Find billige fly til Rostov ved Don

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Rostov ved Don

Få indsigter om din flyrejse til Rostov ved Don, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Rostov ved Don?

Det tager i gennemsnit 25t at flyve fra Danmark til Rostov ved Don, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Rostov ved Don (den mest populære lufthavn i Rostov ved Don). Hvis du flyver fra Billund til Rostov ved Don, tager det omkring .

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Rostov ved Don

Når du booker flyvningen fra København-Kastrup lufthavn (CPH) kan du lande i Rostov ved Don (ROV) med Air France efter en flyvetur på blot 10 timer og 50 minutter. Dette flytilbud har kun to mellemlandinger, hvor du lander i Paris Charles De Gaulle og Moskva-Sjeremetevo Intle. Du finder mange flyrejser, som er lignende dette, hvor du kan lande i Rostov ved Don efter kort tid. Byen Paris og Paris Charles De Gaulle er et fremragende pitstop på flyvningen til Rostov ved Don (ROV), hvor du også har mulighed for at gå dig en tur i Paris' gader. Mellemlandingen er forholdsvist hurtigt overstået, men der er indlagt pauser på turen, hvilket er en god måde at få noget luft eller strække benene inden næste flyvetur. Vil du alene lande i Rostov ved Don efter syv timer og 40 min. med kun én mellemlanding, så findes muligheden, hvor du tager en af de mange flyrejser med Turkish Airlines med en mellemlanding i Istanbul (IST).

Der optræder desværre ingen direkte flyvninger til Rostov ved Don (ROV) fra Danmarks lufthavne som f.eks. København Kastrup (CPH). Derfor er du ude i at skulle finde flyrejser og flybilletter til Rostov ved Don (ROV) i Rusland fra andre lande. Hverken Tysklands største lufthavne Frankfurt intl. (FRA) eller andre nabolande til Danmark har direkte flyvninger til Rostov ved Don (ROV). Dog kan du flyve fra Danmark via. lufthavnen København-Kastrup (CPH) med blot én mellemlanding. Det er muligt at mellemlande i Istanbul (IST), hvilket alligevel er den korteste rute.


Gode tilbud på fly til Rostov ved Don

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Rostov ved Don fundet af momondos brugere for nylig
KLM
CPHKøbenhavn Kastrup
25t. 00min.
ROVRostov ved Don

Find de billigste enkeltbilletter til Rostov ved Don

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Rostov ved Don, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM
KLM
CPHKøbenhavn Kastrup
25t. 00min.
ROVRostov ved Don

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Rostov ved Don

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Rostov ved Don med momondo?

    Udnyt den nye AI-teknologi med vores værktøj "Prisprognose", som kan forudsige, om det er bedst at booke nu eller vente til at priserne sandsynligvis falder. Ved at rejse mere strategisk og vælge de bedste dage til at flyve, kan du desuden spare penge på din rejse ved hjælp af vores "Priskalender"-værktøj. “Explore” giver dig en oversigt over, hvor meget det koster at flyve til en hvilken som helst destination fra den by eller lufthavn, du vælger. Vores blog "Discover" giver spændende rejseinspiration og nyttige tips til at spare penge, mens "Prisagent" holder dig opdateret om prisændringer, så du kan booke dit fly, når billetprisen er optimal.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.

  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Rostov ved Don?

    Søg tilbud på fly til Rostov ved Don. Ud fra hvert af dine resultater kan du vælge at oprette en Prisagent.


Hvilke flyselskaber flyver til Rostov ved Don?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Rostov ved Don

Hvilke flyselskaber flyver til Rostov ved Don?

For fly fra Danmark til Rostov ved Don, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Turkish Airlines, Czech Airlines og KLM. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Lufthavne i nærheden af Rostov ved Don

Neden for finder du alle lufthavne i Rostov ved Don samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du ind til Rostov ved Don centrum fra lufthavnen?

Offentligt transport ind til centrum af Rostov ved Don er knyttet til én busforbindelse. Gennem den mest kendte busforbindelse 700, tager den dig fra lufthavnen til Rostov ved Dons indre by, og på blot 60-75 minutter er du landet ved togstationen Rostov-Glavny, som i øvrigt indeholder mange forskellige andre bus- og togforbindelser til andre byer såsom Moskva. Dette er en god mulighed for både at komme lidt rundt, men du kan samtidig slutte dagen af i Rostov ved Dons centrum, inden turen går videre til dit næste pitstop.


Populære fly til Rostov ved Don

Find dine flybilletter til Rostov ved Don blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Rostov ved Don
Hurtigste flyvetid25t. 00min.
Laveste pris2.294 kr.

Visumkrav for Rostov ved Don

Rusland samt Rostov ved Don har meget strenge krav til, hvilke dokumenter du skal have i orden inden afrejse. Dit pas skal mindst have to tomme og gyldige sider, og dit pas skal have en gyldighed på mindst seks måneder efter hjemrejsedato. Derfor kan det være en idé at få fornyet dit pas inden afrejse. I Rusland skal du søge visum, og en idé kan være at gøre det i god tid. Der kan sagtens gå mellem tre og ti arbejdsdage, og derudover er du kun i en venteperiode på fem dage ved udstedelse af passet, før du kan rejse ind.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Rostov ved Don


De bedste oplevelser og seværdigheder i Rostov ved Don

Hvis du gerne vil udfolde dig, og hvis du gerne vil slippe dit indre barn frit, så er vandlandet H2O helt sikkert et besøg værd. Her er plads til leg, fri boldspil med badebolde, og flotte dekorationer. Du vil opleve de bemærkelsesværdige søheste i loftet og andre eventyrlige stemninger. Hvis du gerne vil opleve dyreliv og især vilde dyr, så er Rostovskiy Zoopark et kig værd. Er der den fødte naturinteresserede eller vildmand i dig, så kan du også slentre en tur i Botanical Garden of the SFU. Her er der smuk natur, og det er en attraktion, som du får mest ud af om sommeren eller foråret, hvor alle blomster springer ud i haven.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Rostov ved Don. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Rostov ved Don med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Rostov ved Don ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Rostov ved Don. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.