Find billige flybilletter til Moskva

Returrejse
Economy
Zürich (ZRH)
Moskva (SVO)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Moskva. De nuværende restriktioner til Moskva er baseret på Rusland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Rusland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Moskva

Find de billigste fly til disse Moskva-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Moskva-Sjeremetevo Intle

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Moskva

København (CPH) til Lufthavn: Moskva-Sjeremetevo Intle (SVO)

Fly til Moskva ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Moskva-Sjeremetevo Intle, hvor den gennemsnitlige pris er 1.318 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MOSKVA FRA KØBENHAVNjanuar7% billigereAt flyve fra København til Moskva ​​koster i gennemsnit blot 1.256 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MOSKVA FRA KØBENHAVNdecember25% dyrereDet koster cirka 1.698 kr. at flyve til Moskva ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MOSKVA FRA KØBENHAVNdecember246% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Moskva fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Moskva?

Moskva er smuk ligegyldig årstiden. Ruslands hovedstad er ganske enkelt noget helt unikt. Arkitekturen er storslået, og de brede gader inviterer til eventyr på alle tider af året. Men hvis du ønsker at få mest ud af døgnet, så er de lange og lyse sommermåneder noget helt særligt i Moskva – dog også de måneder der er dyrest.

Hvilket er det absolut billigste fly til Moskva?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Moskva, lå på 554 kr./pr. person fra Kaliningrad, hvilket er 72% billigere end gennemsnitsflyprisen til Moskva. Hvis du vil finde de billigste priser til Moskva fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Moskva?

Den billigste måned at flyve til Moskva fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.256 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. oktober måned er endnu en god mulighed for at rejse til Moskva med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.256 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Moskva?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Moskva på, er omkring 57 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.352 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 1.244 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Moskva på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Moskva fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 1.398 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.452 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Moskva?

Når du flyver til Moskva fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.258 kr. for fly med afgang om formiddagen. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.781 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Moskva?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Moskva. Hvis du har planer om at flyve til Moskva, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Moskva-Sjeremetevo Intle (28 km fra Moskva centrum), Lufthavn: Moskva Zhukovsky (40 km fra Moskva centrum) eller Lufthavn: Moskva Domodedovo (41 km fra Moskva centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Moskva på?

Med en gennemsnitspris på 1.469 kr. pr. person er Lufthavn: Moskva-Vnukovo Intle den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Moskva. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Moskva?

På nuværende tidspunkt inkluderer Rusland rejserestriktioner rejser til Moskva. Indrejserestriktioner

Rusland har begrænset indrejsen for alle rejsende, der ikke er russiske statsborgere, fastboende, bosiddende med opholdstilladelse, flybesætningsmedlemmer, diplomater, medlemmer af internationale organisationer med hjemsted i Rusland og rejsende, hvis besøg vedrører en direkte slægtnings død. Fra den 22. december til den 12. januar har Rusland suspenderet flyvninger til og fra Storbritannien i en periode på en uge. Den russiske regering tillader udlændinge at få lægebehandling eller at tage sig af deres familie i Rusland. Rejsende med et nært familiemedlem, som er russisk statsborger, kan rejse ind i landet, men skal fremlægge dokumentation for deres forhold. Rejsende kan rejse gennem russiske lufthavne, så længe de ikke kommer ind i landet. Statsborgere og bosiddende i Storbritannien, Hviderusland, Cuba, Egypten, Etiopien, Japan, Kasakhstan, Kirgisistan (rejser ikke med fly SU1883 og SU1895), Maldiverne, Serbien, Grækenland, Singapore, Seychellerne, Sydkorea, Schweiz, Tanzania, Tyrkiet, UAE, der ankommer direkte fra deres land og ikke via et tredjeland har tilladelse til at rejse ind i Rusland, forudsat at de har et gyldigt visum, kan demonstrere deres statsborgerskab eller ophold og overholde andre adgangskrav.

Indrejsekrav

Udenlandske rejsende skal have en helbredsgodkendelse med et negativt PCR-testresultat for coronavirus (COVID-19) udstedt inden for 72 timer før ankomst. Lægeattesten skal udstedes på russisk eller engelsk. En notarbekræftet oversættelse til russisk accepteres.

