Rejseguide til London

Oplev det bedste af London, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk London

London tiltrækker hvert år besøgende fra hele verden, og det er ikke uden grund. Nyd byens ikoniske bygninger og paladser og lad dig selv forsvinde ind i kulturen på over hundrede forskellige museer. Efterfølgende kan du tage et velfortjenet hvil i en af byens grønne parker. Om du rejser alene, med partner eller børn, er der noget at udforske i London for hele familien.

Valutabritisk pund
Befolkning7,56 millioner
SprogEngelsk

Oplevelser i London

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til London

Gratis oplevelser i London

  • Nyd de mange gratis oplevelser i London. Flere af byens museer har gratis adgang. Besøg blandt andet Victoria & Albert Museum, Queens House og IWM London kvit og frit.
  • Tag en afslappende gåtur i Greenwich Park eller oplev Hyde Park på din bycykel. London mangler ikke grønne områder, så det er nemt at finde et åndehul midt i den energiske by-stemning.
  • Hele familien vil elske at se den historiske 'Changing the Guard' ceremoni uden for Buckingham Palace.
  • Til både store og små eventyrfans kan I opleve en verdensberømt magisk filmserie for børn i alle aldre på egen hånd ved at bevæge jer gennem filmlokationer som Platform 9¾ på Kings Cross og Leadenhall Market.
  • Se om du kan gætte alle de sjældne blomster og insekter i Epping Forest. Denne store skov er et af Londons tre 'Special Areas for Conservation.

Hvornår er det bedst at tage til London?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

4.084 kr. - 8.260 kr.

Temperatur

4 - 17 °C

Nedbør

40 - 70 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til London i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 17 °C og maksimum kan komme op på 23 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 1 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå London i januar, hvor nedbøren er på omkring 70 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt juli, hvor der i gennemsnit kun falder 40 mm regn.


Bæredygtige rejser i London

  • Der er masser af muligheder for dig, som har fokus på bæredygtig turisme i London. Bo i ren luft renset uden kemikalier på det fine My Bloomsbury hotel i London. Oplev in-room genanvendelse, litteratur om bæredygtighed på værelset og spis økologisk morgenmad.
  • London mangler ikke veganske og vegetariske alternativer. På både Farmacy og Mooshies kan du nyde plantebaserede måltider og spændende hjemmelavede drikkevarer.
  • Oplev London i sadlen. Du finder stationer med bycykler alle vegne, så du kan komme nemt og grønt til byens mange attraktioner.
  • på Marylebone Farmers' Market kan du købe grøntsager og delikatesser produceret i og omkring London.

Ofte stillede spørgsmål

Ifølge momondos brugere er de mest populæer seværdigheder i London London Centrum, Olympia og Hyde Park. Du kan også se London Victoria Station og Shoreditch.

Folk kan godt lide at bo i London, Camden eller Soho, når de er i London. Du kan også overveje at lede efter overnatningssteder i Islington eller Kensington and Chelsea.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i London i juli, hvor det bliver op til 17 °C med maksimumtemperaturer på op til 23 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 4 °C, som kan falde helt ned til 1 °C.

Januar plejer at være den mest regnfulde måned på året i London, hvor nedbøren er på omkring 70 mm.

Besøgende opholder sig normalt 8 dage i London i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

Ja, du kan leje en bil i London for omkring 377 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.


Kom i gang med at planlægge din rejse til London