Rejseguide til København

Oplev det bedste af København, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk København

Gamle paladser, den marcherende og trommende livgarde samt tårne med polerede spir – historiens vingesus mærkes tydeligt i København. Og dog er der sket noget. Kobberbelægningerne er blevet malet over med graffiti og renset igen for blot at blive mærket på ny af spraymalingens signaturer. Byen er blevet brugt igen og igen og har udfordret den romantiske atmosfære, men noget nyt og utroligt er opstået i stedet. København vokser sig yngre i udtryk – et udtryk for brug og kreativitet. Det er det, der gør København så vidunderligt beboelig. Der sker noget. Tankerne bliver til virkelighed. At lære København at kende betyder at genopdage skønhed: en histories skønhed.

Valutadansk krone
Befolkning1,15 millioner
SprogDansk

Oplevelser i København

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til København

Populære aktiviteter i København

Vis alle
Aktiviteter i dit område med de bedste bedømmelser

Hvornår er det bedst at tage til København?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

3.508 kr. - 5.885 kr.

Temperatur

0 - 16 °C

Nedbør

20 - 70 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til København i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 16 °C og maksimum kan komme op på 20 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til -1 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå København i august, hvor nedbøren er på omkring 70 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt februar, hvor der i gennemsnit kun falder 20 mm regn.

Notifikation om rejserestriktioner

Indrejserestriktioner

Danske statsborgere og bosiddende kan stadig vende tilbage til Danmark når som helst. Rejsende, der ikke er statsborgere eller beboere, kan stadig rejse ind i Danmark med et værdigt formål. Der kræves bevis for at demonstrere et Værdigt formål. Eksempler på 'værdige formål' inkluderer arbejde eller studier i Danmark, transport af varer og forskellige familierelaterede grunde, for eksempel at besøge et familiemedlem eller en partner, der er bosiddende i Danmark. Den fulde liste over 'værdige formål' kan ændres og kan findes href = "https://en.coronasmitte.dk/rules-and-regulations/entry-into-denmark/persons-resident-in-countries-outside -of-danmark "> her .

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen testresultat udstedt inden for 24 timer før ankomst. Rejsende, der flyver fra Grønland og Færøerne, rådes også til at foretage en PCR-test inden for 72 timer efter indrejse i Danmark. Rejser, der tidligere er blevet smittet med COVID-19 og derfor ikke er i stand til at præsentere et negativt testresultat, skal præsentere et positivt COVID- 19 testresultat fra en test udført mellem 14 dage og otte uger før flyvningen. Disse passagerer opfattes ikke længere som værende smitsomme.

Karantænekrav

Rejsende skal tage en hurtigtest, inden de forlader lufthavnen. Alle rejsende er underlagt en 10-dages selvisolering. De kan tage en PCR-test på dag 4 for at forkorte perioden. Der er nogle undtagelser, herunder dem, der leverer varer og tjenester ind/ud af Danmark.

Transitregler

Rejsende, der vender tilbage til deres hjemland, kan rejse gennem Danmark. Alle rejsende der rejser eller rejser til/fra Danmark skal bære masker på alle tidspunkter på fly og i lufthavnen.

Se nuværende rejserestriktioner for Danmark

Sådan kommer du til København

Se de forskellige rejsemuligheder til København samt de bedste tilbud, som for nylig er fundet af momondos brugere
TAP AIR PORTUGAL
10. mar.
IAD13:00Washington D.C. Dulles Intl
23t. 35min.
1 stop
CPH12:35København Kastrup
17. mar.
CPH01:55København Kastrup
14t. 15min.
1 stop
IAD16:10Washington D.C. Dulles Intl
2.204 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
10. mar.
IAD13:00Washington D.C. Dulles Intl
12t. 10min.
1 stop
CPH01:10København Kastrup
17. mar.
CPH01:55København Kastrup
14t. 15min.
1 stop
IAD16:10Washington D.C. Dulles Intl
2.414 kr.
Find lignende
TAP AIR PORTUGAL
3. dec.
IAD17:20Washington D.C. Dulles Intl
19t. 15min.
1 stop
CPH12:35København Kastrup
9. dec.
CPH00:55København Kastrup
14t. 15min.
1 stop
IAD15:10Washington D.C. Dulles Intl
2.638 kr.
Find lignende

Overnatning i København

Find de bedste hoteller, ferieboliger og hostels til dit ophold

Populære områder at bo i i København

Østerbro

Brede veje, rummelige lejligheder og elegante boliger vidner om Nordens fashionable historie. Tag en spadseretur ned ad den pastelfarvede Olufsgade. Kig ind i det fortryllende område af rækkehuse med navnet Brumleby.

Indre by

Byens centrum er det historiske hjerte i København. Fordyb dig i oplevelsen af en spadseretur gennem gaderne, der er hjem for hyggelige caféer, designerbutikker og masser af originale små butikker.

Vesterbro

Røde lys glimter bag ruderne i lurvede butikker og barer, når du kommer til den farverige Istedgade fra bagsiden af Hovedbanegården. Jo længere ud du kommer, jo mere skifter det til et smukt og tiltalende kvarter.

Nørrebro

Boliger side om side, små grønthandlere, et væld af forskellige kulturer og horder af studerende på cykel – Nørrebros gader er farverige og livlige. Udforsk de hyggelige caféer, designerbutikkerne, genbrugsforretningerne og antikvarerne.

Christianshavn

Ejendommelige gamle huse står skulder om skulder ved siden af de maleriske kanaler – Christianshavns maritime og historiske omgivelser er essensen af charme. I dag er det et af de mest trendy og dyreste boligområder i København.


Hvor skal man spise i København?

Der er noget for enhver smag. Se de bedst bedømte restauranter i København

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad skal man se i København?

  Ifølge momondos brugere er de mest populæer seværdigheder i København Københavns Hovedbanegård, Frederiksberg Have og Amager Strandpark.

 • Hvilket nabolag er det bedste til et ophold i København?

  Folk kan godt lide at bo i Østerbro, Amager Øst eller Indre by, når de er i København. Du kan også overveje at lede efter overnatningssteder i Nørrebro eller Vesterbro.

 • Hvilken lufthavn er det bedst at lande i, når man flyver til København?

  De anbefalede lufthavne ved rejser til København er Lufthavn: København Kastrup, Lufthavn: Aarhus og Lufthavn: Rønne Bornholm.

 • Hvilke måneder er de varmeste og koldeste i København?

  Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i København i juli, hvor det bliver op til 16 °C med maksimumtemperaturer på op til 20 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 0 °C, som kan falde helt ned til -1 °C.

 • Hvilken måned er den mest regnfulde i København?

  August plejer at være den mest regnfulde måned på året i København, hvor nedbøren er på omkring 70 mm.

 • Hvor langt skal et ophold i København være?

  Besøgende opholder sig normalt 2 dage i København i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

 • Kan jeg leje bil i København?

  Ja, du kan leje en bil i København for omkring 255 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

 • Hvor kan jeg tage på en dagsudflugt omkring København?

  Hellerup, Tårnby og Kastrup er steder, du kan besøge på en rejse til København.


Opret din egen guide til København
Saml tips og anbefalinger til din rejse på ét sted.
Opret guide

Kom i gang med at planlægge din rejse til København