Karantænekrav

Rejsende, der rejser ind i Rusland i permanent arbejdsøjemed, herunder indehavere af HQS-visa, er underlagt 14 dages selvisolation ved ankomsten. Alle andre gæster skal ikke selv isolere sig, hvis de ankommer med et regelmæssigt planlagt fly, forudsat at de kan fremvise et negativt testbevis. Rejsende, der ikke fremlægger ovennævnte dokumentation, skal selv tage en PCR-test for COVID-19 for egen regning senest tre dage efter ankomsten til Rusland. Hvis rejsende imidlertid udvikler symptomer COVID-19 og/eller tester positive for COVID-19, skal de selvisolere indtil de er helbredt og testet negative for COVID-19 på en PCR-test. Rejsende fra Storbritannien skal gå i karantæne i 14 dage.

Hvis du planlægger rejser til Moskva nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Moskva

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Moskva fundet af momondos brugere for nylig
Aeroflot
10. aug.
CPH08:55København Kastrup
2t. 35min.
SVO11:30Moskva-Sjeremetevo Intle
15. aug.
SVO06:10Moskva-Sjeremetevo Intle
2t. 45min.
CPH08:55København Kastrup
1.869 kr.
Find lignende
Aeroflot
28. dec.
CPH07:55København Kastrup
2t. 45min.
SVO10:40Moskva-Sjeremetevo Intle
11. jan.
SVO06:20Moskva-Sjeremetevo Intle
2t. 45min.
CPH09:05København Kastrup
1.591 kr.
Find lignende
Aeroflot
28. dec.
CPH07:55København Kastrup
2t. 45min.
SVO10:40Moskva-Sjeremetevo Intle
11. jan.
SVO06:20Moskva-Sjeremetevo Intle
2t. 45min.
CPH09:05København Kastrup
1.610 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. dec.
CPH07:55København Kastrup
2t. 45min.
SVO10:40Moskva-Sjeremetevo Intle
11. jan.
SVO13:40Moskva-Sjeremetevo Intle
5t. 25min.
1 stop
CPH19:05København Kastrup
7.437 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. aug.
CPH08:55København Kastrup
2t. 35min.
SVO11:30Moskva-Sjeremetevo Intle
15. aug.
SVO16:10Moskva-Sjeremetevo Intle
16t. 10min.
1 stop
CPH08:20København Kastrup
2.039 kr.
Find lignende
LOT
28. dec.
CPH02:00København Kastrup
11t. 40min.
1 stop
SVO13:40Moskva-Sjeremetevo Intle
11. jan.
SVO10:40Moskva-Sjeremetevo Intle
8t. 25min.
1 stop
CPH19:05København Kastrup
1.244 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Moskva

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Moskva, så se nogle af vores tilbud herunder fra LOT
LOT
13. aug.
CPH03:00København Kastrup
4t. 35min.
1 stop
SVO07:35Moskva-Sjeremetevo Intle
LOT
13. aug.
CPH03:00København Kastrup
4t. 35min.
1 stop
SVO07:35Moskva-Sjeremetevo Intle
Air France
11. aug.
CPH02:25København Kastrup
7t. 35min.
1 stop
SVO10:00Moskva-Sjeremetevo Intle

Hvilke flyselskaber flyver til Moskva?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Moskva

Når turen går til Moskva er det flyselskaber som Lufthansa, Air Baltic og Pegasus Airlines der står for transporten. Med direkte fly ligger rejsetiden på omkring 2,5 time. Selvom lavprisflyselskaber er de billigste skal du ikke glemme, at priserne ofte ikke inkluderer indchecket baggage samt mad og drikke. Se hvor meget vi estimerer du kan skulle betale i ekstra udgifter, i søgeresultaterne.

