Udlejningsbiler fra Sixt i Lissabon

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Lissabon

Lissabon, Portugal
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Lissabon, Portugal
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Lissabon, Lissabon

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

76 kr. - 569 kr.

Alle biltyper

148 kr. - 928 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Lissabon, Lissabon er i januar når priserne er 76 kr. per dag i gennemsnit. 76 kr. per dag er 74% lavere end den gennemsnitlige årspris på 293 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Lissabon. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Lissabon, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Lissabon, Lissabon er i januar når priserne er 93 kr. per dag i gennemsnit. 93 kr. per dag er 82% lavere end den gennemsnitlige årspris på 527 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Lissabon. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Lissabon, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Lissabon, Lissabon er i februar når priserne er 268 kr. per dag i gennemsnit. 268 kr. per dag er 67% lavere end den gennemsnitlige årspris på 805 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Lissabon. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Lissabon, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Lissabon, Lissabon er i februar når priserne er 145 kr. per dag i gennemsnit. 145 kr. per dag er 64% lavere end den gennemsnitlige årspris på 405 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Lissabon. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Lissabon, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

152 kr./dag

13 okt. – 20 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

162 kr./dag

13 okt. – 20 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

220 kr./dag

10 okt. – 1 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

Lissabon Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Lissabon, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,1

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,1

Information om Sixt udlejningsbiler i Lissabon

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Lissabon koste i oktober?

141 kr. per dag i Lissabon er den billigste pris for en udlejningsbil fra Sixt i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Sixt er tættere på 339 kr. per dag i oktober, eller 2.371 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har Sixt en lokation i Lissabon Lufthavn?

Der er 1 lokation i Lissabon Lufthavn. De adresser for dette Sixt biludlejningscenter er Alameda das Com. Portuguesas.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Lissabon i oktober?

Ifølge vores data er Lille mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Sixt mens de besøgte Lissabon i oktober. Baseret på Sixt biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Lille mellemklasse på 325 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 141 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Lissabon?

Til en gennemsnitspris på 279 kr. per dag, er en SUV udlejningsbil fra Sixt i Lissabon det billigste valg. 17% af vores brugere som lejede en bil i Lissabon fra Sixt valgte at reservere en SUV i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 279 kr. per dag for en SUV er nemlig også 42% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Sixt har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Lissabon?

Der er 4 biludlejningslokationer i Lissabon som Sixt ejer. Deres Alameda das Com. Portuguesas, Lissabon lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 80% af de brugere der lejede en bil fraSixt i Lissabon valgt at hente den på Alameda das Com. Portuguesas.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Lissabon?

Priser for biler i Lissabon blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Lissabon?

Fra september 2023 er der 189 udbydere at vælge mellem for biler i Lissabon.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Lissabon?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Lissabon. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Lissabon?

Alle førere, der lejer en bil i Lissabon, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Lissabon

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Lissabon biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Lissabon på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.