Udlejningsbiler fra Sunnycars i Darwin

Find og sammenlign gode tilbud på Sunnycars udlejningsbiler i Darwin

Darwin, NT, Australien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Darwin, NT, Australien
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Darwin Sunnycars lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sunnycars biludlejningssteder i Darwin, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sunnycars

4 kontorer

Information om Sunnycars udlejningsbiler i Darwin

Har Sunnycars en lokation i Darwin Lufthavn?

Ja. De 3 lokationer som Sunnycars har i Darwin Lufthavn kan findes på Terminal Building, 1 Henry Wrigley Drive og Mc Millan`s Road.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Darwin?

Priser for biler i Darwin opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Darwin?

Der er 35 udbydere for biler i Darwin fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Darwin?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Darwin. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Darwin?

For at leje en bil i Darwin, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Darwin på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.