Find billige flybilletter til Moskva

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Moskva

Find de billigste fly til disse Moskva-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Moskva Domodedovo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Moskva

København (CPH) til Lufthavn: Moskva Domodedovo (DME)

Fly til Moskva ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Moskva Domodedovo, hvor den gennemsnitlige pris er 1.825 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MOSKVA FRA KØBENHAVNmaj30% billigereAt flyve fra København til Moskva ​​koster i gennemsnit blot 1.340 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MOSKVA FRA KØBENHAVNjuni17% dyrereDet koster cirka 2.227 kr. at flyve til Moskva ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MOSKVA FRA KØBENHAVNdecember337% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Moskva fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Moskva?

Moskva er smuk ligegyldig årstiden. Ruslands hovedstad er ganske enkelt noget helt unikt. Arkitekturen er storslået, og de brede gader inviterer til eventyr på alle tider af året. Men hvis du ønsker at få mest ud af døgnet, så er de lange og lyse sommermåneder noget helt særligt i Moskva – dog også de måneder der er dyrest.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Moskva, lå på 1.141 kr./pr. person fra København, hvilket er 69% billigere end gennemsnitsflyprisen til Moskva. Hvis du vil finde de billigste priser til Moskva fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Moskva fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.340 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Moskva med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.794 kr..

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Moskva på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.910 kr..

Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Moskva fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 1.609 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er torsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.945 kr..

Når du flyver til Moskva fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.595 kr. for fly med afgang om aftenen. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.920 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Moskva. Hvis du har planer om at flyve til Moskva, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Moskva-Sjeremetevo (28 km fra Moskva centrum), Lufthavn: Moskva Zhukovsky (40 km fra Moskva centrum) eller Lufthavn: Moskva Domodedovo (41 km fra Moskva centrum).

Med en gennemsnitspris på 2.413 kr. pr. person er Lufthavn: Moskva Domodedovo den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Moskva. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Ja, du kan rejse til Tverskoy District via fly til Moskva-Sjeremetevo Lufthavn i Moskva (Tverskoy District ligger 25,5 km fra lufthavnen).

Den lufthavn, der er tættest på Den Røde Plads, ligger 27,3 km væk – lufthavnen i Moskva ved Moskva-Sjeremetevo.Gode tilbud på fly til Moskva

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Moskva fundet af momondos brugere for nylig
airBaltic
CPHKøbenhavn Kastrup
4t. 55min.
DMEMoskva Domodedovo
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
14t. 50min.
SVOMoskva-Sjeremetevo
Aeroflot
CPHKøbenhavn Kastrup
7t. 20min.
VKOMoskva-Vnukovo Intle
Brussels Airlines
BLLBillund
46t. 25min.
DMEMoskva Domodedovo
Finnair
BLLBillund
27t. 10min.
SVOMoskva-Sjeremetevo

Find de billigste enkeltbilletter til Moskva

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Moskva, så se nogle af vores tilbud herunder fra Aeroflot, Air France og airBaltic
airBaltic
CPHKøbenhavn Kastrup
4t. 55min.
DMEMoskva Domodedovo
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
14t. 50min.
SVOMoskva-Sjeremetevo
Aeroflot
CPHKøbenhavn Kastrup
7t. 20min.
VKOMoskva-Vnukovo Intle

Hvilke flyselskaber flyver til Moskva?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Moskva

Hvilke flyselskaber flyver til Moskva?

Aeroflot, LOT, KLM og Turkish Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Moskva regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Moskva med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Turkish Airlines-fly til Moskva

Turkish Airlines flyver omkring 130 fly til Moskva om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Antalya, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Turkish Airlines var på 1.983 kr. (København Kastrup til Moskva). Brugerne har bedømt Turkish Airlines med 8,3/10 i over 128 anmeldelser på momondo.

Aeroflot-fly til Moskva

Aeroflot (6,9/10, 66 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Moskva med tilbud fra helt ned til 1.635 kr. retur fra København Kastrup. Med 206 Aeroflot-fly til Moskva om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Bedste fly på første klasse til Moskva

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber med premium klasse, der flyver til Moskva
FlyselskabVurderingFørste klassePris
AeroflotPrisFra 1.635 kr.Første klasseVurdering
6,9
Søg efter fly fra Aeroflot
 • Generelt starter flyrejser på Premium economy til Moskva omkring 3.345 kr., afhængigt af afrejsedatoer og -sted. Den billigste billet på Premium economy for et fly til Moskva, der er fundet for nyligt, kostede 3.345 kr., og det var med afgang fra København 27. okt..

 • Kunne du godt tænke dig at opgradere fra Economy? De mest populære flyselskaber med fly til Moskva, Aeroflot, har følgende muligheder for Premium-kabineklasse: Premium economy. Hvis du rejser fra et anden sted eller vælger et andet flyselskab, kan du muligvis finde flere rejsealternativer, hvis du ikke har besluttet dig endnu.