 


Lufthavne tæt på Moskva

Herunder finder du alle lufthavne i Moskva samt afstand til centrum

De fleste fly til Moskva lander i Sheretyevo (SVO), som ligger ca. 29 km nordvest for bymidten. Men der findes også to andre lufthavne tæt på byen. Den ene er Domodedovo (DME) som ligger ca. 42 km fra Moskva, og den anden er Vnukovo (VKO) beliggende ca. 28 km udenfor bymidten. Fra alle tre lufthavne er det muligt at benytte det hurtige og effektive Aeroexpress-tog når du skal ind til byen. Turen ind til byen tager mellem 35-45 minutter og koster 470 RUB (51 kr.), hvis du køber billetten på stationen, og 420 RUB (45 kr.) hvis du køber i forvejen på nettet, uanset lufthavn.

Derudover kan du tage tog og metro, som koster ca. 100 RUB (11 kr.), og det er ved begge transportløsninger gratis at tage kufferter med.


Populære fly til Moskva

Find dine flybilletter til Moskva blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Moskva
Korteste rejsetid
6t. 40min.
Laveste pris
891 kr.
Fly fra Billund til Moskva
Korteste rejsetid
24t. 15min.
Laveste pris
2.317 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Moskva?

Moskva er en by i konstant bevægelse. Der er mange mennesker og et sprudlende byliv, og trafikken kan ofte være meget tung og en anelse kaotisk. Hvis du ønsker at undgå trafikken i en taxa, kan du med fordel tage metroen. Moskva er kendt for deres moderne og effektive metrosystem, så det er den absolut bedste og hurtigste måde at komme rundt på. Til den offentlige transport er det muligt at købe et multiturskort som gælder til både bus, metro, monorail og sporvogn. Billetten hedder Tediniy og koster for 20 ture ca. 65 DKK. Med denne løsning får fuld fleksibilitet, når du bevæger dig rundt i byen, og du kan let komme rundt, ligegyldigt hvor i byen du er.

Moskva er en stor og smuk by, så den kan med fordel også nydes til fods. Der kan du frit opleve byens små kroge og opleve byen væk fra de større veje og pladser.


Kan man rejse til Moskva uden pas eller visum?

Nej, det kan man ikke. Det er et krav, at alle udenlandske nationaliteter er i besiddelse af et indrejsevisum. Dette kan fås på den russiske ambassade, og du kan tidligst søge om visum 3 måneder inden din afrejse. På Udenrigsministeriets hjemmeside kan du med fordel søge yderligere information vedrørende din visumansøgning.

Et turistvisum tager ca. 5-10 dage at få, efter du har afgivet fingeraftryk, og det er gældende for én indrejse og et ophold på maksimalt 30 dage. Derudover er det vigtigt at være opmærksom på, at en visumansøgning kun bliver godkendt, hvis du kan fremvise en gyldig forsikringspolice fra dit forsikringsselskab, og den skal være på engelsk. Hvis du ikke er besiddelse af en forsikringspolice på engelsk, kan du kontakte dit forsikringsselskab, som vil kunne fremsende den til dig.


Tips og gode råd til Moskva

Hvordan får man den billigste flybillet til Moskva?

Det billigste tidspunkt på året at flyve til Moskva fra København er i november. Moskva er dog en fryd for øjet i vintermånederne, så lad ikke temperaturen skræmme dig fra at rejse hertil! Det bedste tidspunkt at bestille flybilletter fra København til Moskva er ca. 59 til 54 dage før afrejse. (Kilde)

 

Hvad skal man se i Moskva?

I storbyen Moskva venter der altid et eventyr rundt om det næste gadehjørne, og byen er spækket med oplevelser og attraktioner. På din rejse hertil bør du ikke gå glip af den smukke Vasilijkatedral med de kendte løgkupler, St. Basilius katedralen og Den Røde Plads.

Aktiviteter for børn

Har du børn med til Moskva kan du tage dem med en tur i det store legeland Happylon, og rumfartsmusset Memorial Museum of Cosmonautics der med sikkerhed kan underholde dem i flere timer.

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, i forbindelse med visumansøgning og ved eventuel sygdom kan det kun anbefales at have en rejseforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, men flaskevand anbefales.

Giver man drikkepenge i Moskva?

I Moskva giver man typisk 7-10% af regningen ved en god service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Når dankortet skal bruges skal du lægge turen forbi bl.a. Tsvetnoy Central Market, Moscow GUM og Hohlovka Showroom – her kan du med garanti få stillet shoppinglysten.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class