Værd at vide om coronavirus (COVID-19) og rejseaktivitet

Læs mere

Ser du frem til et weekendophold i vinteren 2021, du aldrig vil glemme?

Danmark er smukt hele året, men vinteren herhjemme er noget helt specielt. Mangler du inspiration? Så læs vores liste herunder, og kom i gang med at planlægge dit vinter weekendophold på nogle af de smukkeste steder, landet har at byde på.

Oplev de hyggeligste steder med en vinter staycation

En lang vinter staycation weekend, der er skræddersyet til dig

Vi har alle brug for en pause, og Danmark er det perfekte sted til at slappe helt af og hygge dig om vinteren. Du har allerede set nogle fantastiske steder at tilbringe din vinter staycationovenfor, så vælg en af dem og bliv inspireret.

Har du besluttet, hvor du skal hen på staycation denne vinter?

Find den bedste biludlejning til dine behov – og til de bedste priser.

Få inspiration til, hvordan du kan nyde Danmark om vinteren

Danmark har noget for enhver smag

Få inspiration til skønne vinteroplevelseri Danmark

Gå på opdagelse i Danmark

Destinationerne blev udvalgt i henhold til det samlede antal hotel- og lejebilsøgninger på momondo.dk fra 26.10. 2020 – 22.11. 2020 til rejser inden for Danmark fra 30.11. 2020 – 17.01 2020. Udvalget ekskluderer metropoler og kan omfatte kommuner, der i øjeblikket udviser en stigning i nye COVID-19-sager pr. 100.000 indbyggere sammenlignet med den foregående uge på tidspunktet for offentliggørelsen. Kommuner kan også håndhæve nye begrænsninger dagligt, hvorfor vi henviser til rejserådgivning fra lokale og nationale sundhedsmyndigheder på deres respektive officielle websteder og/eller vores site dedikeret til COVID-19-pandemien øverst på denne side for mere information.

LinkedInWhatsApp