Udlejningsbiler fra Sixt i Marseille

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Marseille

Marseille, Bouches-du-Rhône, Frankrig
30. okt. — 6. nov.
Samme aflevering
Marseille, Bouches-du-Rhône, Frankrig
lør. 30.10
Middag
lør. 6.11
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Marseille, Provence - Alpes - Côte d'Azur

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

123 kr. - 591 kr.

Alle biltyper

133 kr. - 1.153 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Marseille, Provence - Alpes - Côte d'Azur er i juni når priserne er 123 kr. per dag i gennemsnit. 123 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 310 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Marseille. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Marseille, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Marseille Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Marseille, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,4

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

6,6

Information om Sixt udlejningsbiler i Marseille

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i Marseille under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i Marseille skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Marseille. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Marseille koste i november?

  Billeje i Marseille fra Sixt i november vil i gennemsnit koste 449 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste november helt ned til 124 kr. per dag fra Sixt, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Marseille i en uge, er den gennemsnitlige pris 3.142 kr. for en udlejningsbil fra Sixt.

 • Har Sixt en lokation i Lufthavn: Marseille?

  I øjeblikket Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Marseille:
  BP 55 AP de Marseille, P 11.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Marseille i november?

  Med en gennemsnitspris på 754 kr./dag, udlejning af Cabriolet biler fra Sixt i Marseille i november er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Sixt udlejningsbiler i Marseille helt ned til 628 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Cabriolet udlejningsbiler sidste november.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Marseille?

  At leje en Economy er den billigste type af bil tilgængelig fra Sixt i Marseille. AT leje en Economy fra Sixt koster 207 kr./dag i gennemsnit (32% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 12% af vores brugere valgt at leje en Economy for at spare penge på deres udlejningsbil i Marseille.

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Marseille?

  Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Marseille. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Marseille er placeret på BP 55 AP de Marseille, P 11.I løbet af de sidste 12 måneder har 58% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Marseille endt med at leje deres bil fra BP 55 AP de Marseille, P 11 lokationen.


Sixt biler i andre byer i Frankrig

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Frankrig, som Paris, Toulouse, og Bordeaux

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Marseille

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Marseille biludlejningsfirmaer