Find billige flybilletter til Moskva

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Moskva (MOW)
tir.. 26.1.
tir.. 2.2.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Moskva

Find de billigste fly til disse Moskva-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Moskva?

Moskva er smuk ligegyldig årstiden. Ruslands hovedstad er ganske enkelt noget helt unikt. Arkitekturen er storslået, og de brede gader inviterer til eventyr på alle tider af året. Men hvis du ønsker at få mest ud af døgnet, så er de lange og lyse sommermåneder noget helt særligt i Moskva – dog også de måneder der er dyrest.

Hvilket er det absolut billigste fly til Moskva?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Moskva, lå på 580 kr./pr. person fra Minsk, hvilket er 55% billigere end gennemsnitsflyprisen til Moskva. Hvis du vil finde de billigste priser til Moskva fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Moskva?

Den billigste måned at flyve til Moskva fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.216 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Moskva i januar, så er det også billigt at flyve i oktober. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.216 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Moskva?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 57 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Moskva. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.309 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Moskva fra Danmark helt ned til 721 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Moskva på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Moskva fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 1.351 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Moskva på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.406 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Moskva?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Moskva på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Moskva om formiddagen helt ned til 1.237 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Moskva koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.562 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Moskva?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Moskva. Hvis du har planer om at flyve til Moskva, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Moskva-Sjeremetevo Intle (28 km fra Moskva centrum), Lufthavn: Moskva Zhukovsky (40 km fra Moskva centrum) eller Lufthavn: Moskva Domodedovo (41 km fra Moskva centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Moskva på?

Med en gennemsnitspris på 978 kr. pr. person er Lufthavn: Moskva-Vnukovo Intle den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Moskva. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Gode tilbud på fly til Moskva

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Moskva fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
27. mar.
7t. 25min.
København Kastrup
7t. 25min.
1 stop
18:30
Moskva Domodedovo
2. apr.
23:45
Moskva Domodedovo
7t. 00min.
1 stop
06:45
København Kastrup
1.509 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. mar.
6t. 50min.
København Kastrup
6t. 50min.
1 stop
17:55
Moskva-Vnukovo Intle
3. apr.
19:50
Moskva-Vnukovo Intle
15t. 05min.
2 stop
10:55
København Kastrup
1.039 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. mar.
6t. 50min.
København Kastrup
6t. 50min.
1 stop
17:55
Moskva-Vnukovo Intle
3. apr.
18:15
Moskva-Vnukovo Intle
16t. 40min.
1 stop
10:55
København Kastrup
Flere flyselskaber
27. mar.
6t. 50min.
København Kastrup
6t. 50min.
1 stop
17:55
Moskva-Vnukovo Intle
2. apr.
22:50
Moskva-Vnukovo Intle
19t. 25min.
2 stop
18:15
København Kastrup
1.521 kr.
Find lignende
Lufthansa
27. mar.
22t. 05min.
København Kastrup
22t. 05min.
2 stop
09:15
Moskva Domodedovo
3. apr.
12:15
Moskva Domodedovo
6t. 20min.
1 stop
18:35
København Kastrup
1.289 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. mar.
6t. 50min.
København Kastrup
6t. 50min.
1 stop
17:55
Moskva-Vnukovo Intle
3. apr.
06:35
Moskva-Vnukovo Intle
23t. 00min.
3 stop
05:35
København Kastrup
1.124 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Moskva

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Moskva, så se nogle af vores tilbud herunder fra LOT
Flere flyselskaber
2. mar.
5t. 25min.
København Kastrup
5t. 25min.
1 stop
15:30
Moskva-Vnukovo Intle
Air France
23. feb.
6t. 40min.
København Kastrup
6t. 40min.
1 stop
08:05
Moskva-Sjeremetevo Intle
Air France
9. feb.
6t. 40min.
København Kastrup
6t. 40min.
1 stop
08:05
Moskva-Sjeremetevo Intle
1.534 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Moskva?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Moskva

Når turen går til Moskva er det flyselskaber som Lufthansa, Air Baltic og Pegasus Airlines der står for transporten. Med direkte fly ligger rejsetiden på omkring 2,5 time. Selvom lavprisflyselskaber er de billigste skal du ikke glemme, at priserne ofte ikke inkluderer indchecket baggage samt mad og drikke. Se hvor meget vi estimerer du kan skulle betale i ekstra udgifter, i søgeresultaterne.

