33 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Sankt Petersborg. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.493 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sankt Petersborg

Find de billigste fly til disse Sankt Petersborg-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sankt Petersborg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sankt Petersborg

København (CPH) til Sankt Petersborg (LED)

Fly til Sankt Petersborg ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Sankt Petersborg Pulkovo Intle, hvor den gennemsnitlige pris er 1.493 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SANKT PETERSBORG FRA KØBENHAVNjuni62% billigereAt flyve fra København til Sankt Petersborg ​​koster i gennemsnit blot 568 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SANKT PETERSBORG FRA KØBENHAVNdecember41% dyrereDet koster cirka 2.110 kr. at flyve til Sankt Petersborg ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SANKT PETERSBORG FRA KØBENHAVNdecember446% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sankt Petersborg fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Sankt Petersborg

Rusland er et fascinerende land med store vidder og spændende byer, der giver danskere et indblik i en anden type dagligdag. Du behøver blot at rejse med fly til Skt. Petersborg for at opleve en historisk og velbevaret by med mange kontraster. Det er bedst at rejse med fly til Skt. Petersborg i perioden fra juni til august, hvor vejret er varmest. White Nights Festival starter i øvrigt i sommersæsonen i slutningen af juni, hvor du kan forvente fest i gaderne døgnet rundt. Det er desuden attraktivt at rejse i september og oktober, hvor vejret er mildt, og byen knap så turistet.


Gode tilbud på fly til Sankt Petersborg

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sankt Petersborg fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Sankt Petersborg?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sankt Petersborg

Hvilke flyselskaber flyver til Sankt Petersborg?

Finnair, KLM, Lufthansa og Wizz Air er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Sankt Petersborg regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Sankt Petersborg med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Lufthavne i nærheden af Sankt Petersborg

Neden for finder du alle lufthavne i Sankt Petersborg samt deres afstand til centrum

Det er billigst at tage bussen fra Skt. Petersborg Lufthavn til centrum. Du kan vælge imellem bus nummer 39, 39Ex og minibussen K39, der alle kører til Moskovskaya. Skal du til indre by, kan du tage metrolinje 2 videre fra Moskovskaya. Den samlede tur er på ca. 50 min, og prisen er på ca. 60 RUB (ca. 6 DKK).


Populære fly til Sankt Petersborg

Find dine flybilletter til Sankt Petersborg blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Sankt Petersborg
Hurtigste flyvetid24t. 25min.
Laveste pris1.747 kr.
Fly fra København til Sankt Petersborg
Hurtigste flyvetid18t. 45min.
Laveste pris14.058 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Sankt Petersborg

Du kommer nemmest rundt i Skt. Petersborg til fods kombineret med byens offentlige transportmidler. Især metroen er hurtig og billig. Den består af fem linjer og 67 stationer. Derudover kører der busser og sporvogne, som du med fordel kan benytte dig af. Et 10-turs kort til alle offentlige transportmidler koster ca. 310 RUB (ca. 32 DKK).


Visumkrav for Sankt Petersborg

Der er visumpligt for danske statsborgere, der rejser på ferie i Rusland. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder ud over rejsens slutdato. Derudover skal der være minimum to blanke sider i passet. Læs mere omkring ansøgningsprocessen på den russiske ambassades hjemmeside: http://denmark.kdmid.ru/da.aspx?lst=da&it=/Forsiden.aspx.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sankt Petersborg


De bedste oplevelser og seværdigheder i Sankt Petersborg

Det er primært arkitekturen i Skt. Petersborg, der byder på store seværdigheder. Blodskatedralen er en ikonisk attraktion kendt for sine store løgformede kupler og mange fantastiske mosaikker. Katharinapaladset, Vinterpaladset og Eremitagemuseet er ligeledes unikke seværdigheder, der har været velholdt siden tsarernes tid.

Det er en god idé at investere i en rejseforsikring, så du er dækket ved eventuel sygdom og uheld. En rejseforsikring kan tilpasses dine behov med tillægsforsikringer, som for eksempel bagagedækning, tyveriforsikring og lignende omstændigheder.

Turister bør holde sig til vand på flaske i Skt. Petersborg.

I Rusland giver du typisk ca. 10-15 % i drikkepenge.

Nevsky Prospekt er hovedstrøget i Skt. Petersborg. Galeria Shopping Mall og Gostiny Dvor er to af byens store indkøbscentre.


Find billige flybilletter til andre byer i Rusland

Rusland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Sankt Petersborg.

Ja. Alle fly til Sankt Petersborg på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Sankt Petersborg vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Sankt Petersborg. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.