Udlejningsbiler fra Sixt i Marseille

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Marseille

Marseille, Bouches-du-Rhône, Frankrig
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Marseille, Bouches-du-Rhône, Frankrig
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Marseille, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

149 kr. - 1.186 kr.

Alle biltyper

149 kr. - 1.328 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Marseille, Provence - Alpes - Côte d'Azur er i februar når priserne er 149 kr. per dag i gennemsnit. 149 kr. per dag er 72% lavere end den gennemsnitlige årspris på 538 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Marseille. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Marseille, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Marseille Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Marseille, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

7,7

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,8

Information om Sixt udlejningsbiler i Marseille

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Marseille skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Marseille. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

I øjeblikket Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Marseille:
BP 55 AP de Marseille, P 11.

Med en gennemsnitspris på 1.074 kr./dag, udlejning af Luksus biler fra Sixt i Marseille i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Sixt udlejningsbiler i Marseille helt ned til 1.009 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Luksus udlejningsbiler sidste december.

Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Marseille. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Marseille er placeret på BP 55 AP de Marseille, P 11.I løbet af de sidste 12 måneder har 48% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Marseille endt med at leje deres bil fra BP 55 AP de Marseille, P 11 lokationen.


Sixt biler i andre byer i Frankrig