Udlejningsbiler fra Sixt i Lissabon

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Lissabon

Lissabon, Portugal
12. dec. — 19. dec.
Samme aflevering
Lissabon, Portugal
man. 12.12
Middag
man. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Lissabon, Lissabon

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

79 kr. - 713 kr.

Alle biltyper

127 kr. - 868 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Lissabon, Lissabon er i januar når priserne er 79 kr. per dag i gennemsnit. 79 kr. per dag er 78% lavere end den gennemsnitlige årspris på 354 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Lissabon. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Lissabon, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Lissabon, Lissabon er i januar når priserne er 93 kr. per dag i gennemsnit. 93 kr. per dag er 80% lavere end den gennemsnitlige årspris på 465 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Lissabon. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Lissabon, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Lissabon, Lissabon er i februar når priserne er 238 kr. per dag i gennemsnit. 238 kr. per dag er 69% lavere end den gennemsnitlige årspris på 778 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Lissabon. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Lissabon, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Lissabon, Lissabon er i november når priserne er 164 kr. per dag i gennemsnit. 164 kr. per dag er 70% lavere end den gennemsnitlige årspris på 552 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Lissabon. Mens november nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Lissabon, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Lissabon Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Lissabon, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,0

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,0

Information om Sixt udlejningsbiler i Lissabon

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Lissabon skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Lissabon. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

139 kr. per dag i Lissabon er den billigste pris for en udlejningsbil fra Sixt i januar. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Sixt er tættere på 224 kr. per dag i januar, eller 1.565 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste januar, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Lissabon. De adresser for dette Sixt biludlejningscenter er Alameda das Com. Portuguesas.

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Sixt mens de besøgte Lissabon i januar. Baseret på Sixt biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 448 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 184 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Til en gennemsnitspris på 195 kr. per dag, er en Mini udlejningsbil fra Sixt i Lissabon det billigste valg. 14% af vores brugere som lejede en bil i Lissabon fra Sixt valgte at reservere en Mini i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 195 kr. per dag for en Mini er nemlig også 13% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Sixt har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Der er 4 biludlejningslokationer i Lissabon som Sixt ejer. Deres Alameda das Com. Portuguesas, Lissabon lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 84% af de brugere der lejede en bil fraSixt i Lissabon valgt at hente den på Alameda das Com. Portuguesas.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Lissabon

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Lissabon biludlejningsfirmaer