Udlejningsbiler fra Sixt i Amsterdam

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Amsterdam

Amsterdam, Holland
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Amsterdam, Holland
ons. 6.10
Middag
ons. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Amsterdam, Noord-Holland

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

274 kr. - 532 kr.

Alle biltyper

281 kr. - 1.432 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Amsterdam, Noord-Holland er i januar når priserne er 274 kr. per dag i gennemsnit. 274 kr. per dag er 23% lavere end den gennemsnitlige årspris på 358 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Amsterdam. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Amsterdam, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Amsterdam, Noord-Holland er i november når priserne er 238 kr. per dag i gennemsnit. 238 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 469 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Amsterdam. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Amsterdam, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Amsterdam, Noord-Holland er i september når priserne er 340 kr. per dag i gennemsnit. 340 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 575 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Amsterdam. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Amsterdam, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Amsterdam, Noord-Holland er i januar når priserne er 222 kr. per dag i gennemsnit. 222 kr. per dag er 71% lavere end den gennemsnitlige årspris på 763 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Amsterdam. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Amsterdam, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Amsterdam Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Amsterdam, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,6

Comfort

8,2

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,7

Valuta for pengerne

7,3

Information om Sixt udlejningsbiler i Amsterdam

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i Amsterdam under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i Amsterdam skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Amsterdam. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Amsterdam koste i oktober?

  203 kr. per dag i Amsterdam er den billigste pris for en udlejningsbil fra Sixt i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Sixt er tættere på 397 kr. per dag i oktober, eller 2.780 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

 • Har Sixt en lokation i Lufthavn: Amsterdam Schiphol?

  Der er 1 lokation i Lufthavn: Amsterdam Schiphol. De adresser for dette Sixt biludlejningscenter er Schiphol Plaza Aankomstpass.22.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Amsterdam i oktober?

  Overvej SUV udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i Amsterdam i oktober. Når du lejer SUV biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 735 kr. per dag og helt ned til 335 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Amsterdam?

  At leje en Mini er den billigste type af bil tilgængelig fra Sixt i Amsterdam. AT leje en Mini fra Sixt koster 592 kr./dag i gennemsnit (31% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 10% af vores brugere valgt at leje en Mini for at spare penge på deres udlejningsbil i Amsterdam.

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Amsterdam?

  Der er 6 biludlejningslokationer i Amsterdam som Sixt ejer. Deres Schiphol Plaza Aankomstpass.22, Amsterdam lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 66% af de brugere der lejede en bil fraSixt i Amsterdam valgt at hente den på Schiphol Plaza Aankomstpass.22.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Amsterdam

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Amsterdam biludlejningsfirmaer