Hoteller i Moskva, Rusland

Find tilbud på 1.762 hoteller i Moskva, Rusland

Moskva, Moscow, Rusland
3. dec. — 4. dec.2
søn. 4.12
tor. 8.12

Populære hoteller til en overnatning i Moskva

Find det perfekte hotel til dit ophold i Moskva
Pris
kr.142
kr.3652
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Moskvas bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Moskva

Pris

247 kr. – 910 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I MOSKVAEastern Administrative Okrug52% billigereHoteller i Eastern Administrative Okrug er de billigste i Moskva med kun 247 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I MOSKVATverskoy District43% dyrereTverskoy District har de højeste hotelpriser i Moskva med værelser til 910 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I MOSKVAEastern Administrative Okrug51% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Eastern Administrative Okrug end i andre områder i Moskva

Oplevelser i Moskva


Hoteller i populære bydele i Moskva

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Moskva og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Moskva?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Moskva
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjulidet dyreste tidspunkt
32%forventet prisfald
27%forventet prisstigning

Rejsepriser

561 kr. - 1.130 kr.

Billigeste dag på ugenfredagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugentirsdagis the most expensive day of the week to book
1.012 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
680 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Moskva er: 1-2 stjerne, 84 dage før. 4-5 stjerne, 79 dage før.

1-2 stjerne

128 kr. - 178 kr.

3 stjerne

249 kr. - 291 kr.

4-5 stjerne

526 kr. - 547 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Moskva

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Moskva

Laveste hotelpris

185 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Golden Ring Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

441

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Moskva, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 185 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Matreshka Hotel, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Golden Ring Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Moskva.
Der er 441 hoteller i Moskva tæt på Moskva Domodedovo. Airhotel Express er det nærmeste og ligger 0,1 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Moskva. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Moskva lå i sidste uge på 3.963 kr..

Rejsetips til Moskva

Moskva bugner med overnatningsmuligheder. Det er en kontrastfyldt by, hvor du kan vælge imellem overdådig luksus eller billige alternativer. Priserne er generelt overkommelige for danske turister. Priserne er lavere, jo længere væk du kommer fra Den Røde Plads, men der findes også billige hoteller i centrum, hvor standarden til gengæld heller ikke er så høj. Et udmærket mellemklassehotel koster ca. 1418 RUB (ca. 150 DKK) pr. nat. Det er dog også muligt at bo billigt til ca. 360 RUB (ca. 40 DKK) på et simpelt vandrehjem.

Ruslands største by og hovedstad har noget at byde på for ethvert budget. Priserne er som udgangspunkt billige sammenlignet med, hvad du betaler hjemme i Danmark – særligt mad og restaurationsbesøg er prisvenligt, mens shopping typisk er i den dyre ende. Få vores tips til hvor du kan spise godt og billigt i Moskva. Som i de fleste storbyer byder Moskva på gratis, guidede gåture, hvor mødested er ved Cyril-monumentet og Slavyanskaya Square. Husk dog at give drikkepenge til guiden, der oftest er en frivillig studerende. Moskva er kendt for både moderne rock samt klassisk musik, og det er muligt at opleve en gratis koncert på Moscow Tchaikovsky Conservatory, hvor de spiller så fuglene synger. Grønne områder er der masser af i byen. Tag til Sokolniki Park hvor du kan stå på ski om vinteren eller svømme om sommeren – samt nyde godt af gratis Wi-Fi.

Den gamle UNESCO-stemplede bydel omkring Den Røde Plads opleves bedst til fods. Derudover kan du få brug for byens metro, hvor det er oplagt at købe et Troika Card, der koster ca. 50 RUB (ca. 5 DKK). Kortet kan fyldes op med det ønskede beløb i enhver billetkiosk på metrostationerne.

På størstedelen af hotellerne i Moskva skal man være fyldt 18 år ved check-in. Det er dog en god idé at forhøre sig på det bookede hotel inden afrejse. Husk også, at der skal forevises gyldigt foto-ID.

Ved ankomst til hotellet vil der blive opkrævet et depositum, som du enten kan betale med kontanter eller kreditkort.

