Rejseguide til London

Oplev det bedste af London, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk London

Valutabritisk pund
Befolkning7,56 millioner
SprogEngelsk

Oplevelser i London

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til London

Hvornår er det bedst at tage til London?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

3.108 kr. - 5.409 kr.

Temperatur

4 - 17 °C

Nedbør

40 - 70 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til London i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 17 °C og maksimum kan komme op på 23 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 1 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå London i januar, hvor nedbøren er på omkring 70 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt juli, hvor der i gennemsnit kun falder 40 mm regn.

Notifikation om rejserestriktioner

Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Se nuværende rejserestriktioner for Storbritannien

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad skal man se i London?

  Ifølge momondos brugere er de mest populæer seværdigheder i London Olympia, London Victoria Station og Leicester Square. Du kan også se Hyde Park og Shoreditch.

 • Hvilket nabolag er det bedste til et ophold i London?

  Folk kan godt lide at bo i Kensington and Chelsea, London eller Westminster, når de er i London. Du kan også overveje at lede efter overnatningssteder i Camden eller Tower Hamlets.

 • Hvilke måneder er de varmeste og koldeste i London?

  Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i London i juli, hvor det bliver op til 17 °C med maksimumtemperaturer på op til 23 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 4 °C, som kan falde helt ned til 1 °C.

 • Hvilken måned er den mest regnfulde i London?

  Januar plejer at være den mest regnfulde måned på året i London, hvor nedbøren er på omkring 70 mm.

 • Hvor langt skal et ophold i London være?

  Besøgende opholder sig normalt 3 dage i London i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

 • Kan jeg leje bil i London?

  Ja, du kan leje en bil i London for omkring 202 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.


Opret din egen guide til London
Saml tips og anbefalinger til din rejse på ét sted.
Opret guide

Kom i gang med at planlægge din rejse til London