Rejseguide til Sintra

Oplev det bedste af Sintra, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Sintra

Arkitekturen i portugisiske Sintra er så mageløs, at byen er på UNESCO's verdensarvsliste. Kør en tur med hestevogn i de smalle gader, eller gå rundt og oplev en anderledes by fyldt med indtryk fra historie, paladser, velplejede haver og lokkende stier og gyder, der som sirener lover eventyr og spænding.

Valutaeuro
Befolkning26.193
SprogPortugisisk

Oplevelser i Sintra

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Sintra
Monserrate Palace
Monserrate Palace

Monserrate Palace ligger vest for bymidten i Sintra, og her er mere fred end hos byens øvrige attraktioner. Stadig under stærk indflydelse af maurernes arkitektur, men også med spor af tidligere engelske ejere.

Pena Palace
Pena Palace

Palácio da Pena ligner allermest et slot fra eventyrene, med sin røde og gule facade, der har haft farver siden det 19. århundrede. Besøg også den enorme have, fyldt med myriader af stier.

Gratis oplevelser i Sintra

  • Gå turen op til Cruz Alta, som står på det højeste punkt i Serra Sintra. Du får fremragende overblik over Pena-paladset, og på klare dage kan du se helt til Lissabon.
  • På Rua do Paco i Sintras gamle bydel ligger det naturhistoriske museum, og her er gratis adgang til en forunderlig verden af fossiler fra blandt andet dinosaurernes tid.
  • Oplev den lokale madkultur med et besøg på det lille, men hektiske, charmerende og indbydende marked på Mercado Municipais Estefania, som bugner af lokale råvarer som kød, fisk og ost. Mærk den specielle atmosfære, og nyd duftene af den lokale madkultur helt gratis.
  • Med alle de seværdige og smukke gratis oplevelser i Sintra, kan man let trænge til en tur på stranden, og heldigvis er Praia Grande tæt på, stor og kridhvid. Her kan du boltre dig til vands, i sands og på ryggen.

Hvornår er det bedst at tage til Sintra?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

3.983 kr. - 8.000 kr.

Temperatur

11 - 23 °C

Nedbør

6 - 122 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Sintra i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 23 °C og maksimum kan komme op på 28 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 8 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Sintra i december, hvor nedbøren er på omkring 122 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt juli, hvor der i gennemsnit kun falder 6 mm regn.


Bæredygtige rejser i Sintra

  • Sintra er ikke større, end du kan se det meste til fods. Men brosten og trapper op og ned er hårdt, og et alternativ er byens mange hestevogne. Behageligt og bæredygtigt på samme tid.
  • Colina Flora ligger i bakkerne uden for Sintra, og er et stærkt eksempel på bæredygtig turisme i Sintra. Økologiske lokale råvarer, slowfood og vandreduktion er på menuen.
  • I Sintra må du ikke undlade at smage deres lokale desserter hos Casa Piriquita. Det er lavet på lokale råvarer, og både quejidas og travesseiros er små himmelske bidder.
  • Besøg også byens 16. århundrede middelaldermarked, som er fyldt med musik, gøgl, mad og håndværk fra middelalderen. Du føler dig taget tilbage til en tid med støj, tumult og muligheder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken lufthavn er det bedst at lande i, når man flyver til Sintra?

De anbefalede lufthavne ved rejser til Sintra er Lissabon Lufthavn og Cascais Aerodrome Lufthavn.

Hvilke måneder er de varmeste og koldeste i Sintra?

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Sintra i juli, hvor det bliver op til 23 °C med maksimumtemperaturer på op til 28 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 11 °C, som kan falde helt ned til 8 °C.

Hvilken måned er den mest regnfulde i Sintra?

December plejer at være den mest regnfulde måned på året i Sintra, hvor nedbøren er på omkring 122 mm.

Hvor langt skal et ophold i Sintra være?

Besøgende opholder sig normalt 3 dage i Sintra i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

Kan jeg leje bil i Sintra?

Ja, du kan leje en bil i Sintra for omkring 93 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Hvor kan jeg tage på en dagsudflugt omkring Sintra?

Lourel, Mem-Martins og Aldeia Galega er steder, du kan besøge på en rejse til Sintra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sintra

Få den seneste informatiom om fly til Lissabon
Få den seneste informatiom om fly til Lissabon

Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

Find fly til Lissabon
Kom i gang med at planlægge din rejse i dag
Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

Få overblik over de bedste hoteller i de mest populære områder i Lissabon

Find hoteller i Lissabon
Populære lejebiler i Lissabon
Populære lejebiler i Lissabon

Oplev Lissabon bag rattet! Få information om de bedste tilbud på biludlejning her

Find billeje i Lissabon
Ophold i en feriebolig
Ophold i en feriebolig

Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

Find ferieboliger i Lissabon