Udlejningsbiler fra Sixt i Beirut

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Beirut

Beirut, Libanon
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Beirut, Libanon
tir. 28.9
Middag
tir. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Beirut, Beirut

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

121 kr. - 401 kr.

Alle biltyper

121 kr. - 1.077 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Beirut, Beirut er i februar når priserne er 121 kr. per dag i gennemsnit. 121 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 248 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Beirut. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Beirut, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Beirut, Beirut er i oktober når priserne er 358 kr. per dag i gennemsnit. 358 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 610 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Beirut. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Beirut, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Beirut, Beirut er i oktober når priserne er 1.029 kr. per dag i gennemsnit. 1.029 kr. per dag er 21% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.304 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Beirut. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Beirut, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Beirut Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Beirut, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

4,6

Information om Sixt udlejningsbiler i Beirut

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i Beirut under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i Beirut skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Beirut. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Beirut koste i oktober?

  Billeje i Beirut i oktober fra Sixt vil koste 295 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 112 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Sixt i en uge i Beirut, kan du forvente priser omkring 2.068 kr. i oktober måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

 • Har Sixt en lokation i Lufthavn: Beirut?

  Ja, Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Beirut som som er beliggende på Beirut Airport.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Beirut i oktober?

  Den mest populære type af bil at leje fra Sixt i Beirut i oktober er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 215 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 112 kr. per dag.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Beirut?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Sixt, så burde du overveje at leje en Economy, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Beirut. At leje en Economy fra Sixt koster i gennemsnit 215 kr. per dag, hvilket er 22% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 31% af vores brugere valgt at leje en Economy fra Sixt for at spare penge på deres rejse til Beirut.

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Beirut?

  Beirut Airport er den mest populære Sixt biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Beirut. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 87% af dem der valgte en udlejningsbil fra Sixt valgt at leje fra Beirut Airport lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Beirut

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Beirut biludlejningsfirmaer