Hoteller i Grenaa

Find de bedste tilbud på 135 hoteller i Grenaa, Danmark

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Grenaa

Der er mange skønne hoteller i Grenaa. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Oplevelser i Grenaa

Grenaa Museum
Kattegatcentret Grenaa
Nordstranden Beach

Er der ledige hoteller i nærheden af Grenaa Museum?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Grenaa i nærheden af Grenaa Museum, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 2 hoteller i nærheden af Grenaa Museum og i gennemsnit koster hoteller i området 510 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Grenaa Museum er normalt 18% billigere end gennemsnitsprisen for hoteller i Grenaa, som ligger på 628 kr..

Hoteller i nærheden af Grenaa Museum

Er der ledige hoteller i nærheden af Kattegatcentret Grenaa?

Hvis du er på udkig efter et hotel i Grenaa i nærheden af Kattegatcentret Grenaa, så har du heldet med dig. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheden af Kattegatcentret Grenaa og i gennemsnit koster hoteller i området 817 kr./nat. Prisen kan variere afhængigt af årstiden. Hoteller i nærheden af Kattegatcentret Grenaa er normalt 23% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Grenaa, som ligger på 628 kr..

Hoteller i nærheden af Kattegatcentret Grenaa

Er der ledige hoteller i nærheden af Nordstranden Beach?

Hvis du har planer om at bo på nogen af de hoteller, som anbefales af momondo i området omkring Grenaa tæt på Nordstranden Beach, bør du forvente at skulle betale omkring 848 kr./nat. Prisen varierer afhængigt af tidspunktet på året. Generelt er en pris på under 848 kr./nat et godt tilbud for brugere af momondo, der ønsker et ophold i nærheden af Nordstranden Beach. Hoteller i nærheden af Nordstranden Beach er normalt 25% dyrere end gennemsnitsprisen for hoteller i Grenaa, som ligger på 628 kr..

Hoteller i nærheden af Nordstranden Beach

Det bedste tidspunkt at booke hotel i Grenaa

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Grenaa
Lavsæson
oktober
Højsæson
september

Det billigste tidspunkt

3%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

2%

forventet prisstigning

Pris
482 kr. - 496 kr.
Dyreste dag på ugen
fredag
Billigeste dag på ugen
mandag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

485 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

510 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Grenaa er: 3 stjerne, 79 dage før.
3 stjerne
516 kr. - 774 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Grenaa

Hvordan finder man et billigt hotel i Grenå?

Hotelpriserne i Grenå byder på noget for ethvert budget, og hvis du ikke har behov for masser af luksuriøse faciliteter, så er der penge at spare på nogle af byens billigere overnatningssteder. Det er også muligt at spare penge, hvis du rykker ud i nogle af yderområderne, hvor et hyggeligt kroophold eksempelvis ofte er en lidt billigere løsning sammenlignet med midtbyens hoteller. En overnatning i Grenå koster i eksempelvis juli fra omkring 500 DKK og op til ca. 850 DKK.

Kan man rejse til Grenå på budget?

Der er rig mulighed for at shoppe løs i Grenå, men du behøver ikke at købe dig fattig i alle butikkerne – byen byder også på mange andre billige eller sågar gratis oplevelser. I højsæsonen er der for eksempel gratis byvandring med en lokal guide, hvor man får et godt overblik over byens historie og indretning. Det er også billigt at leje en cykel og nyde byens havnemiljø, samt opleve den bakkede bydel i nord og det flade terræn i syd. Hvis vejret tillader det, så er en tur til Grenå Strand også en oplagt mulighed, hvor du kan nyde det fine hvide sand og bølgebrusens mediterende lyd.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Grenå?

Grenå er en by du uden problemer kan opleve til fods. De hyggelige gader indbyder til mange gåture, som også kan kombineres med ophold omkring havnen og marinaen. Der kører også bybusser i og omkring byen, hvis du vil ud og opleve nauren i yderområderne.

Kan man booke hotel i Grenå uden kreditkort?

Du kan godt booke et hotel i Grenå uden kreditkort, men ofte vil der stadig blive spurgt om kreditkortoplysninger i forbindelse med en standard-validering.

Hvor gammel skal man være for at tjekke ind på et hotel i Grenå?

Myndighedsalderen i Danmark er 18 år, og derfor er det minimumsalderen, når du ønsker at tjekke ind på hotel i Grenå.

Skal man lægge depositum på hoteller i Grenå?

Der opkræves et depositum, som enten skal betales kontant eller med kreditkort.

Parkering i Grenå

Når du kører i bil til Grenå, så kan du glæde dig over, at det er gratis at parkere på offentlige parkeringspladser. Du skal dog være opmærksom på de lokale p-skilte og de almindelige regler i færdselsloven, og samtidig skal du huske at stille p-skiven.