  Hvordan kommer jeg til centrum af Moskva fra lufthavnen

  De fleste fly til Moskva lander i Sheretyevo (SVO), som ligger ca. 29 km nordvest for bymidten. Men der findes også to andre lufthavne tæt på byen. Den ene er Domodedovo (DME) som ligger ca. 42 km fra Moskva, og den anden er Vnukovo (VKO) beliggende ca. 28 km udenfor bymidten. Fra alle tre lufthavne er det muligt at benytte det hurtige og effektive Aeroexpress-tog når du skal ind til byen. Turen ind til byen tager mellem 35-45 minutter og koster 470 RUB (51 kr.), hvis du køber billetten på stationen, og 420 RUB (45 kr.) hvis du køber i forvejen på nettet, uanset lufthavn.

  Derudover kan du tage tog og metro, som koster ca. 100 RUB (11 kr.), og det er ved begge transportløsninger gratis at tage kufferter med.


  Populære fly til Moskva

  Find dine flybilletter til Moskva blandt disse populære flyafgange
  Fly fra København til Moskva
  Hurtigste flyvetid4t. 55min.
  Laveste pris1.596 kr.
  Fly fra Billund til Moskva
  Hurtigste flyvetid27t. 10min.
  Laveste pris5.701 kr.

  Hvordan rejser jeg rundt i Moskva

  Moskva er en by i konstant bevægelse. Der er mange mennesker og et sprudlende byliv, og trafikken kan ofte være meget tung og en anelse kaotisk. Hvis du ønsker at undgå trafikken i en taxa, kan du med fordel tage metroen. Moskva er kendt for deres moderne og effektive metrosystem, så det er den absolut bedste og hurtigste måde at komme rundt på. Til den offentlige transport er det muligt at købe et multiturskort som gælder til både bus, metro, monorail og sporvogn. Billetten hedder Tediniy og koster for 20 ture ca. 65 DKK. Med denne løsning får fuld fleksibilitet, når du bevæger dig rundt i byen, og du kan let komme rundt, ligegyldigt hvor i byen du er.

  Moskva er en stor og smuk by, så den kan med fordel også nydes til fods. Der kan du frit opleve byens små kroge og opleve byen væk fra de større veje og pladser.


  Visumkrav for Moskva

  Nej, det kan man ikke. Det er et krav, at alle udenlandske nationaliteter er i besiddelse af et indrejsevisum. Dette kan fås på den russiske ambassade, og du kan tidligst søge om visum 3 måneder inden din afrejse. På Udenrigsministeriets hjemmeside kan du med fordel søge yderligere information vedrørende din visumansøgning.

  Et turistvisum tager ca. 5-10 dage at få, efter du har afgivet fingeraftryk, og det er gældende for én indrejse og et ophold på maksimalt 30 dage. Derudover er det vigtigt at være opmærksom på, at en visumansøgning kun bliver godkendt, hvis du kan fremvise en gyldig forsikringspolice fra dit forsikringsselskab, og den skal være på engelsk. Hvis du ikke er besiddelse af en forsikringspolice på engelsk, kan du kontakte dit forsikringsselskab, som vil kunne fremsende den til dig.


  Kom i gang med at planlægge din rejse til Moskva


  De bedste oplevelser og seværdigheder i Moskva

  Det billigste tidspunkt på året at flyve til Moskva fra København er i november. Moskva er dog en fryd for øjet i vintermånederne, så lad ikke temperaturen skræmme dig fra at rejse hertil! Det bedste tidspunkt at bestille flybilletter fra København til Moskva er ca. 59 til 54 dage før afrejse. (Kilde) 

  I storbyen Moskva venter der altid et eventyr rundt om det næste gadehjørne, og byen er spækket med oplevelser og attraktioner. På din rejse hertil bør du ikke gå glip af den smukke Vasilijkatedral med de kendte løgkupler, St. Basilius katedralen og Den Røde Plads.

  Ja, i forbindelse med visumansøgning og ved eventuel sygdom kan det kun anbefales at have en rejseforsikring.

  Ja, men flaskevand anbefales.

  I Moskva giver man typisk 7-10% af regningen ved en god service.

  Når dankortet skal bruges skal du lægge turen forbi bl.a. Tsvetnoy Central Market, Moscow GUM og Hohlovka Showroom – her kan du med garanti få stillet shoppinglysten.


  Hvorfor vælge momondo?

  Det er hurtigt og nemt at finde fly til Moskva på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Moskva, der passer dig bedst.

  Ja. Alle fly til Moskva på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

  Når du har udført en søgning efter fly til Moskva, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

  Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Moskva. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


  Derfor vælger rejsende at bruge momondo
  Fleksibel rejse
  momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
  Ekspertindsigt
  Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
  Prisagent
  Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.