Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Sixt i Amsterdam

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Amsterdam

Chaufførens alder: 26-65
tor. 23.5
tor. 30.5
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Sixt biludlejningstilbud i Amsterdam, Noord-Holland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

321 kr. - 7.396 kr.

Alle biltyper

589 kr. - 2.243 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Amsterdam, Noord-Holland er i juni når priserne er 321 kr. per dag i gennemsnit. 321 kr. per dag er 79% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.530 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Amsterdam. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Amsterdam, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Amsterdam, Noord-Holland er i juli når priserne er 422 kr. per dag i gennemsnit. 422 kr. per dag er 59% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.018 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Amsterdam. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Amsterdam, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Amsterdam, Noord-Holland er i september når priserne er 724 kr. per dag i gennemsnit. 724 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.276 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Amsterdam. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Amsterdam, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Amsterdam, Noord-Holland er i maj når priserne er 360 kr. per dag i gennemsnit. 360 kr. per dag er 61% lavere end den gennemsnitlige årspris på 925 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Amsterdam. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Amsterdam, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Sixt i Amsterdam, Noord-Holland er i september når priserne er 542 kr. per dag i gennemsnit. 542 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 990 kr. for en Sixt Varevogn udlejningsbil i Amsterdam. Mens september nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Sixt i Amsterdam, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Varevogn udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Amsterdam Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Amsterdam, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,5

Information om Sixt udlejningsbiler i Amsterdam

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Amsterdam koste i juni?

353 kr. per dag i Amsterdam er den billigste pris for en udlejningsbil fra Sixt i juni. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Sixt er tættere på 726 kr. per dag i juni, eller 5.084 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste juni, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har Sixt en lokation i Amsterdam Schiphol Lufthavn?

Der er 1 lokation i Amsterdam Schiphol Lufthavn. De adresser for dette Sixt biludlejningscenter er Schiphol Plaza Aankomstpass.22.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Amsterdam i juni?

Overvej Standard udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i Amsterdam i juni. Når du lejer Standard biler i juni, kan du forvente gennemsnitspriser på 827 kr. per dag og helt ned til 706 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—Standard bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Amsterdam?

At leje en Stor mellemklasse er den billigste type af bil tilgængelig fra Sixt i Amsterdam. AT leje en Stor mellemklasse fra Sixt koster 360 kr./dag i gennemsnit (2% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 13% af vores brugere valgt at leje en Stor mellemklasse for at spare penge på deres udlejningsbil i Amsterdam.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Amsterdam?

Der er 5 biludlejningslokationer i Amsterdam som Sixt ejer. Deres Nassaukade 345-346, Amsterdam lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 46% af de brugere der lejede en bil fraSixt i Amsterdam valgt at hente den på Nassaukade 345-346.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Amsterdam?

Priser for biler i Amsterdam opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Amsterdam?

Antallet af udbydere for biler i Amsterdam er 81 fra maj 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Amsterdam?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Amsterdam. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Amsterdam?

For at leje en bil i Amsterdam, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Amsterdam på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 23.5
Middag
tor. 30.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Amsterdam

Populære typer af udlejningsbiler i Amsterdam