Udlejningsbiler fra Sixt i Beirut

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Beirut

Beirut, Libanon
9. feb. — 16. feb.
Samme aflevering
Beirut, Libanon
tor. 9.2
Middag
tor. 16.2
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Beirut, Beirut

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

105 kr. - 318 kr.

Alle biltyper

130 kr. - 968 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Beirut, Beirut er i januar når priserne er 105 kr. per dag i gennemsnit. 105 kr. per dag er 49% lavere end den gennemsnitlige årspris på 207 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Beirut. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Beirut, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Beirut, Beirut er i januar når priserne er 233 kr. per dag i gennemsnit. 233 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 535 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Beirut. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Beirut, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Beirut, Beirut er i april når priserne er 655 kr. per dag i gennemsnit. 655 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.146 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Beirut. Mens april nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Beirut, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Beirut, Beirut er i maj når priserne er 743 kr. per dag i gennemsnit. 743 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.128 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Beirut. Mens maj nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Beirut, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i Beirut, Beirut er i april når priserne er 655 kr. per dag i gennemsnit. 655 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.213 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i Beirut. Mens april nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i Beirut, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Beirut Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Beirut, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

9,0

Information om Sixt udlejningsbiler i Beirut

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Beirut skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Beirut. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Beirut i marts fra Sixt vil koste 111 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 100 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Sixt i en uge i Beirut, kan du forvente priser omkring 775 kr. i marts måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Ja, Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Beirut som som er beliggende på Beirut Airport.

Den mest populære type af bil at leje fra Sixt i Beirut i marts er Lille mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 180 kr. per dag for Lille mellemklasse udlejningsbiler i marts, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 174 kr. per dag.

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Sixt, så burde du overveje at leje en Economy, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Beirut. At leje en Economy fra Sixt koster i gennemsnit 107 kr. per dag, hvilket er 8% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 19% af vores brugere valgt at leje en Economy fra Sixt for at spare penge på deres rejse til Beirut.

Beirut Airport er den mest populære Sixt biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Beirut. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 59% af dem der valgte en udlejningsbil fra Sixt valgt at leje fra Beirut Airport lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Beirut

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Beirut biludlejningsfirmaer