tor.. 10.6.
fre.. 11.6.
Sammenlign momondo med |
1 / 12
God
7,7

Hotel Marina

Kystvej 32, 8500 Grenaa, Midtjylland, Danmark
7,7
Samlet: God
Baseret på 626 anmeldelser
473 kr.
pr. nat
Expedia
Se alle tilbud
Detaljer
Billeder
Vurderinger
Tilbud
Detaljer
Vurderinger
Tilbud
Værelse: Standard - Uspecificeret sengetype
472 kr.
Vis alle tilbud og værelsestyper
Adresse
Kystvej 32, 8500 Grenaa, Midtjylland, Danmark
Check-in
Fra 15:00
Check-out
Før 10:00
Om

Hotel Marina ligger få skridt fra Grena Strand og et stort Oceanarium. Der tilbydes alt fra legeplads til et spillelokale med dart og poolborde på stedet. Der er gratis parkering på ejendommen, og der ligger mange restauranter og andre butikker i gåafstand fra hotellet.

Hotel Marina har masser af udendørs plads. Der er picnic-område, terrasse og have samt solterrasse med møbler, hvor man kan slappe af. Der er et spa-center, hvor man kan bestille mange forskellige slags massage og andre behandlinger. Der er også indendørs pool, spabad og udendørs badekar på stedet. Du kan træne i fitnesscentret og spise på hotellets restaurant.

Denne ejendom har 85 værelser. De kan reserveres i enkeltværelser for kun 1 rejsende eller helt op til lejligheder med plads til op til 7 gæster. Der er også familieværelser, juniorsuiter og lejligheder med en dejlig udendørs terrasse. Samtlige værelser er ikkeryger-værelser og har værdiboks samt fladskærms-tv.

Hotel Marina har egen restaurant, Restaurant Aqua. Du kan spise morgenmad eller aftensmad der. Man kan gå til fiskefisken på ca. 10 minutter og få lokale fiske- og skaldyrsretter eller på 9 minutter til Restaurant Skakkes Holm, hvor der serveres europæiske retter.

Kattegatchentret er et akvarium, som ligger inden for rækkevidde af Hotel Marina. Museum Ostjylland Grenaa og Dansk Motor & Maskinsamling ligger også inden for få kilometer fra ejendommen.

Læs mere

Faciliteter
Pool
Kæledyr
Spa
Fitnesscenter
Restaurant
Bar/Natklub
Roomservice
Parkering
Vaskeri
Business center
Wi-Fi
Se alle faciliteter

Ofte stillede spørgsmål

momondo-brugere finder disse spørgsmål meget nyttige, når de planlægger at bestille hotel

Hvor langt er Hotel Marina fra Aarhus?

Turen fra Aarhus til Hotel Marina kommer til at tage omkring 39min alt afhængig af trafikken, og har en distance på 21,0 km. Hoteller i de mest populære områder er som regel omgivet af mere trafik, hvilket giver en øget rejsetid.

Hvad er den bedste måde at komme til Hotel Marina fra Aarhus?

En anden mere brugt metode er bare at tage en taxi eller sammenkørselsservice fra lufthavnen til Hotel Marina. Lufthavnen tættest på hotellet er Aarhus.

Er Hotel Marina kæledyrsvenligt?

Kæledyr er velkomne hos Hotel Marina.

Er der mad tilgængelig hos Hotel Marina?

Hotel Marina har restaurant på hotellet som både overnattene og besøgende kan benytte. Spørg efter åbningstider i receptionen eller ring til Hotel Marina på +45 8632 2500. En af de nemmeste måder at få mad på for Grenaa gæster, der bor i Hotel Marina, er at bestille roomservice, som er tilgængelig for alle hotellets gæster.

Har Hotel Marina en pool?

Ja. Mange af momondos brugere, der rejser til Grenaa, leder specifikt efter hoteller med en pool. Hotel Marina har mange regler og retningslinjer ift. brug af pool, så sørg for at spørge ind til pool-åbningstider mv.

Hvad er telefonnummeret til Hotel Marina?

Hvis du har spørgsmål vedrørende dit ophold hos Hotel Marina, kan du ringe til receptionen på +45 8632 2500.

Er der Wi-Fi tilgængelig hos Hotel Marina?

Ja, Hotel Marina har Wi-Fi tilgængelig for hotellets gæster.

Er der fitnesscenter tilgængeligt for gæster på Hotel Marina?

Hotel Marina har et fitnesscenter tilgængeligt for gæster, som gerne vil bruge det gennem deres ophold på hotellet.