Det er en del af den russiske kultur at give drikkepenge. Når du har spist på en restaurant i Moskva, er det standard at give omkring 10-15 % af regningens størrelse. Husk, at mange restauranter kun modtager kontanter.

Moskva er en sikker by at opholde sig i. Dog skal du være opmærksom på lommetyve – især i metroen. For en sikkerheds skyld er det bedst at opholde sig i turistområderne.

Langt de fleste hoteller anvender stiktype C og F som i Danmark, men tjek op med hotellet for at være helt sikker.


Hvad koster et hotel i Moskva pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Moskva

5-stjernede hoteller

Billigst 602 kr.

Gennemsnitlig 638 kr.

Dyrest 729 kr.

Søg efter 5-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Moskva

Disse billige hoteller og vandrehjem i Moskva har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Moskva

Hoteller med mest værdi for pengene i Moskva

Disse Moskva hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Moskva

Du kan godt pakke den helt store kuffert, når turen går mod Moskva. Det er Europas største by med et overflødighedshorn af attraktioner for enhver smag. Når du skal indlogere dig på hotel i Moskva kan du overveje at finde et hotel nær Den Røde Plads. Denne UNESCO-belønnede plads blev før i tiden brugt til militærparader, men i dag er den selve turisthjertet i byen. Samme sted bor du ligeledes tæt på turistattraktioner som Lenins Mausoleum og Vasilij-katedralen med de karakteristiske løgkupler, der er den perfekte baggrund for et kæreste- eller familiefoto.

Det er ikke kun turister, der rejser til Moskva, for byen tiltrækker også mange forretningsrejsende, der i jakkesæt eller blazer og nederdel indtager byens tårnhøje hoteller. Hvis du er i byen for at holde møder eller foretage forretningsmæssige opgaver, så vælg et hotel i byens nyere distrikt kaldet Moscow-City. Der er naturligvis også noget for de indkøbslystne. Her foregår det meste omkring Arbat Street, hvor den gamle del af gaden er klassisk russisk med mange souvenirbutikker, mens New Arbat Street især er frekventeret af byens rige borgere.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Moskva

Verdens største land byder naturligvis også på en af verdens mest befolkede byer i form af Moskva, der efterhånden er gået hen og blevet kult og hip at besøge. Byen huser verdensklasseseværdigheder, som er så anderledes og store, end det du formentlig er vant til.

Byen deles af Moskvafloden, og langt størstedelen af attraktionerne ligger på den nordlige side med Den Røde Plads som centrum. Pladsen er en attraktion i sig selv, men rundt om finder du blandt andet Vasilij-katedralen og regeringsbygningen Kreml, hvor du kan være heldig at få et glimt af den russiske præsident. Du kan også se en ikke-levende person i form af Lenin, der ligger balsameret og til skue for alle besøgende.

Moskva er mere end Den Røde Plads. Byens kulturscene er varieret, og ballet, kunst og musik er en fast del af byens repertoire. I den forbindelse bør du besøge Tretyakov Gallery, der primært byder på russisk verdenskunst. Bolshoi Theatre er også obligatorisk, hvad enten du vil se bygningen udefra eller opleve en forestilling indendørs.

Ingen ferie i Moskva uden at opleve en panoramaudsigt fra Ostankino TV-tårnet i 337 meters højde. Inden du forlader Moskva, så nyd lidt selvforkælelse i et klassisk banya, der er et russisk dampbad. Når sulten efterfølgende melder sig, så stil den med traditionel shchi (kålsuppe).


Information about staying in Moskva

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Moskva

5 nætter er det gennemsnitlige ophold for personer, der besøger Moskva.

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Moskva, er 613 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hoteller i Moskva er typisk billigst i februar. Du kan forvente et prisfald på ca. 32% i denne periode.

torsdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Moskva. Den dyreste er typisk mandag.

Et luksushotel i Moskva koster i gennemsnit 3.761 kr. pr. person pr. nat. Det er en prisforskel på 597 kr.% sammenlignet med den gennemsnitlige pris for et hotel i Moskva (613 kr. pr. person pr. nat).

Hoteller i Moskva (inklusive hoteller med 2 stjerner og derunder) koster i gennemsnit 243 kr. pr. person pr. nat. Det er 370 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på hoteller i Moskva pr. nat.

