Rejseguide til New York

Oplev det bedste af New York, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk New York

Jo mere du ser, jo mere hungrer du efter oplevelserne i New York. Det er mulighedernes og kontrasternes by: høje skyskrabere og grønne parker, eksklusive restauranter og snuskede gadekøkkener, støjende taxaer og stilfulde limousiner, opera og hiphop samt smukke byhuse og faldefærdige gamle boligblokke. New York City er som et døgnåbent stormagasin fyldt med uendelige valg på alle hylder. Det eneste problem er at vælge. Du vil indse, at det er umuligt at se det hele, men du vil finde ud af, at du har lyst.

Valutaamerikansk dollar
Befolkning8,18 millioner
SprogEngelsk

Oplevelser i New York

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til New York

Insidertips om New York

De bedste artikler med oplysninger om New York skrevet af vores rejseeksperter

Populære aktiviteter i New York

Vis alle
Aktiviteter i dit område med de bedste bedømmelser

Hvornår er det bedst at tage til New York?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

5.377 kr. - 9.470 kr.

Temperatur

1 - 25 °C

Nedbør

71 - 114 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til New York i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 25 °C og maksimum kan komme op på 30 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til -3 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå New York i juli, hvor nedbøren er på omkring 114 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt februar, hvor der i gennemsnit kun falder 71 mm regn.

Notifikation om rejserestriktioner

Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Se nuværende rejserestriktioner for USA

Overnatning i New York

Find de bedste hoteller, ferieboliger og hostels til dit ophold

Populære områder at bo i i New York

Upper West Side

Mange af Manhattans mest finkulturelle, uddannelsesmæssige og religiøse institutioner er i Upper West Side, hvilket forklarer, hvorfor det er en af de mest sofistikerede dele af byen, som også har optrådt utallige gange i film og TV.

SoHo

Engang var SoHo berømt for sin kunstscene, men er i dag bedre kendt som et mekka for shopping for ethvert budget; fra det meget lave til det meget høje. Al shopping foregår med en fantastisk, arkitektonisk baggrund.

Midtown

Bogstaveligt talt midt på Manhattan, hvor du vil kunne krydse mange af de bedste attraktioner af på din sightseeing-tjekliste, herunder Times Square og Empire State Building.

Chelsea

Med over 200 kunstgallerier er Chelsea bedst kendt for sin forbindelse til kunstverdenen, men stedet har også masser at byde på for madelskere, shoppere, rekreative entusiaster og kulturinteresserede.

Upper East Side

Indbegrebet af det gamle pengekvarter fuldt af attraktive beboelsesejendomme og historiske museer som The Met, Guggenheim, og The Frick Collection.

Lower East Side

Uanset om du leder efter mad, drikkevarer eller kærlighed, er Lower East side stedet at slå sig løs på en fredag aften. Det er måske ikke så pænt, men det opvejer det ved hjælp af frejdighed og sjov.


Ofte stillede spørgsmål

 • Hvilket nabolag er det bedste til et ophold i New York?

  Folk kan godt lide at bo i Chelsea, Financial District eller Little Italy, når de er i New York. Du kan også overveje at lede efter overnatningssteder i Chinatown eller Lower East Side.

 • Hvilke måneder er de varmeste og koldeste i New York?

  Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i New York i juli, hvor det bliver op til 25 °C med maksimumtemperaturer på op til 30 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 1 °C, som kan falde helt ned til -3 °C.

 • Hvilken måned er den mest regnfulde i New York?

  Juli plejer at være den mest regnfulde måned på året i New York, hvor nedbøren er på omkring 114 mm.

 • Hvor langt skal et ophold i New York være?

  Besøgende opholder sig normalt 6 dage i New York i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

 • Kan jeg leje bil i New York?

  Ja, du kan leje en bil i New York for omkring 458 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

 • Hvor kan jeg tage på en dagsudflugt omkring New York?

  Weehawken, Union City og Hoboken er steder, du kan besøge på en rejse til New York.


Opret din egen guide til New York
Saml tips og anbefalinger til din rejse på ét sted.
Opret guide

Kom i gang med at planlægge din rejse til New York