Udlejningsbiler fra Sunnycars i San Sebastian

Find og sammenlign gode tilbud på Sunnycars udlejningsbiler i San Sebastian

San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spanien
7. dec. — 14. dec.
San Sebastian, Guipúzcoa (provins), Spanien
tor. 7.12
Middag
tor. 14.12
Middag
Chaufførens alder:

San Sebastian Sunnycars lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sunnycars biludlejningssteder i San Sebastian, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sunnycars

4 kontorer

Information om Sunnycars udlejningsbiler i San Sebastian

Har Sunnycars en lokation i San Sebastián Lufthavn?

Ja, der er 2 biludlejningslokationer for Sunnycars i San Sebastián Lufthavn (Aeropuerto de San Sebastián-Fuenterrabía og Gabarri N.5 And 22).

Hvor mange Sunnycars biludlejningslokationer er der i San Sebastian?

Der er 4 biludlejningslokationer i San Sebastian som Sunnycars ejer. Deres Travesia de Garbera 1, San Sebastian lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 75% af de brugere der lejede en bil fraSunnycars i San Sebastian valgt at hente den på Travesia de Garbera 1.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i San Sebastian?

Priser for biler i San Sebastian opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i San Sebastian?

Der er 26 udbydere for biler i San Sebastian fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i San Sebastian?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder San Sebastian. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i San Sebastian?

For at leje en bil i San Sebastian, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til San Sebastian på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.