De fleste brugere bor i Arbat District, Presnensky-distriktet, Tagansky District og North-Eastern Administrative Okrug i Moskva.

Hvis du gerne vil bo på hotel i Moskva i december, er det vigtigt at vide, at gennemsnitstemperaturen er på -6 °C, og chancen for sne er lav med kun 40 mm forventet nedbør.

Ja, der er 185 ferieboliger i Moskva. I øjeblikket er Apartlux Yuzhnaya den mest populære feriebolig i Moskva, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Moskva.

Moskva har 178 hostels, hvis du ikke er interesseret i at opholde dig på et hotel. Axel Hostel er det mest populære, baseret på vores brugerdata. Sammenlign hostels i Moskva.


momondos yndlingshoteller i Moskva

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Moskva
Mercure Moscow Baumanskaya

Mercure Moscow Baumanskaya

Baumanskaya 54, Moscow, Moscow, Russia

568 kr.
Capsule Hotel 47 Nebo

Capsule Hotel 47 Nebo

Presnenskaya Nab., 6, Bldg. 2, Of. 4733, Moscow, Moscow, Russia

327 kr.
Mamaison All-Suites Spa Hotel Pokrovka

Mamaison All-Suites Spa Hotel Pokrovka

Pokrovka Str 40 Building 2, Moscow, Moscow, Russia

8,5
1.208 kr.
Mercure Arbat Moscow

Mercure Arbat Moscow

Smolenskaya Square 6, Moscow, Moscow, Russia

10,0
1.272 kr.
Chekhoff Hotel Moscow Curio Collection by Hilton

Chekhoff Hotel Moscow Curio Collection by Hilton

11 Malaya Dmitrovka Str., Moscow, Moscow, Russia

9,2
980 kr.
Mercure Moscow Paveletskaya

Mercure Moscow Paveletskaya

Bakhrushina Street 11, Moscow, Moscow, Russia

9,3
689 kr.

Mayakovka House

Blagoveshenskiy Pereulok 1a, Moscow, Moscow, Russia

10,0
256 kr.
Lotte Hotel Moscow

Lotte Hotel Moscow

Novinskiy Boulevard, 8, Bld. 2, Moscow, Moscow, Russia

9,6
3.559 kr.
Ahome Hotel on Okruzhnaya

Ahome Hotel on Okruzhnaya

46k2 Dmitrovskoe Shosse, Moscow, Moscow, Russia

6,5
199 kr.
Peking Hotel

Peking Hotel

5, Bolshaya Sadovaya Str., Moscow, Moscow, Russia

9,1
476 kr.
Golden Rooms Hotel

Golden Rooms Hotel

Nikoloyamskaya Street, 38/23, Moscow, Moscow, Russia

2,4
703 kr.

Palmira Business Club

Novodanilovskaya Nab., 6, Moscow, Moscow, Russia

9,1
796 kr.
Hotel Perovo Plaza

Hotel Perovo Plaza

Plehanova 17, Moscow, Moscow, Russia

2,0
185 kr.

Yamskoy Hotel

Pochtovaya, 17, Moscow, Moscow, Russia

163 kr.
Radisson Blu Belorusskaya Hotel, Moscow

Radisson Blu Belorusskaya Hotel, Moscow

26A, 3rd Yamskogo Polya Street, Moscow, Moscow, Russia

3,8
938 kr.
Apartments Layla

Apartments Layla

Moskva, Moscow, Rusland

128 kr.
ibis Moscow Kievskaya

ibis Moscow Kievskaya

Kievskaya Ulitsa 2, Moscow, Moscow, Russia

7,7
348 kr.
Grand Hotel Belorusskaya

Grand Hotel Belorusskaya

Butyrsky Val Str., 5, Moscow, Moscow, Russia

8,3
504 kr.
ibis budget Moscow Panfilovskaya

ibis budget Moscow Panfilovskaya

Marshala Rybalko 2/5, Moscow, Moscow, Russia

10,0
149 kr.

Sunflower Park

11 Kirovogradskaya Street, Moscow, Moscow, Russia

206 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Moskva


Hvorfor vælge momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Moskva, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Moskva. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.