 


Lufthavne tæt på Moskva

Herunder finder du alle lufthavne i Moskva samt afstand til centrum

De fleste fly til Moskva lander i Sheretyevo (SVO), som ligger ca. 29 km nordvest for bymidten. Men der findes også to andre lufthavne tæt på byen. Den ene er Domodedovo (DME) som ligger ca. 42 km fra Moskva, og den anden er Vnukovo (VKO) beliggende ca. 28 km udenfor bymidten. Fra alle tre lufthavne er det muligt at benytte det hurtige og effektive Aeroexpress-tog når du skal ind til byen. Turen ind til byen tager mellem 35-45 minutter og koster 470 RUB (51 kr.), hvis du køber billetten på stationen, og 420 RUB (45 kr.) hvis du køber i forvejen på nettet, uanset lufthavn.

Derudover kan du tage tog og metro, som koster ca. 100 RUB (11 kr.), og det er ved begge transportløsninger gratis at tage kufferter med.


Populære fly til Moskva

Find dine flybilletter til Moskva blandt disse populære flyafgange
Fly fra Copenhagen til Moscow
Korteste rejsetid
8t. 10min.
Laveste pris
1.204 kr.
Fly fra Billund til Moscow
Korteste rejsetid
20t. 20min.
Laveste pris
5.352 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Moskva?

Moskva er en by i konstant bevægelse. Der er mange mennesker og et sprudlende byliv, og trafikken kan ofte være meget tung og en anelse kaotisk. Hvis du ønsker at undgå trafikken i en taxa, kan du med fordel tage metroen. Moskva er kendt for deres moderne og effektive metrosystem, så det er den absolut bedste og hurtigste måde at komme rundt på. Til den offentlige transport er det muligt at købe et multiturskort som gælder til både bus, metro, monorail og sporvogn. Billetten hedder Tediniy og koster for 20 ture ca. 65 DKK. Med denne løsning får fuld fleksibilitet, når du bevæger dig rundt i byen, og du kan let komme rundt, ligegyldigt hvor i byen du er.

Moskva er en stor og smuk by, så den kan med fordel også nydes til fods. Der kan du frit opleve byens små kroge og opleve byen væk fra de større veje og pladser.


Kan man rejse til Moskva uden pas eller visum?

Nej, det kan man ikke. Det er et krav, at alle udenlandske nationaliteter er i besiddelse af et indrejsevisum. Dette kan fås på den russiske ambassade, og du kan tidligst søge om visum 3 måneder inden din afrejse. På Udenrigsministeriets hjemmeside kan du med fordel søge yderligere information vedrørende din visumansøgning.

Et turistvisum tager ca. 5-10 dage at få, efter du har afgivet fingeraftryk, og det er gældende for én indrejse og et ophold på maksimalt 30 dage. Derudover er det vigtigt at være opmærksom på, at en visumansøgning kun bliver godkendt, hvis du kan fremvise en gyldig forsikringspolice fra dit forsikringsselskab, og den skal være på engelsk. Hvis du ikke er besiddelse af en forsikringspolice på engelsk, kan du kontakte dit forsikringsselskab, som vil kunne fremsende den til dig.


Tips og gode råd til Moskva

Hvordan får man den billigste flybillet til Moskva?

Det billigste tidspunkt på året at flyve til Moskva fra København er i november. Moskva er dog en fryd for øjet i vintermånederne, så lad ikke temperaturen skræmme dig fra at rejse hertil! Det bedste tidspunkt at bestille flybilletter fra København til Moskva er ca. 59 til 54 dage før afrejse. (Kilde)

 

Hvad skal man se i Moskva?

I storbyen Moskva venter der altid et eventyr rundt om det næste gadehjørne, og byen er spækket med oplevelser og attraktioner. På din rejse hertil bør du ikke gå glip af den smukke Vasilijkatedral med de kendte løgkupler, St. Basilius katedralen og Den Røde Plads.

Aktiviteter for børn

Har du børn med til Moskva kan du tage dem med en tur i det store legeland Happylon, og rumfartsmusset Memorial Museum of Cosmonautics der med sikkerhed kan underholde dem i flere timer.

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, i forbindelse med visumansøgning og ved eventuel sygdom kan det kun anbefales at have en rejseforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, men flaskevand anbefales.

Giver man drikkepenge i Moskva?

I Moskva giver man typisk 7-10% af regningen ved en god service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Når dankortet skal bruges skal du lægge turen forbi bl.a. Tsvetnoy Central Market, Moscow GUM og Hohlovka Showroom – her kan du med garanti få stillet shoppinglysten.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class