Rejseguide til New York

Oplev det bedste af New York, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk New York

Jo mere du ser, jo mere hungrer du efter oplevelserne i New York. Det er mulighedernes og kontrasternes by: høje skyskrabere og grønne parker, eksklusive restauranter og snuskede gadekøkkener, støjende taxaer og stilfulde limousiner, opera og hiphop samt smukke byhuse og faldefærdige gamle boligblokke. New York City er som et døgnåbent stormagasin fyldt med uendelige valg på alle hylder. Det eneste problem er at vælge. Du vil indse, at det er umuligt at se det hele, men du vil finde ud af, at du har lyst.

Valutaamerikansk dollar
Befolkning8,18 millioner
SprogEngelsk

Oplevelser i New York

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til New York

Gratis oplevelser i New York

  • I bydelen Brooklyn kan du få en gratis rundvisning på bryggeriet Brooklyn Brewery, der er et af USAs ældste bryggerier. Bryggeriet er nu ejet af Carlsberg.
  • Bronx Zoo er en af de største zoologiske haver i USA. På onsdage er der gratis adgang, men billetten skal bestilles i god tid.
  • Færgen mellem Manhattan og Staten Island er en af de mange gratis oplevelser i New York. På overfarten får du en smuk udsigt over mange af New Yorks imponerende bygninger samt Frihedsgudinden.
  • Er vejret godt, så tag det gode fodtøj på og kryds Brooklyn Bridge, der forbinder Brooklyn med Manhattan. Det er en af de ældste hængebroer i USA og bestemt et besøg værd.
  • New Yorks Museum for Moderne Kunst (MOMA) er et sted, man let kan bruge mange timer. Få en gratis oplevelse hver fredag eftermiddag.

Hvornår er det bedst at tage til New York?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

6.505 kr. - 13.617 kr.

Temperatur

1 - 25 °C

Nedbør

71 - 114 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til New York i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 25 °C og maksimum kan komme op på 30 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til -3 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå New York i juli, hvor nedbøren er på omkring 114 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt februar, hvor der i gennemsnit kun falder 71 mm regn.


Overnatning i New York

Find de bedste hoteller, ferieboliger og hostels til dit ophold

Populære områder at bo i i New York

Midtown

Bogstaveligt talt midt på Manhattan, hvor du vil kunne krydse mange af de bedste attraktioner af på din sightseeing-tjekliste, herunder Times Square og Empire State Building.

Upper West Side

Mange af Manhattans mest finkulturelle, uddannelsesmæssige og religiøse institutioner er i Upper West Side, hvilket forklarer, hvorfor det er en af de mest sofistikerede dele af byen, som også har optrådt utallige gange i film og TV.

Upper East Side

Indbegrebet af det gamle pengekvarter fuldt af attraktive beboelsesejendomme og historiske museer som The Met, Guggenheim, og The Frick Collection.

SoHo

Engang var SoHo berømt for sin kunstscene, men er i dag bedre kendt som et mekka for shopping for ethvert budget; fra det meget lave til det meget høje. Al shopping foregår med en fantastisk, arkitektonisk baggrund.

Lower East Side

Uanset om du leder efter mad, drikkevarer eller kærlighed, er Lower East side stedet at slå sig løs på en fredag aften. Det er måske ikke så pænt, men det opvejer det ved hjælp af frejdighed og sjov.

Chelsea

Med over 200 kunstgallerier er Chelsea bedst kendt for sin forbindelse til kunstverdenen, men stedet har også masser at byde på for madelskere, shoppere, rekreative entusiaster og kulturinteresserede.


Bæredygtige rejser i New York

  • New York har en af verdens mest ikoniske undergrundsbaner, der samtidig er et godt eksempel på bæredygtig turisme i New York og en fin måde at opleve storbyen på. Hurtigt og billigt. Byens netværk af cykelstier er også vokset betragteligt i de senere år.
  • Du kan også bo bæredygtigt i New York. Prøv for eksempel 1 Hotel Brooklyn Bridge, der blandt andet benytter vindkraft til at oplyse hotellet, har miljøvenlige hårtørrer på værelserne og lader gæster benytte elbiler til at komme rundt i byen.
  • New York er berømt for sine parker, og den mest berømte er Central Park. Prøv også The High Line, der er en park bygget hævet strækning, der tidligere husede en toglinje.
  • Står bæredygtig turisme højt på din liste over rejseformer, så besøg Union Square Greenmarket, hvor du får den mest friske frugt og grønt, ost, og meget mere. Meget er lokalt produceret.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal man se i New York?

Ifølge momondos brugere er de mest populæer seværdigheder i New York New York Centrum, Guggenheim Museum og Times Square. Du kan også se Carnegie Hall og Empire State Building.

Hvilket nabolag er det bedste til et ophold i New York?

Folk kan godt lide at bo i Manhattan, Chinatown eller East Village, når de er i New York. Du kan også overveje at lede efter overnatningssteder i East Harlem eller Harlem.

Hvilke måneder er de varmeste og koldeste i New York?

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i New York i juli, hvor det bliver op til 25 °C med maksimumtemperaturer på op til 30 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 1 °C, som kan falde helt ned til -3 °C.

Hvilken måned er den mest regnfulde i New York?

Juli plejer at være den mest regnfulde måned på året i New York, hvor nedbøren er på omkring 114 mm.

Hvor langt skal et ophold i New York være?

Besøgende opholder sig normalt 6 dage i New York i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

Kan jeg leje bil i New York?

Ja, du kan leje en bil i New York for omkring 483 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Hvor kan jeg tage på en dagsudflugt omkring New York?

Weehawken, Union City og Hoboken er steder, du kan besøge på en rejse til New York.


Kom i gang med at planlægge din rejse til New York