man.. 21.6.
tir.. 22.6.
Sammenlign momondo med |
Hoteltilbud Europa Spanien Baleariske Øer Magaluf Bh Mallorca- Adults Only
1 / 23
God
7,9

Bh Mallorca- Adults Only

Avinguda Palmeres, 12, 07181 Magaluf, Mallorca, Spanien
7,9
Samlet: God
Baseret på 1.251 anmeldelser
300 kr.
pr. nat
Agoda.com
Se alle tilbud
Detaljer
Billeder
Vurderinger
Tilbud
Detaljer
Vurderinger
Tilbud
Værelsestype ikke specificeret - Uspecificeret sengetype
299 kr.
Vis alle tilbud og værelsestyper
Adresse
Avinguda Palmeres, 12, 07181 Magaluf, Mallorca, Spanien
Check-in
Fra 15:00
Check-out
Før 11:00
Om

Grand Hyatt Playa del Carmen Resort ligger langs en privat strand ved kysten ved Quintana Roo. Det moderne hotel er omgivet af energi fra gågaden La Quinta Avenida. Resortet har 3 swimmingpools, der vender ud mod havet, samt et strandområde med liggestole og parasoller.

Gæsterne kan vælge mellem 314 værelser, herunder 36 suiter med egen dyb pool, men ønsker man ro, bør man anmode om et syd-værelse væk fra natklubbens dunkende lyde lige nord for ejendommen. Værelserne på Grand Hyatt Playa del Carmen Resort har egen balkon, minibar med kaffemaskine, gulv til loft-vinduer, roomservice døgnet rundt samt opholds- og spiseområde.

Den del af ejendommen, der kaldes El Paseo, mellem lobbyen og poolområdet er designet til at efterligne gågaden lige uden for resortet. Der er café, 2 restauranter, gavebutik samt 3 barer og lounger, som ligger i den udendørs korridor, så gæsterne kan nyde kulinariske lækkerier uden at forlade resortet. Spisemulighederne på stedet omfatter et romantisk, udsøgt bøfhus, en sushibar/lounge og et moderne twist af lokale mexicanske retter.

Der er udsigt over den caribiske strand fra de 3 infinity-pools, som er indrettede i en afslappet, smart atmosfære. Der er private omklædningshytter for gæster, der ønsker at undgå solens barske stråler, eller de kan dyrke vandsport med udstyr. Cenote Spa er designet til at ligne områdets synkhuller, en central, rund, nedsænket pool, der er omgivet af chaiselonger. Der kan bestilles massage, ansigtsbehandlinger og skønhedsbehandlinger.

Grand Hyatt Playa del Carmen Resort ligger 40 minutters kørsel fra Cancuns internationale lufthavn og 45 minutters færgetur fra det populære Cozumel. Der er blot en kort gåtur på 1 gade til den livlige Quinta Avenida med butikker, restauranter og natteliv. Mayaruinerne i Tulum ligger også i nærheden.

Læs mere

Renlighed
8,0
/10
Comfort
7,6
/10
Beliggenhed
8,6
/10
Serviceydelser
7,9
/10
Ansatte
7,6
/10
Valuta for pengerne
7,9
/10
Se flere anmeldelser
Faciliteter
Golf
Pool
Tennis
Fitnesscenter
Restaurant
Bar/Natklub
Parkering
Vaskeri
Wi-Fi
AC
Internet
Se alle faciliteter

Ofte stillede spørgsmål

momondo-brugere finder disse spørgsmål meget nyttige, når de planlægger at bestille hotel

Hvordan er Bh Mallorca- Adults Only prissat i forhold til andre 4-stjernede hoteller i Magaluf?

Bh Mallorca- Adults Only koster typisk mindre end den gennemsnitlige pris for 4-stjernede hoteller i Magaluf. I gennemsnit kan du forvente at betale 1.126 kr. per nat i Magaluf. Bh Mallorca- Adults Only koster typisk omkring 722 kr. pr. nat, hvilket er 404 kr. billigere end den gennemsnitlige pris på Magaluf.

Hvor langt er Bh Mallorca- Adults Only fra Palma de Mallorca?

Bh Mallorca- Adults Only er 18,0 km fra Palma de Mallorca. Du kan typisk forvente at det tager 33min at køre fra Bh Mallorca- Adults Only til Palma de Mallorca. Det kan være en idé at tjekke tendenser i trafikken omkring dit hotel, hvis du vil være sikker på at spare tid.

Hvad er den bedste måde at komme til Bh Mallorca- Adults Only fra Palma de Mallorca?

En anden mere brugt metode er bare at tage en taxi eller sammenkørselsservice fra lufthavnen til Bh Mallorca- Adults Only. Lufthavnen tættest på hotellet er Palma de Mallorca.

Er der mad tilgængelig hos Bh Mallorca- Adults Only?

Der er en restaurant i Bh Mallorca- Adults Only som kan benyttes af gæster på hotellet. Man kan spise der eller tage maden med sig. Ring til receptionen på +34 971 131 593 for at få oplyst køkkenets åbningstider.

Har Bh Mallorca- Adults Only en pool?

Ja. Mange af momondos brugere, der rejser til Magaluf, leder specifikt efter hoteller med en pool. Bh Mallorca- Adults Only har mange regler og retningslinjer ift. brug af pool, så sørg for at spørge ind til pool-åbningstider mv.

Hvad er telefonnummeret til Bh Mallorca- Adults Only?

For at få assistance fra en medarbejder hos Bh Mallorca- Adults Only skal du ringe på +34 971 131 593.

Er der Wi-Fi tilgængelig hos Bh Mallorca- Adults Only?

Ja, Bh Mallorca- Adults Only har Wi-Fi tilgængelig for hotellets gæster.

Er der fitnesscenter tilgængeligt for gæster på Bh Mallorca- Adults Only?

Ja. Hvis du leder efter et hotel med fitness center, så er Bh Mallorca- Adults Only et godt valg.

Hoteltilbud Europa Spanien Baleariske Øer Magaluf Bh Mallorca- Adults Only