Rejseguide til Bangkok

Oplev det bedste af Bangkok, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Bangkok

Valutathailandsk baht
Befolkning5,10 millioner
SprogThailandsk

Oplevelser i Bangkok

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Bangkok

Insidertips om Bangkok

De bedste artikler med oplysninger om Bangkok skrevet af vores rejseeksperter

Populære aktiviteter i Bangkok

Vis alle
Aktiviteter i dit område med de bedste bedømmelser

Hvornår er det bedst at tage til Bangkok?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

5.328 kr. - 8.368 kr.

Temperatur

26 - 30 °C

Nedbør

10 - 320 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Bangkok i april, hvor gennemsnitstemperaturen er 30 °C og maksimum kan komme op på 34 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 21 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Bangkok i september, hvor nedbøren er på omkring 320 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt januar, hvor der i gennemsnit kun falder 10 mm regn.

Notifikation om rejserestriktioner

Indrejserestriktioner

Thailand har suspenderet alle normale kommercielle flyvninger fra at komme ind i lufthavnen i Thailand, undtagen under visse omstændigheder. Den thailandske regering organiserer dog repatriationsflyvninger for thailandske statsborgere at vende tilbage til Thailand med jævne mellemrum og visse luftfartsselskaber har tilladelse til at flyve semi-kommercielle flyvninger til Thailand. Indrejse til Thailand er tilladt for bestemte personer på den undtagne liste, herunder statsborgere og beboere i Thailand, nærmeste familie af en statsborger i Thailand, diplomater, ikke-thailandske statsborgere, der har arbejdstilladelse, studerende, ikke-thailandske statsborgere, der har brug for at modtage medicinsk behandling i Thailand, herunder deres ledsagende personer, undtagen behandling for COVID-19, ikke-thailandske statsborgere, der har tilladelse til at rejse ind i landet under en særlig aftale med et fremmed land straks efter deres mission, eller har fået tilladelse af premierministeren. Thailand har også tilladt udlændinge at komme ind i landet med fly under Special Tourist Visa og Fritagelsesordning for turistvisum til turistformål med længere ophold.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal tilmelde sig et indgangsbevis (COE) udstedt af Royal Thai Ambassade. Alle rejsende skal reservere en Alternative State Quarantine (ASQ) for deres egen regning. Alle rejsende skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 RT-PCR testresultat udstedt højst 72 timer før afgang. Udenlandske rejsende skal have en forsikring til dækning af lægeudgifter i Thailand med en dækningsomkostning på mindst USD 100.000. Rejsende skal have et certifikat til indrejse (COE) udstedt af Royal Thai Ambassade og et Fit to Fly-sundhedscertifikat udstedt højst 72 timer før afgang. Alle rejsende, der har modtaget COE'er, skal downloade og registrere via href = "https://thailandplus.in.th/da/"> ThailandPlus-applikationen .

Karantænekrav

Alle rejsende til Thailand skal gennemføre 14 dages karantæne på en statskarantæne eller Alternativ Stat Karantæne (ASQ) facilitet. Thailandske folkesundhedsbestemmelser kræver, at rejsende, der tester positivt for COVID-19, mens de er i karantæne, overføres til et hospital til opfølgende behandling og test. Sådanne personer er forpligtet til at blive på hospitalet, indtil de er godkendt til løsladelse af folkesundhedsmyndighederne, ofte i mindst 10 dage. Rejsende er ansvarlige for alle udgifter i forbindelse med denne indlæggelse.

Se nuværende rejserestriktioner for Thailand

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad skal man se i Bangkok?

  Ifølge momondos brugere er de mest populæer seværdigheder i Bangkok Siam Square, Siam Paragon og Khaosan Vej.

 • Hvilket nabolag er det bedste til et ophold i Bangkok?

  Folk kan godt lide at bo i Chatuchak, Phasi Charoen eller Bang Kho Laem, når de er i Bangkok. Du kan også overveje at lede efter overnatningssteder i Bang Rak eller Bueng Kum.

 • Hvilken lufthavn er det bedst at lande i, når man flyver til Bangkok?

  De anbefalede lufthavne ved rejser til Bangkok er Lufthavn: Bangkok Suvarnabhumi, Lufthavn: Bangkok Don Muang og Lufthavn: Rayong Utapao Rayong Pattaya.

 • Hvilke måneder er de varmeste og koldeste i Bangkok?

  Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Bangkok i april, hvor det bliver op til 30 °C med maksimumtemperaturer på op til 34 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 26 °C, som kan falde helt ned til 21 °C.

 • Hvilken måned er den mest regnfulde i Bangkok?

  September plejer at være den mest regnfulde måned på året i Bangkok, hvor nedbøren er på omkring 320 mm.

 • Hvor langt skal et ophold i Bangkok være?

  Besøgende opholder sig normalt 6 dage i Bangkok i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

 • Kan jeg leje bil i Bangkok?

  Ja, du kan leje en bil i Bangkok for omkring 201 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

 • Hvor kan jeg tage på en dagsudflugt omkring Bangkok?

  Bang Kruai er et sted, du kan besøge på en rejse til Bangkok.


Opret din egen guide til Bangkok
Saml tips og anbefalinger til din rejse på ét sted.
Opret guide

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bangkok