Udlejningsbiler fra Sixt i Amsterdam

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Amsterdam

Amsterdam, Holland
6. apr. — 13. apr.
Samme aflevering
Amsterdam, Holland
tor. 6.4
Middag
tor. 13.4
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Amsterdam, Noord-Holland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

245 kr. - 6.944 kr.

Alle biltyper

467 kr. - 5.374 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Amsterdam, Noord-Holland er i november når priserne er 245 kr. per dag i gennemsnit. 245 kr. per dag er 81% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.283 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Amsterdam. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Amsterdam, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Amsterdam, Noord-Holland er i oktober når priserne er 192 kr. per dag i gennemsnit. 192 kr. per dag er 83% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.134 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Amsterdam. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Amsterdam, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Amsterdam, Noord-Holland er i marts når priserne er 475 kr. per dag i gennemsnit. 475 kr. per dag er 70% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.562 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Amsterdam. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Amsterdam, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Amsterdam, Noord-Holland er i november når priserne er 160 kr. per dag i gennemsnit. 160 kr. per dag er 86% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.145 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Amsterdam. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Amsterdam, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Amsterdam Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Amsterdam, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,9

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,9

Information om Sixt udlejningsbiler i Amsterdam

336 kr. per dag i Amsterdam er den billigste pris for en udlejningsbil fra Sixt i april. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Sixt er tættere på 13.234 kr. per dag i april, eller 92.641 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste april, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Amsterdam Schiphol. De adresser for dette Sixt biludlejningscenter er Schiphol Plaza Aankomstpass.22.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Amsterdam

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Amsterdam biludlejningsfirmaer
Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.