Rejseguide til Barcelona

Oplev det bedste af Barcelona, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Barcelona

Barcelona – en nordlig by i et sydligt land, hvor den latinske livlighed blendes med gælisk ihærdighed.

Mens resten af landet sad fast i den mørke middelalder, gjorde catalanerne det, de var bedst til: at tjene penge. De bragte den industrielle revolution til Middelhavet og skabte byens moderne fokus på kunst, arkitektur og kultur. Effekterne kan ses i de blændende bygninger af Gaudí, de surrealistiske malerier af Dalí og den modernistiske prosa af Maragall.

Selvom borgerkrigen ramte byen en tid, viste Catalonien sin forandring til verden ved de Olympiske Lege i 1992 og beviste, at byen har evnen til at komme tilbage med fornyet stil og elegance.

Valutaeuro
Befolkning1,62 millioner

Oplevelser i Barcelona

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Barcelona

Populære aktiviteter i Barcelona

Vis alle
Aktiviteter i dit område med de bedste bedømmelser

Gratis oplevelser i Barcelona

  • Leder du efter gratis oplevelser i Barcelona, har en del museer gratis adgang om søndagen, eventuelt kun den første søndag i måneden. Enkelte museer har gratis adgang på andre dage, så tjek museet du er interesseret i.
  • Barcelona er oplagt til vandreture på egen hånd. Oplev for eksempel nogle af Gaudís mest fantastiske bygninger på en frisk gåtur.
  • Bevæg dig op på toppen af Montjuïc og nyd en fantastisk udsigt over Barcelona, med blandt andet Sagrada Familia.
  • En gåtur på Ramblaen, fra Plaça de Catalunya og til Columbus-monumentet ved Port Vell, er også næsten obligatorisk ved besøg i byen, og hvis man nøjes med at kigge i de spændende butikker og restauranter, så er det helt gratis.
  • Store dele af Park Güell kan opleves uden at skulle betale entré. Parken er en stor, grøn og utroligt smuk og afslappet del af byen.

Hvornår er det bedst at tage til Barcelona?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

2.439 kr. - 4.712 kr.

Temperatur

9 - 24 °C

Nedbør

20 - 91 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Barcelona i august, hvor gennemsnitstemperaturen er 24 °C og maksimum kan komme op på 28 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 4 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Barcelona i oktober, hvor nedbøren er på omkring 91 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt juli, hvor der i gennemsnit kun falder 20 mm regn.


Overnatning i Barcelona

Find de bedste hoteller, ferieboliger og hostels til dit ophold

Populære områder at bo i i Barcelona

Montjuïc

Med svimlende udsigt og flere hektar af tiltrængt åbent rum med parker og haver har Montjuïc været vært for mange af Barcelonas vigtigste historiske begivenheder.

Gracia

De smalle vejbaner og livlige pladser giver Gràcia sin intime landsbyfølelse og er et godt og mindre turistet alternativ til byens centrum med enestående udsigt og ægte catalansk livsstil.

Ciutat Vella

Ciutat Vella – den gamle bydel – er uden tvivl det sted, hvor de fleste af Barcelonas must-see-steder ligger. Området formidler visuelt byens fascinerende historie og udvikling.

Eixample

Et kvarter med brede boulevarder og smarte lejlighedsbygninger. Eixample er fyldt med eksklusive butikker, hoteller og restauranter samt spektakulære monumenter og indeholder den største koncentration af modernistiske monumenter i Europa.


Bæredygtige rejser i Barcelona

  • Bæredygtig turisme i Barcelona gøres ekstra enkelt med en effektiv metro, suppleret med et netværk af bybusser og lidt mere usædvanlige transportformer som en kabelbane og en svævebane.
  • Hotel Casa Camper, centralt I byen, er usædvanligt ved blandt andet at have et eget system til vandrensning, så vand genbruges til toiletterne.
  • For en ekstraordinær oplevelse indenfor vegetarisk eller vegansk mad, og med attraktiv beliggenhed, så er Vrutal stedet. Drinks er en anden specialitet her, ligesom her er glutenfri retter.
  • Oplev byens gotiske kvarter i mørket med en guidet natvandring, hvor arkitekter fortæller om byens imponerende bygninger og historie mens i roligt vandrer rundt.
  • Skal du have lidt bæredygtige modeartikler eller tilbehør med hjem, så er det et must at besøge butikken Sunsais i La Vila de Gràcia området.

Ofte stillede spørgsmål

Folk kan godt lide at bo i Sarria-Sant Gervasi, Sant Marti eller Nou Barris, når de er i Barcelona. Du kan også overveje at lede efter overnatningssteder i Horta-Guinardo eller Gracia.

De anbefalede lufthavne ved rejser til Barcelona er Lufthavn: Barcelona, Lufthavn: Girona Costa Brava og Lufthavn: Reus.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Barcelona i august, hvor det bliver op til 24 °C med maksimumtemperaturer på op til 28 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 9 °C, som kan falde helt ned til 4 °C.

Oktober plejer at være den mest regnfulde måned på året i Barcelona, hvor nedbøren er på omkring 91 mm.

Besøgende opholder sig normalt 4 dage i Barcelona i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

Ja, du kan leje en bil i Barcelona for omkring 233 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Sant Adrià de Besòs, L'Hospitalet de Llobregat og Esplugues de Llobregat er steder, du kan besøge på en rejse til Barcelona.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Barcelona