Udlejningsbiler fra Sixt i Tel Aviv

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Tel Aviv

Tel Aviv, Israel
30. okt. — 6. nov.
Samme aflevering
Tel Aviv, Israel
lør. 30.10
Middag
lør. 6.11
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Tel Aviv, Tel Aviv

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

189 kr. - 431 kr.

Alle biltyper

189 kr. - 409 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Tel Aviv, Tel Aviv er i januar når priserne er 189 kr. per dag i gennemsnit. 189 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 291 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Tel Aviv. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Tel Aviv, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Tel Aviv, Tel Aviv er i juni når priserne er 207 kr. per dag i gennemsnit. 207 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 282 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Tel Aviv. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Tel Aviv, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Tel Aviv Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Tel Aviv, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,2

Comfort

6,0

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

5,5

Valuta for pengerne

5,1

Information om Sixt udlejningsbiler i Tel Aviv

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i Tel Aviv under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i Tel Aviv skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Tel Aviv. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Tel Aviv koste i november?

  199 kr. per dag i Tel Aviv er den billigste pris for en udlejningsbil fra Sixt i november. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Sixt er tættere på 304 kr. per dag i november, eller 2.125 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste november, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

 • Har Sixt en lokation i Lufthavn: Tel Aviv Ben Gurion Intl?

  Der er 1 lokation i Lufthavn: Tel Aviv Ben Gurion Intl. De adresser for dette Sixt biludlejningscenter er Ben Gurion Arrival Hall.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Tel Aviv i november?

  Stor mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Sixt i Tel Aviv i november måned. I gennemsnit koster Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Sixt 198 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 174 kr. per dag i november.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Tel Aviv?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Sixt, så burde du overveje at leje en Lille mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Tel Aviv. At leje en Lille mellemklasse fra Sixt koster i gennemsnit 189 kr. per dag, hvilket er 40% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 32% af vores brugere valgt at leje en Lille mellemklasse fra Sixt for at spare penge på deres rejse til Tel Aviv.

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Tel Aviv?

  Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 6 lokationer i Tel Aviv. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Tel Aviv er placeret på Ben Gurion Arrival Hall.I løbet af de sidste 12 måneder har 62% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Tel Aviv endt med at leje deres bil fra Ben Gurion Arrival Hall lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Tel Aviv

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Tel Aviv biludlejningsfirmaer