Rejseguide til Bangkok

Oplev det bedste af Bangkok, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Bangkok

Bangkok er et af Thailands mest populære rejsemål, og det er ikke uden grund. Byen er spækket med historiske attraktioner, templer, billedskøn arkitektur og masser af spændende markeder, hvor det er muligt at smage sig igennem Bangkoks verdenskendte køkken. Hvad end du rejser for kultur, afslapning, shopping eller en blanding af det hele, finder du det her.

Valutathailandsk baht
Befolkning5,10 millioner
SprogThailandsk

Oplevelser i Bangkok

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Bangkok

Insidertips om Bangkok

De bedste artikler med oplysninger om Bangkok skrevet af vores rejseeksperter

Populære aktiviteter i Bangkok

Vis alle
Aktiviteter i dit område med de bedste bedømmelser

Gratis oplevelser i Bangkok

  • Bangkok har gratis oplevelser til hele familien. Ved Artist House i Thunburi er der de fleste dage gratis traditionelle dukkeshows for både store og små.
  • Centralt i Bangkok finder du Lumpini Park, der er det perfekte åndehul væk fra byens sprudlende energi. Her kan du nyde en picnic, gå en tur i det smukke landskab eller tage et hvil under en af de mange pavilioner.
  • Hver dag i Wat Mahathat kan du deltage i gratis meditationer organiseret af templets munke. Dette er en af de mest populære gratis oplevelser i Bangkok, hvorfor du finder mulighed for meditationer på engelsk.
  • Med baggårdstempler, smalle gyder, et hav af mennesker og masser af gadekøkkener er Chinatown i Bangkok en levende oplevelser. Det er en by i byen, der bedst opleves over flere dage.

Hvornår er det bedst at tage til Bangkok?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

5.375 kr. - 10.521 kr.

Temperatur

26 - 30 °C

Nedbør

10 - 320 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Bangkok i april, hvor gennemsnitstemperaturen er 30 °C og maksimum kan komme op på 34 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 21 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Bangkok i september, hvor nedbøren er på omkring 320 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt januar, hvor der i gennemsnit kun falder 10 mm regn.


Bæredygtige rejser i Bangkok

  • Er du på jagt efter bæredygtig turisme i Bangkok er en af de klimavenlige måder at transportere sig på med tog, der kører til de omkringliggende byer. Eastern og Oriental Express har tog hele vejen fra Bangkok til Singapore.
  • Når du bevæger dig rundt i Bangkok, kan du vælge at rejse med elektriske taxaer. Du kan booke din tur via deres app.
  • Områder som Bangkrak og Chinatown opleves bedst til fods. Her kan du købe lokale retter lavet af årstidens grøntsager, samtidigt med at du får en oplevelse af det lokale og autentiske Thailand.
  • Bo klimavenligt i Bangkok. Hoteller som Bangkok Tree House tilbyder overnatning bygget af bæredygtige materialer, og TAS Sukhumvit byder på Thailands første plastik-frie hotel, der byder alle gæster på bionedbrydelige sæber og økologisk sengetøj.

Ofte stillede spørgsmål

Ifølge momondos brugere er de mest populæer seværdigheder i Bangkok Siam Square, Siam Paragon og Khaosan Vej.

Folk kan godt lide at bo i Bang Kho Laem, Phra Khanong eller Thon Buri, når de er i Bangkok. Du kan også overveje at lede efter overnatningssteder i Watthana eller Chatuchak.

De anbefalede lufthavne ved rejser til Bangkok er Lufthavn: Bangkok Suvarnabhumi, Lufthavn: Bangkok Don Muang og Lufthavn: Rayong Utapao Rayong Pattaya.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Bangkok i april, hvor det bliver op til 30 °C med maksimumtemperaturer på op til 34 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 26 °C, som kan falde helt ned til 21 °C.

September plejer at være den mest regnfulde måned på året i Bangkok, hvor nedbøren er på omkring 320 mm.

Besøgende opholder sig normalt 13 dage i Bangkok i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

Ja, du kan leje en bil i Bangkok for omkring 191 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Bang Kruai er et sted, du kan besøge på en rejse til Bangkok.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bangkok