Rejseguide til Malaga

Oplev det bedste af Malaga, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Malaga

Udforsk Malagas mange sandstrande, spændende kultur og autentiske atmosfære. Denne andalusiske by har masser at byde på. Om du er til historie, badeferie, fest eller storbyferie, så finder du det hele her. Malaga byder på noget for hele familien, og så er byen nem at udforske til fods. Perfekt til dig som ønsker total bevægelsesfrihed på rejsen.

Valutaeuro
Befolkning568.305
SprogSpansk

Oplevelser i Malaga

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Malaga

Gratis oplevelser i Malaga

  • Der mangler ikke gratis oplevelser i Malaga. De mange sandstrande er tilgængelige hele året, så det er muligt at lyde det lune klima og smukke udsigtspunkter ved vandkanten.
  • I Malaga kan du gå gratis på oplevelse i Centre of Contemporary Art, helt gratis. De udstiller mange store kunstnere, så hvis du elsker kultur på din rejse, bliver du ikke skuffet her.
  • Gilbalfaro har to af byens bedste udsigtspunkter. Den ene mellem slottet og haverne, den anden helt oppe på toppen af bjerget. Du kan komme dertil med bil, hvis du ikke ønsker at gå.
  • Montes de Malaga er byens grønne lunger, og du kan komme dertil med både bus, bil og cykel. Turen er kort, og viser Malaga fra sin mest naturskønne side.
  • Mere centralt i byen kan du tage en pause i Paseo de los Curas, der løber langs havnen og Alameda Principal.

Hvornår er det bedst at tage til Malaga?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

2.579 kr. - 6.494 kr.

Temperatur

12 - 25 °C

Nedbør

2 - 95 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Malaga i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 25 °C og maksimum kan komme op på 30 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 7 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Malaga i november, hvor nedbøren er på omkring 95 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt juli, hvor der i gennemsnit kun falder 2 mm regn.


Overnatning i Malaga

Find de bedste hoteller, ferieboliger og hostels til dit ophold

Bæredygtige rejser i Malaga

  • Ønsker du at dyrke bæredygtig turisme i Malaga? Så har du flere valgmuligheder for miljøvenlig overnatning i Malaga. Hotel ILLUSION har siden 2019 tænkt klimavenlige løsninger ind i hotellets drift, så du kan nyde økologiske produkter i spaen, grønt opvarmede pools og rengøring med miljøvenlige rengøringsmidler.
  • På El Vegetariano de la Alcazabilla kan du spise lokale grøntsager, blandt deres store udvalg af vegetariske retter. På MIMO Vegan Bistro nydes desserten helt uden animalske produkter.
  • Flere steder i byen kan du leje bycykler i både timer og dage. Så kan du bevæge dit frit og grønt rundt i de mange snørklede gader.
  • Du finder nogle af Andalusiens bedste madmarkeder i Malaga. På Mercado Atarazanas kan du købe lækre lokale grøntsager til madpakken, eller spise dig mæt i lokale delikatesser.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilket nabolag er det bedste til et ophold i Malaga?

Folk kan godt lide at bo i Churriana, Este eller Centro, når de er i Malaga. Du kan også overveje at lede efter overnatningssteder i Cruz de Humilladero eller Carretera de Cadiz.

Hvilken lufthavn er det bedst at lande i, når man flyver til Malaga?

De anbefalede lufthavne ved rejser til Malaga er Malaga Lufthavn, Sevilla Lufthavn og Jerez de la Frontera La Parra Lufthavn.

Hvilke måneder er de varmeste og koldeste i Malaga?

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Malaga i juli, hvor det bliver op til 25 °C med maksimumtemperaturer på op til 30 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 12 °C, som kan falde helt ned til 7 °C.

Hvilken måned er den mest regnfulde i Malaga?

November plejer at være den mest regnfulde måned på året i Malaga, hvor nedbøren er på omkring 95 mm.

Hvor langt skal et ophold i Malaga være?

Besøgende opholder sig normalt 6 dage i Malaga i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

Kan jeg leje bil i Malaga?

Ja, du kan leje en bil i Malaga for omkring 124 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Hvor kan jeg tage på en dagsudflugt omkring Malaga?

Guadalmar er et sted, du kan besøge på en rejse til Malaga.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Malaga