Billige fly fra Billund til Moskva fra 5.487 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 1.2
ons. 8.2

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Information om Billund-Moskva fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra Billund til Moskva, og kan man flyve direkte?

Hurtigste flyvetid

27t. 10min.

Direkte fly

Ingen

Lufthavne i Moskva

4 lufthavne
Det hurtigste fly fra Billund til Moskva tager 27t. 10min.
Der er er ingen direkte fly fra Billund til Moskva. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er Lufthavn: Billund - Lufthavn: Moskva Domodedovo og Lufthavn: Billund - Lufthavn: Moskva-Sjeremetevo.
Der er 4 lufthavne i nærheden af Moskva: Moskva Zhukovsky (ZIA), Moskva-Vnukovo Intle (VKO), Moskva Domodedovo (DME), Moskva-Sjeremetevo (SVO)

Sådan finder du billige fly fra Billund til Moskva

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Moskva?

september. Det billigste tidspunkt på året at flyve fra Billund til Moskva er september. Det dyreste tidspunkt er januar.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra Billund til Moskva?

onsdag. Den billigste dag er typisk onsdag. Den dyreste dag er typisk tirsdag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra Billund til Moskva?

om eftermiddagen. Fly fra Billund til Moskva er ca. 49% dyrere om aftenen end om eftermiddagen

Hvilket flyselskab er billigst til Moskva fra Billund?

Brussels Airlines. Brussels Airlines og Finnair er de mest populære selskaber, der flyver fra Billund til Moskva

Hvilken flyrute er billigst fra Billund til Moskva?

Billund - Moskva-Sjeremetevo. Flyv fra Billund til Moskva-Sjeremetevo for at få de bedste flypriser mellem Billund og Moskva

Bedste flyselskaber, der flyver fra Billund til Moskva

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra Billund til Moskva med momondo
FlyselskabVurderingGratis afbestillingPris
Brussels AirlinesPrisFra 1.059 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,2
Søg efter fly fra Brussels Airlines
FinnairPrisFra 1.688 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,7
7,9

Boarding

7,5

Comfort

8,1

Besætning

7,2

Underholdning

6,9

Mad

Anmeldelser

1 / 6

security var utrolig effektiv og enkel med at alt kunne blive i tasken, dette gjorde security meget hurtigere. det er betryggende at det er muligt at se et stykke papir i lommen. jeg savner at blive tilbudt en kop kaffe ombord. juice og vand var dog godt!

Søg efter fly fra Finnair

  • Er der flyselskaber på ruten fra Billund til Moskva, som tilbyder fleksibel afbestilling på grund af COVID-19?

    Nogle af de flyselskaber, som vi samarbejder med på ruten fra Billund til Moskva, indfører nye regler på grund af den globale indvirkning fra COVID-19. Nogle af de flyselskaber, der eventuelt fjerner deres afbestillingsgebyrer er Brussels Airlines og Finnair. Du kan søge efter den komplette liste over flyselskaber som Brussels Airlines, der tilbyder denne fleksibilitet.

  • Hvor langt er der fra Billund til Moskva med fly?

    Afstanden mellem Billund og Moskva er omkring 1770,4 km.


Fra Billund er der ikke nogle lufthavne i nærheden, som tilbyder en bedre eller direkte flyforbindelse. Du kan dog tage turen til Københavns Lufthavn enten med fly, tog eller bil. Fra denne lufthavn afgår der jævnligt direkte fly til den russiske hovedstad, men det er som regel ikke en mere tidsbesparende rute. Fra Billund til Moskva vil du typisk lande i en af Moskvas internationale lufthavne: Moskva Domodedovo (DME) eller Moskva-Sjeremetevo. De moderne lufthavne byder på en række forskellige transportmidler, så du hurtigt og nemt kan komme til centrum af Moskva. Udvalget inkluderer taxi, biludlejning, bus og tog. Den eneste forskel er transporttiden. Sheremetyevo Lufthavn ligger tættest på Moskva, og herfra tager det omkring en halv time med eksprestoget, hvorimod det fra Moskva Domodedovo tager lidt længere tid. Du kan også vælge en hurtigbus, som tager dig til forskellige metrostationer i Moskva. Rejsetiden fra begge lufthavne varierer afhængigt af trafikken og dit valg af transportmiddel. Alt i alt er der ikke den store forskel, da begge lufthavne tilbyder transportmuligheder døgnet rundt til overkommelige priser.


Fra både Moskva Domodedovo (DME) og Moskva-Sjeremetevo kan du hurtigt komme til centrum af Moskva, hvorfra du med toget kan nå resten af landet. Du kan for eksempel tage et lyntog til Skt. Petersborg. Det er en tur, der kun varer omkring fem timer. Dog kan du også fra selve Moskva-Sjeremetevo Lufthavn benytte regionale togforbindelser, som normalt kun kræver et enkelt skift for at komme til Skt. Petersburg. Rusland er dog et kæmpe land, og der kan sagtens være langt til andre byer. Nogle forskellige seværdige storbyer, du nå til fra Moskva, inkluderer Voronezj eller Nisjnij Novgoroddu. Afhængig af dit valgte transportmiddel og rejsetidspunkt kan det dog tage op til en halv dag, før du når til disse byer. Selvfølgelig er der også mindre byer uden for hovedstaden, såsom Kaluga og Ryazan, som du nemt kan tage regionale toge eller busser til.


Alternative fly Billund-Moskva

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra København til Moskva
Hurtigste flyvetid4t. 55min.
Laveste pris1.535 kr.

Fly, der minder om Billund til Moskva

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra Billund til Moskva

Find billige flybilletter til andre byer i Rusland

Rusland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly fra Billund til Moskva. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i gode hænder.

Fly fra Billund til Moskva med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly fra Billund til Moskva.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Moskva, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Moskva fra Billund spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.