Udlejningsbiler fra Sixt i Hurghada

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Hurghada

Hurghada, Egypten
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Hurghada, Egypten
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Hurghada, Al-Bahr al-Ahmar

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

150 kr. - 458 kr.

Alle biltyper

260 kr. - 1.237 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Hurghada, Al-Bahr al-Ahmar er i december når priserne er 150 kr. per dag i gennemsnit. 150 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 261 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Hurghada. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Hurghada, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Hurghada Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Hurghada, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om Sixt udlejningsbiler i Hurghada

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Hurghada skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Hurghada. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Hurghada som som er beliggende på Airport Road 01.

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Sixt i Hurghada, Stor mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stor mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 147 kr./dag i gennemsnit og 140 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Til en gennemsnitspris på 147 kr. per dag, er en Stor mellemklasse udlejningsbil fra Sixt i Hurghada det billigste valg. 25% af vores brugere som lejede en bil i Hurghada fra Sixt valgte at reservere en Stor mellemklasse i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 147 kr. per dag for en Stor mellemklasse er nemlig også 4% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Sixt har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

El Mohamadi Hwidak Square er den mest populære Sixt biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Hurghada. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 58% af dem der valgte en udlejningsbil fra Sixt valgt at leje fra El Mohamadi Hwidak Square lokationen.


Sixt biler i andre byer i Egypten