Rejseguide til Sintra

Oplev det bedste af Sintra, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Sintra

Valutaeuro
Befolkning26.193
SprogPortugisisk

Insidertips om Sintra

De bedste artikler med oplysninger om Sintra skrevet af vores rejseeksperter

Hvornår er det bedst at tage til Sintra?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

2.608 kr. - 7.299 kr.

Temperatur

11 - 23 °C

Nedbør

6 - 122 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Sintra i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 23 °C og maksimum kan komme op på 28 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 8 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Sintra i december, hvor nedbøren er på omkring 122 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt juli, hvor der i gennemsnit kun falder 6 mm regn.

Notifikation om rejserestriktioner

Indrejserestriktioner

Portugal har genåbnet sine grænser for rejsende, der ankommer fra EU, Schengen-området, Australien, Kina (inklusive Hong Kong og Macao), Sydkorea, New Zealand, Rwanda, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejser fra Storbritannien og Brasilien til Portugal er suspenderet. Bortset fra ret til indrejse for nationale borgere og deres familier og indehavere af opholdstilladelser i Portugal. Rejsende fra andre områder end de ovenfor anførte må kun rejse ind i eller gennem Portugal, hvis de har en "væsentlig" grund som f.eks. erhvervsmæssig, studiemæssig, familiemæssig sammenføring, sundhed eller humanitære årsager. Forretningsrejsende skal være forberedt på at beskrive årsagen til forretningsrejsen og kan blive bedt om at fremlægge dokumentation. Studerende skal have det relevante visum og/eller være rede til at forelægge bevis for optagelse ved en portugisisk uddannelsesinstitution. Tredjelandsstatsborgere med opholdstilladelser eller visa til fastboende udlænding udstedt af EU-medlemsstater kan rejse gennem Portugal for at vende tilbage til deres opholdsland.

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer efter afgang. Børn under 2 år er undtaget fra kravene til COVID-19-test. Rejsende skal udfylde og præsentere et elektronisk passager-lokaliseringskort ved boarding. Rejsende, der ankommer fra Storbritannien og Brasilien skal være en portugisisk statsborger eller en statsborger, der er lovligt bosiddende i Portugal og er forpligtet til at fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer efter afgang. Rejsende uden gyldig lægeerklæring med negativt PCR-testresultat testes i lufthavnen. Rejsende, der ankommer til Madeira og Porto Santo, skal udfylde og indsende en epidemiologisk undersøgelse 12-48 timer før afgang. Dette genererer en QR-kode, som skal præsenteres ved ankomsten. Ved ankomsten skal rejsende fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Flere oplysninger findes her. Rejsende, der ankommer til Azorerne, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Mere information er tilgængelig her. Fra 9. december har rejsende brug for en negativ COVID-19 test for rejser fra São Miguel og Terceira til nogen af ​​de andre øer i øhavet.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Estland, Irland, Litauen, Letland, er underlagt en 14-dages karantæne hjemme eller på et sted, der er angivet af sundhedsmyndighederne. Forebyggende isolering gælder ikke passagerer på nødvendige rejser, og hvis ophold på nationalt territorium, certificeret med returbillet, ikke overstiger 48 timer. Rejsende, der er statsborgere eller bosiddende i Portugal, der ankommer fra Storbritannien og Brasilien er underlagt en 14-dages karantæne hjemme eller på et sted, der er angivet af sundhedsmyndighederne. Rejsende, der ankommer til Madeira og Azorerne uden en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, og som er udstedt inden for 72 timer før afgang, underkastes COVID-19-test og karantæne, indtil de har modtaget testresultaterne. Beboere på Madeira og Azorerne, der vender tilbage til regionen, skal tage endnu en COVID-19-test 5-7 dage fra den dato, hvor de første gang blev testet. De skal isolere sig derhjemme, indtil de kender resultatet af den anden test.

Se nuværende rejserestriktioner for Portugal

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvilken lufthavn er det bedst at lande i, når man flyver til Sintra?

  De anbefalede lufthavne ved rejser til Sintra er Lufthavn: Lissabon og Lufthavn: Cascais Aerodrome.

 • Hvilke måneder er de varmeste og koldeste i Sintra?

  Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Sintra i juli, hvor det bliver op til 23 °C med maksimumtemperaturer på op til 28 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 11 °C, som kan falde helt ned til 8 °C.

 • Hvilken måned er den mest regnfulde i Sintra?

  December plejer at være den mest regnfulde måned på året i Sintra, hvor nedbøren er på omkring 122 mm.

 • Hvor langt skal et ophold i Sintra være?

  Besøgende opholder sig normalt 5 dage i Sintra i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

 • Kan jeg leje bil i Sintra?

  Ja, du kan leje en bil i Sintra for omkring 142 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

 • Hvor kan jeg tage på en dagsudflugt omkring Sintra?

  Lourel, Mem-Martins og Aldeia Galega er steder, du kan besøge på en rejse til Sintra.


Opret din egen guide til Sintra
Saml tips og anbefalinger til din rejse på ét sted.
Opret guide

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sintra