Rejseguider

Oplev verden

Velkommen til din kilde til fantastiske indsigter om byer. På denne side finder du statistik og information, tips og tricks, samt anbefalinger og idéer til dit næste byeventyr. Det eneste du skal gøre, er at vælge en byguide og dykke ned i den.

Fra Ankara til Zanzibar dækker vores guider byer fra den anden side af grænsen til den anden side af kloden. Find lige præcis det du vil vide om en destination: hvad du kan lave og se, hvor du skal bo, hvornår du skal tage afsted og meget mere. Er der en by, du kan lide? Klik på den, og begynd at udforske.

Dankernes yndlingsbyer

Danskere elsker at rejse og er mere fascinerede af nogle bestemte byer end andre. Se nedenstående byer, som er de mest populære byer i verden blandt danskere. Genopdag dine egne favoritter, og måske finder du også nogle nye, som du kan sætte på din liste over steder du vil besøge.

Byer uden for den slagne vej

Her begynder det virkelige eventyr. Der er gode chancer for, at du ikke har besøgt mange af disse byer, men det burde du virkelig gøre. Forestil dig alle de uopdagede perler, du kan finde, for ikke at nævne de mindre menneskemængder og ægte, autentiske oplevelser.