Rejseguide til Istanbul

Oplev det bedste af Istanbul, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Istanbul

Valutatyrkisk lira
Befolkning11,17 millioner
SprogTyrkisk

Oplevelser i Istanbul

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Istanbul

Insidertips om Istanbul

De bedste artikler med oplysninger om Istanbul skrevet af vores rejseeksperter

Populære aktiviteter i Istanbul

Vis alle
Aktiviteter i dit område med de bedste bedømmelser

Hvornår er det bedst at tage til Istanbul?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

2.456 kr. - 4.721 kr.

Temperatur

5 - 23 °C

Nedbør

10 - 100 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Istanbul i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 23 °C og maksimum kan komme op på 27 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 2 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Istanbul i december, hvor nedbøren er på omkring 100 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt juli, hvor der i gennemsnit kun falder 10 mm regn.

Notifikation om rejserestriktioner

Indrejserestriktioner

Tyrkiet har nu ophævet størstedelen af sine COVID-19-rejserestriktioner, men rejsende, der ikke er tyrkiske statsborgere eller statsborgere, må ikke rejse ind i Tyrkiet, hvis de ankommer fra Afghanistan eller Bangladesh. Tyrkiet har suspenderet indrejse for rejsende fra Storbritannien, Danmark, Holland, Brasilien og Sydafrika. I øjeblikket er det kun britiske statsborgere med opholdstilladelse i Tyrkiet, der har adgang til Tyrkiet.

Indrejsekrav

Rejsende skal være i besiddelse af en gyldig og negativ COVID-19 test udstedt inden for 72 timer før afgang. Uden dette certifikat vil rejsende blive nægtet ombordstigning. Rejsende skal udfylde en formular til lokalisering af passagerer før de ankommer til Tyrkiet.

Karantænekrav

Samtlige rejsende, der har besøgt Brasilien, Danmark,Storbritannien eller Sydafrika skal gennemgå en PCR-test for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende vil derefter blive bedt om at isolere sig selv i 7 dage fra den dato, de forlod Storbritannien. På dag 7 vil de blive underkastet en yderligere PCR-test. Hvis testen er negativ, vil karantænen blive ophævet. Rejsende i karantæne får en obligatorisk PCR-test på dag 10 i deres karantæne. Hvis resultatet er negativt, slutter karantæneperioden.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende skal bære ansigtsmaske på alle tidspunkter, når de er i lufthavnen, og under hele flyvningen til og fra Tyrkiet.

Se nuværende rejserestriktioner for Tyrkiet

Overnatning i Istanbul

Find de bedste hoteller, ferieboliger og hostels til dit ophold

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvilket nabolag er det bedste til et ophold i Istanbul?

  Folk kan godt lide at bo i Bayrampasa, Esenler eller Beyoglu, når de er i Istanbul. Du kan også overveje at lede efter overnatningssteder i Sisli eller Besiktas.

 • Hvilken lufthavn er det bedst at lande i, når man flyver til Istanbul?

  De anbefalede lufthavne ved rejser til Istanbul er Lufthavn: Istanbul, Lufthavn: Istanbul Sabiha Gokcen og Lufthavn: İzmit Cengiz Topel.

 • Hvilke måneder er de varmeste og koldeste i Istanbul?

  Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Istanbul i juli, hvor det bliver op til 23 °C med maksimumtemperaturer på op til 27 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 5 °C, som kan falde helt ned til 2 °C.

 • Hvilken måned er den mest regnfulde i Istanbul?

  December plejer at være den mest regnfulde måned på året i Istanbul, hvor nedbøren er på omkring 100 mm.

 • Hvor langt skal et ophold i Istanbul være?

  Besøgende opholder sig normalt 6 dage i Istanbul i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

 • Kan jeg leje bil i Istanbul?

  Ja, du kan leje en bil i Istanbul for omkring 186 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.


Opret din egen guide til Istanbul
Saml tips og anbefalinger til din rejse på ét sted.
Opret guide

Kom i gang med at planlægge din rejse til Istanbul