Hvad koster et hotel i Grenaa pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Grenaa
2 eller færre stjerner
Hotel Grenaa - Havlund
Mest for pengene

Hotel Grenaa - Havlund

7,7

547 kr.

Se hoteltilbud
3 stjerner
Gjerrild Kro
#1 Mest populær

Gjerrild Kro

738 kr.

Se hoteltilbud
Molskroen Strandhotel
Mest for pengene

Molskroen Strandhotel

8,6

843 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Grenaa

Disse billige hoteller og vandrehjem i Grenaa har gode priser til det lille rejsebudget
Hotel Grenaa - Havlund

Hotel Grenaa - Havlund

7,7

548 kr.

Se hoteltilbud
Gjerrild Kro

Gjerrild Kro

739 kr.

Se hoteltilbud
Molskroen Strandhotel

Molskroen Strandhotel

8,6

844 kr.

Se hoteltilbud
Find populære hostels i Grenaa

Hoteller med mest værdi for pengene i Grenaa

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Hotel Grenaa - Havlund

Hotel Grenaa - Havlund

7,7

548 kr.

Se hoteltilbud
Molskroen Strandhotel

Molskroen Strandhotel

8,6

844 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Grenå?

Helt ude på Jyllands næsetip finder du den smukke by Grenå. Grenå er en gammel købstad og havneby, hvor du kan nyde et ophold tæt på vandet og naturen. Når du skal finde et hotel i byen, står valget mellem at bo centralt samt tæt på vandet. Book et hotel tæt på lystbådehavnen, hvorfra du nemt kan gå op i byen, eller hvis du har lyst til at bo i lidt mere fredeligere omgivelser, så kan du med fordel booke et hotel syd for havnen, hvor du både er i grønne områder samt lige ved stranden.

Uanset hvor du booker et hotel i Grenå, så er du tæt på byens gågademiljø, der består af flere forskellige gader, som leder ind til byens torv. Langt de fleste turister vælger at bo i bymidten eller ved vandet, men det er også muligt at rykke vestpå, hvor du eksempelvis kan bo omkring golfbanen. Ankommer du i bil er der også overnatningsmuligheder tæt på motorvejen, så du nemt kan komme til og fra byen. Du sover godt i alle Grenås bydele, og derfor er der frit valg, hvad enten du mest er til vand, skov, by eller noget af det hele.


Om Grenå

Som den største by på Djursland inviterer Grenå til mange forskellige oplevelser. Danmarks næse er kendt for sin fredelige natur og de mange kreative beboere, der nyder inspirationen fra havet og omgivelserne. Det er også ren afslapning at tage på ferie i Grenå, da byens hyggelige område med bindingsværkshuse, brostensbelagte gader, havn samt en gennemløbende å virker afvekslende og afslappende på både krop og sjæl. Før i tiden var byen især kendt for sit store dampvæveri, men i dag er det især turisme, der holder gang i byen. Der er gode muligheder for at fiske, bade og sejle i og omkring Grenå, der med sin maritime stemning lokker turister til fra nær og fjern. Derudover sejler der færger til og fra Anholt samt til og fra Varberg i Sverige, hvilket også betyder mange svenske turister i byen.

Grenås helt store attraktion er Kattegatcentret, der er et stort akvarium med over 260 arter af forskellige havdyr. Du kan sagtens bruge en hel dag i centeret, hvor der også er mange læringszoner for både børn og voksne. Når der skal shoppes og hygges så foregår det ved Torvet i midtbyen og de omkringliggende gader med mange specialbutikker. Grenå Kirke er også værd at runde i samme ombæring, hvor du kan se de ældste murdele fra 1200-tallet. Kulturhuset Pavillonen er også et oplagt sted at tage hen, da stedet er kendt for sine mange arrangementer i form af teater, musik med mere.


Rejseinformation: Grenaa

Hvor længe bor vores brugere i Grenaa?

Det gennemsnitlige ophold i Grenaa varer 1 night.

Hvad koster et hotel i Grenaa?

I gennemsnit koster værelser omkring 621 kr. pr. nat, når man booker et hotel i Grenaa; dog vil prisen, du betaler for dit værelse, variere afhængig af sæsonen, placeringen og faciliteterne.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Grenaa?

Værelsespriser for hoteller i Grenaa kan være helt op til 13 kr.% lavere i oktober, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.

Hvilken dag er den billigste at bo i Grenaa?

søndag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Grenaa. Den dyreste er typisk torsdag.

Hvad koster et hotel i Grenaa?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Grenaa er 523 kr. pr. nat. Du kan spare 98 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Grenaa.